Sayfa 84/549 İlkİlk ... 3474828384858694134184 ... SonSon
Arama sonucu : 4389 madde; 665 - 672 arası.

Konu: Centilmenlerin sayfasi

Alıntı Originally Posted by Gentleman Yazıyı Oku
    Cambazlar cirit atiyor tahtada ustad
    Ya +20 ya -20 ya 90 ya 50...bu işin sonunu merak ediyorum... )) yağ da böyle bir hareket görmemiştim.
    Burada yer alan bilgi,paylaşım ve yorumlar kişisel düşüncemdir.Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

2. Selamlar Tektu hasta etti 82 den öncee ilgilenmem demiştim.Bu arada Çağrı bey üstad taktiği ile(gömme) arabanın yağını değiştirdik, Ereğli den çıkıp Karabük e geldik . Bir aya kadar Alaçatı da oluruz inşallah.

Alıntı Originally Posted by Gentleman Yazıyı Oku
    Cambazlar cirit atiyor tahtada ustad
    Tahtada restleşme de seziliyor. Ya iki spekülatör kapışıyor, ya da, patron-spekülatör çekişiyor. Başka ne olabilir çözemiyorum
    Burada yer alan bilgi,paylaşım ve yorumlar kişisel düşüncemdir.Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

4.  Alıntı Originally Posted by 01h Yazıyı Oku
    Selamlar Tektu hasta etti 82 den öncee ilgilenmem demiştim.Bu arada Çağrı bey üstad taktiği ile(gömme) arabanın yağını değiştirdik, Ereğli den çıkıp Karabük e geldik . Bir aya kadar Alaçatı da oluruz inşallah.

Bol kazanclar, hayirli olsun.

5.  Alıntı Originally Posted by Gentleman Yazıyı Oku
    Bol kazanclar, hayirli olsun.
    Teşekkürler sn Gentleman.

6. Bu arada alyag da stokta mal çok isteyene hemen veriyorlar

Alıntı Originally Posted by 01h Yazıyı Oku
    Bu arada alyag da stokta mal çok isteyene hemen veriyorlar
    Ancak benim gibi deliler alır dostum. Ky buralardan zor alır. Alan da satan da, kendisi. Altlar kendi alışı,üstler kendi satışı vesselam...

8. çağrıbey usta, alyağda bi paça çorba içeriz artık

Sayfa 84/549 İlkİlk ... 3474828384858694134184 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •