|
|
Sağlık Bakanı Koca: "MSÜ sınavında 400 öğrenciye hastalık bulaştığı ve öğrencilerin karantinaya alındığı haberi gerçek dışıdır."
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Erdoğan: Temizlik, maske, mesafe kurallarına uymamak kul hakkına girmektir.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Bakan Koca : Son günlerde vaka sayılarımızın arttığı illerden bazılarında yoğun bakım hasta sayıları: Diyarbakır'da 30, Kayseri'de 41, Batman'da 22, Bursa'da 46. İyileşen hasta sayımız bugün de yeni vaka sayımızın üstünde. Tedbirlerle aradaki farkı giderek açmalıyız.
Sorun bu suçluların yakalanması değil, sorun bu suçluların ya mahkemede suçsuz bulunması ya da tahrik, pişmanlık veya kravat taktığı için daha mahkeme sırasında ceza indirimine gidilmesi.
Sen ceza kanunu insanlar için caydırıcı yapmazsan o ülkede adalet olmaz. İnsan öldürüp iyi hâl indirimi veriliyor. Cezaevlerinde yatanlar oradan çıktıklarında bir daha geri gelmemek için dua edecek şekilde olmalı. Kimse insan hakları filan demesin, onların canlarını yaktıkları insan değil mi?
Sadece bunlar mı !!!SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Twinkle twinkle little star,
Soon you won't be twinkling anymore.....
CDS'lerden belli zaten.....iki ülke kaldi gecemedigimizSM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Twinkle twinkle little star,
Soon you won't be twinkling anymore.....
|
|
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Yer İmleri