Sayfa 84/180 İlkİlk ... 3474828384858694134 ... SonSon
Arama sonucu : 1437 madde; 665 - 672 arası.

Konu: TKNSA - Teknosa İç ve Dış Ticaret

1.  Alıntı Originally Posted by balıkadam Yazıyı Oku
    Sayin keko, bu panellerin fiyatinin mevcut standart panellere gore cok yuksek oldugunu duymuştum. O sebepledir ki bu teknoloji bayagi uzun bir süredir var olmasina rağmen cok tercih edilmiyor diye biliyorum.

Tabi yinede atastirmak lazim ama Teknosa ile bir bağ kurmak için çok erken bence.

SM-M515F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    bence şu anda bu bir ihtimaldir...sabancılarda bu işi üstelenebilecek başka bir şirket aklınıza geliyorsa söyleyin de hep birlikte olabilirliğini konuşalım...dediğim gibi bu sadece bir ihtimaldir...bunu hem teknosa hem de kordsa yetkilileri ile konuşup netleştirmekte fayda var...biz şimdilik sadece beyin cimnastiği yapıyoruz..

bu ürünün kalitesi yüksek görünüyor..otomobillerde ,çatılarda ,seralarda ,binaların dış cephesinde de kullanılabiliyor...artık piyasası nasıl olur bilemem..bu konularda da kafa yormak lazım..

ama kişisel düşüncem eğer teknosa yetkilileri bizim geste öncü firma olma hedefimiz var demiş ise bunun altının ancak üretim ile doldurulabileceğini düşünüyorum...ürünleri hem kaliteli hem de dayanıklı hem de çok ince...amorti süresi de düşükmüş...şirketin sitesindeki bilgilerden pahalı olduğunu ama amorti süresinin daha kısa olduğunu anlıyoruz...

bu konuları araştırıp konuşmak lazım..her fikre açığız , her fikir bizim için değerlidir..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2. https://toledo-solar.com/innovation/

şu linkte de kulanım alanları gösterilmiş...otomobillerde , binaların dış cephelerinde, fabrika ve evlerin çatılarında ve seralarda...bana bayağı teknolojik ve yenilikçi gibi göründü ürünleri...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

3.  Alıntı Originally Posted by Kazançkapısı Yazıyı Oku
    https://www.trthaber.com/haber/gunde...ti-716661.html
    4 gün önce torba yasa komisyondan geçmiş kimse haberi yakalayamamış özellikle enerjiciler nerdesin..
    İklimsayı neden bu işlere soktuğunu şimdi daha iyi anladım..bu haber büyük taahhütçülerin için tam iklimsanın pazarına göre hazırlanmış..
    yenilenebilir enerji sektörü daha yolun başında..devlet bir çok teşvik getirdi...bu sektör çok karlı olmaya başladı..haliyle de bir çok firma bu alana yoğunlaşmak istiyor...bakalım sabancılar nasıl bir hamle yapacak...her türlü alt yapısı hazır olan teknosanın iklimasasını mı bu işte öncü yapacak yoksa bambaşka bir şirket kurup yeni bir yapılanma içine mi girecek ??

gelişmeleri yakından takip ediyor olacağız...tabi bu sektör eğer olursa ?? teknosa için bonus bir beklenti olur..hiç de hesapta olmayan ( söylenmesine rağmen , herhangi bir işaret görülmeyen ) bir işti...biz hem teknosanın kendi asıl işi ile ilgileneceğiz hem de bu gelişmeleri takip edeceğiz...beyin cimnastiği iyidir dostlar...beynin tembelleşmesini engeller...gülük spor gibi düşünmeli...

4. Ayrıca arkadaşım iklimsa da çalışıyor.. ges konusunda teklif veriliyor dedi yaptırmak isteyenlere..

5. Arkadaşlar .3. dönem hasılat 12 milyarı geçerse 12-13 milyar arası olursa sizce bu karı ve hisse fiyatını nasıl etkiler..?

6. https://www.youtube.com/watch?v=rYu0rbA4U7U

güzel reklam...

income kardeş çok iyi etkiler...kazanmak istiyorsan orta ve uzun vade hisseyi kıpraşmadan tut..

7. 2-3 tane mesaj yazdım.. ya silinmiş ya ben sildim kaza ile..
    Herkese selam arkadaşlar.. ben de aranızdayım 17'den girdim yüksek fiyattan girdim malesef.. ama beklentim var

Sayfa 84/180 İlkİlk ... 3474828384858694134 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •