Sayfa 838/1001 İlkİlk ... 338738788828836837838839840848888938 ... SonSon
Arama sonucu : 8003 madde; 6,697 - 6,704 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - III

Bugün yapılan lgs sınavından :

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

2. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Milli Eğitim Bakanı Selçuk: "LGS kapsamındaki merkezi sınav, huzur ve güvenle tamamlandı."

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

CnnTürk : Daha önce antrenman döneminde takıma yapılan iki testin sonuçlarının da negatif çıktığı Akhisarspor’da, dün yaptırılan testlerde 67 yaşındaki teknik direktör Yılmaz Vural, teknik heyet, çalışanlar ve 3 futbolcu dahil 11 isimde koronavirüse rastlandı. Büyük şok yaşayan Akhisar, Futbol Federasyonu'yla temasa geçerek yeniden test yaptırdı.

Test sonuçları yine pozitif çıkarsa TFF'nin, Bornova Stadı'nda yarın saat 20.00'de oynanması gereken maçı erteleme ihtimalinin bulunduğu öğrenildi.

Akhisarspor: Covid-19 virüs test sonuçlarına göre Teknik ekibimizden 2 kişi, futbolcularımızdan 3 kişi ve personelimizden 7 kişinin testi pozitif çıkmıştır. Testi pozitif çıkanlar karantinaya alınmış olup tedavilerine başlanmıştır.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    12,159
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Milli Eğitim Bakanı Selçuk: "LGS kapsamındaki merkezi sınav, huzur ve güvenle tamamlandı."
    Sonuçları 14 gün sonramı açıklayacaksınız ?

Benim merak ettiğim;
    Turkcell'in en büyük ortağı İsveçli Telia %24'lük hissesini neden borsada işlem gördüğü fiyatın bile yarısına satıp topukladı Türkiye’den?
    Durum o kadar mı kötü hakikaten?
    https://sozcu.com.tr/2020/yazarlar/m...emuru-5884644/ #gazetesozcu
    @gazetesozcu
    DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

Erdoğan: (Kars barajı açılışında konuşuyor ) Merkez Bankası döviz rezervimizi yeniden 93 milyar doların üzerine çıkardık

Erdoğan: Türkiye'yi dünyanın en büyük 10 ekonomisi arasına sokma hedefimize hiç olmadığımız kadar yakınız

Erdoğan : "Ekonomide toparlanma sinyalleri oldukça güçlü geliyor."

Sayfa 838/1001 İlkİlk ... 338738788828836837838839840848888938 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •