benim çarpan 1,5 ama spot karşılığı olmadan açamıyorum shortları anında çiziyorlar. kol gibi giriyor.
%60 short devam. 35 e kadar düşüşte terlemem, yukarı çıkarsa da hep beraber çoğu size azı bana ytd
ayağımızın tozuyla benzin parası çıktı hemen sattım
ayağımızın tozuyla benzin parası çıktı hemen sattım
teker takımlarına zeval vermesin şaka bir yana tek bacak vadeli çok tehlikeli. ne yapacakları hiç belli değil.
bofa dün satıcılı başladı sonra yavaş yaaş almaya başladı sonunda da 13 milyon lot aldı.
Tabi kendi mallarını aldığını soyleyebilrim ama ispatlayamam
Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Asla Değildir. Kendime öylesine Notlar ...
Fortis Fortuna Adiuvat
teker takımlarına zeval vermesin şaka bir yana tek bacak vadeli çok tehlikeli. ne yapacakları hiç belli değil.
bofa dün satıcılı başladı sonra yavaş yaaş almaya başladı sonunda da 13 milyon lot aldı.
sabah shortlarım 10k kar yazdı kapanışta 12k zarar. neyse 34,30 a kadar sıkıntım yok 46 ya kadar da margin sıkıntım yok ytd
Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Asla Değildir. Kendime öylesine Notlar ...
Fortis Fortuna Adiuvat
viopu ufleyerek yiyorum kazanc da ufak oluyor kayıp da.tek hatam bazen elde spot varken long acıyorum git elde olmayana long aç elde olana short ac.spottan alıştık hep long dusunmeye kısada poz almaya el gitmiyor
Yer İmleri