Originally Posted by
SEL
günaydın .. bazı tahtalarda ciddi iştah var .. bazılarında ise yorgunluk bariz belli oluyor ...belliki at değiştiriliyor ... bugün endeks grafiği kısa vade küçük çapta düzeltmelere gebe gibi bence . benim gözlemim böyle . .ytd . tradelik kısımda az miktar realizasyon yaptım yapıyorum ytd ..
üstteki yorum için dalga cephesinde (en olası sayım) kısa vedede benim ilgilendiğim kısım, küçük çaplı olası düzeltmelerin alt taki sayımda t1 trendline nı ihlal edip etmemesidir... haziran başından beri yoğun olarak bullish trade ettim/ediyorum nema problemo durumu hakim bende .. ytd .. sistemlerinize uyunuz .. kaldıracı çok azalttım bugün ... kısmet .. iyi seanslar .. 

Originally Posted by
SEL
23 haziranda ve 3 temmuzda verdigim sayimi surdurmeye devam ediyorum.. bir ara bunaltıcı bir faza girdi grafik.. dalgadaki karşılığı çok komplex bir x dalgasi idi atlattık şükür... son durum alttaki gibi.. yorumları azaltacağım simdilik.. alttaki grafigin dalgadaki karsılığı bullishtir, yalnız
- kisa vadede t1 cizgisinin asagi kirilması dalga cephesini kısa vadede bozar... (kısa vade poz kalmaz elimde)
- orta vadede t2 tanimli cizgisinin asagi kirilmasi epik wave 3 un bittigini isaret eder bana...
-dalga fiyatsal olarak ne kadar extend edecek bende merak ediyorum..
-zamansal olarak eylul ekim vade fikrim devam.. fiyatsal fikrim var ama.. yazmak istemiyorum. herzaman herşey olasıdır..yok dalga yok bilmem ne ... sadece bakış açısı sunar .. sistemlerinize uyunuz tanimli yukselen stop candır.. ytd. kolay gelsin...
not :grafikte log olcege ve saatlik peryota gectim.... rengini bilerek patlıcan moru yaptim
YTD..
Yatırım Tavsiyesi Değildir. extended (epik) wave5 rally started@06.11.2024
Yer İmleri