Originally Posted by Webster Sulom ben bu defa 600 leri gormek istiyorum Gecen carsamba 1020 mi ne yapmisti Ufkunu derin tut sulo Daha seninle cikufte salona acacagiz 600 zor 300-400 yeterli. Ayrıca ben kebapçı düşünirem, çiğköfteci kesmez.
Originally Posted by Sulo 600 zor 300-400 yeterli. Ayrıca ben kebapçı düşünirem, çiğköfteci kesmez. Ula sulo Acmisken Lehmecuncu acah
bu TCD'den de çok pis terste kalacağız gibi geliyor ya hayırlısı. Bir fon sürekli yükselecek değil ya.
Paylaşımlarım asla yatırım tavsiyesi değildir. Kendi aklınıza ve tecrübelerinize göre yatırımlarınıza yön veriniz.
Originally Posted by Pscyokinesis Tcd pay sayısı 2 katına çıkmış son bir ayda . Diğer değişkenlerden bu kadar ayrışması normal değil bir şekilde diğerlerine yakınsayacaktır diye düşünürüm . Dün dediğim gibi biraz spekülatif Adam hisse ağırlığın 3 te biri gübre sektörü burada bizim bilmediğimiz bir durum mu var bilemiyorum Altan hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Ben de bugün itibariyle girdim, aynı fikirdeyim, bu kadar dik çıkan grafikler fena patlıyor ama ne zaman patlar meçhul
Originally Posted by esramarka bu TCD'den de çok pis terste kalacağız gibi geliyor ya hayırlısı. Bir fon sürekli yükselecek değil ya. Nazarin degecek kiz
Originally Posted by YapraksızYonca Ben de bugün itibariyle girdim, aynı fikirdeyim, bu kadar dik çıkan grafikler fena patlıyor ama ne zaman patlar meçhul Yapraksiz izlemede kal Ben ne zaman cikarsam cik kardesim
Originally Posted by Webster Ula sulo Acmisken Lehmecuncu acah Sen Mahosun buyuk dusun. Bu arada TGA Mk -10.26 Fiyat: 0.030097 OBP bakabilen var miydi
Originally Posted by Sulo Sen Mahosun buyuk dusun. Bu arada TGA Mk -10.26 Fiyat: 0.030097 OBP bakabilen var miydi Sulom gurbanin olam su tcd bu gece 1000 yapsin Sonra ne istersen acariz
Forum Rules
Yer İmleri