Günaydýn , iyi pazarlar
Günaydýn , iyi pazarlar
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Babalar günü kutlu olsun ..
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
ÝYÝ Pazarlar.
NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENEYERLÝ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Kütahya'nýn Tavþanlý ilçesinde kýz isteme merasiminin ardýndan 9 kiþide yeni tip corona virüs (Covid-19) tespit edilmesi üzerine 6 bina karantinaya alýndý. / NTV
Tavþanlýyý bilmeme de
Þuralardan birinde deprem olur ise teorim tutar.
21 HAZÝRAN GÜNEÞ TUTULMASI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?
"Ateþ Çemberli Güneþ Tutulmasý" adý verilen bu tutulma, 21 Haziran'da, Türkiye saati ile 06.45'de gerçekleþecek; 12:34'te sona erecek ve Afrika'dan Asya'ya kadar geniþ bir coðrafyada gözlemlenebilecek. Görülebilirlik güzergâhý üzerindeki bölgeler arasýnda
Demokratik Kongo Cumhuriyeti, Orta Afrika Cumhuriyeti, Güney Sudan, Sudan, Etiyopya, Kýzýldeniz, Yemen, Suudi Arabistan, Umman, Umman Körfezi, Pakistan, Hindistan, Çin, Tayvan, Filipin Denizi (Guam'ýn güneyi), Avustralya'nýn kuzeyi ve Pasifik Okyanusu'nun kuzeyi bulunuyor. Tutulmanýn Türkiye'den ise en net Hakkari'den görülebileceði belirtiliyor.
SON DAKÝKA: Akhisarspor'da Yýlmaz Vural ve 11 kiþide corona virüs
https://www.ntv.com.tr/spor/son-daki...O0ySGUROg_GViA
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Yer Ýmleri