Sayfa 839/1001 İlkİlk ... 339739789829837838839840841849889939 ... SonSon
Arama sonucu : 8003 madde; 6,705 - 6,712 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - III

Sağlık Bakanı Koca: "MSÜ sınavında 400 öğrenciye hastalık bulaştığı ve öğrencilerin karantinaya alındığı haberi gerçek dışıdır."

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

2. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Erdoğan: Temizlik, maske, mesafe kurallarına uymamak kul hakkına girmektir.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Bakan Koca : Son günlerde vaka sayılarımızın arttığı illerden bazılarında yoğun bakım hasta sayıları: Diyarbakır'da 30, Kayseri'de 41, Batman'da 22, Bursa'da 46. İyileşen hasta sayımız bugün de yeni vaka sayımızın üstünde. Tedbirlerle aradaki farkı giderek açmalıyız.

5.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Emniyet Genel Müdürlüğü:

04.06.2020 tarihinde İstanbul İli Zeytinburnu İlçesinde ayrılmak istediği eşi tarafından ateşli silahla vurularak yaralanan Nurtaç CANAN’ın eşi, olayı gerçekleştiren R.C. isimli şahıs 19.06.2020 tarihinde İstanbul ekiplerimiz tarafından yakalanmış olup hakkında yasal işlem başlatılmıştır.

Türk Polis Teşkilatı olarak kadına karşı şiddet, suç ve suçlularla mücadelemizi her alanda 7/24 çalışma esasına göre sürdürmeye devam edeceğiz.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
    Sorun bu suçluların yakalanması değil, sorun bu suçluların ya mahkemede suçsuz bulunması ya da tahrik, pişmanlık veya kravat taktığı için daha mahkeme sırasında ceza indirimine gidilmesi.

Sen ceza kanunu insanlar için caydırıcı yapmazsan o ülkede adalet olmaz. İnsan öldürüp iyi hâl indirimi veriliyor. Cezaevlerinde yatanlar oradan çıktıklarında bir daha geri gelmemek için dua edecek şekilde olmalı. Kimse insan hakları filan demesin, onların canlarını yaktıkları insan değil mi?

6. Sadece bunlar mı !!!
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Erdoğan: Temizlik, maske, mesafe kurallarına uymamak kul hakkına girmektir.
    SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Twinkle twinkle little star,
    Soon you won't be twinkling anymore.....

7. CDS'lerden belli zaten.....iki ülke kaldi gecemedigimiz
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Erdoğan: (Kars barajı açılışında konuşuyor ) Merkez Bankası döviz rezervimizi yeniden 93 milyar doların üzerine çıkardık

Erdoğan: Türkiye'yi dünyanın en büyük 10 ekonomisi arasına sokma hedefimize hiç olmadığımız kadar yakınız

Erdoğan : "Ekonomide toparlanma sinyalleri oldukça güçlü geliyor."
    SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Twinkle twinkle little star,
    Soon you won't be twinkling anymore.....

8. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Sayfa 839/1001 İlkİlk ... 339739789829837838839840841849889939 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •