Sayfa 84/1027 İlkİlk ... 3474828384858694134184584 ... SonSon
Arama sonucu : 8215 madde; 665 - 672 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    PPK olağanüstü toplanmış .. Baska kararlar almak icin örnek ROK , ihale tutarı arttırma vs gibi konularda toplantı yapmasına gerek yok.. Faiz artışı gelecektir diye düşünüyorum , önemli olan kaç baz puan .. Londra’daki swap’a yakın bir rakama çekmezse işimiz gene zor .. Yurt dişi tl swap %17,5
    Tahminleri alalım
    ben 150 baz diyorum

Ahmetg Guest

Mehmet simsek : Para politikası krebilitesini sağlamanın tam zamanı

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

4. Umut çok güzel bir şey tabi..

e şimdi hepsini hüpletçek mi bizimki

hani enflasyon sonuçtu

şimdi kötülüklerin anasına mı sarıldı

yine kim kandırdı

dön baba dönelim mi yani

Dolar/TL 4.5856

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Bu toplanmayı sabah saatlerinde neden yapmadılar anlamakta zorlanıyorum...Vatandaşa biraz sopa göstermek niyetleri.Ancak bu saatten sonra gelecek faiz artışının yeni alım noktası oluştarabilir algısı oluştu ister istemez.

4.92'ye deydiren bir dolar var ve şuan fiyatı 4.59... Bakalım ne sonuç çıkacak
    Yazdıklarımın Hiçbirisi Yatırım Tavsiyesi değildir.

7.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Ahanda,150 kisi bandina geldik!

PPK ibik zibik der dagilirsa, dolar 5 kaat.
    valla onun sonuçları çok kötü olur, inşallah öyle birşey yapmazlar. şimdi GLP arttırıp 7 haziranda da sadeleşeceğiz deselerde işler normale dönse.

yoksa yarın ben ve muhtemelen binlerce kişi şubelere yığılıp paramızı almaya çalışacağız... of of of

8. Sadeleşme gelmedi GLP: %16.50
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Sayfa 84/1027 İlkİlk ... 3474828384858694134184584 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •