Sayfa 84/898 İlkİlk ... 3474828384858694134184584 ... SonSon
Arama sonucu : 7180 madde; 665 - 672 arası.

Konu: DOLARDA YÜKSELİŞ kaçınılMAZ xxv

1. https://www.sozcu.com.tr/meclis-te-n...-cikti-p128109

Netflix temsilcilerine yöneltilen LGBT propagandası sorusu sonrasında tansiyon yükseldi. Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı Hüseyin Yayman, Netflix Direktörü Pelin Mavili’ye “LGBT’yi özel olarak destekleyen bir yayın politikası tercihiniz var mı? Türk aile yapısına uygun olmayan dizileri özel olarak bir yerden bir maksatla mı yayınlıyorsunuz?†diyerek bir soru yöneltti.

2. Azra Ay Vandan, X hesabından 14 Ocak'ta yaptığı bir paylaşımda, "24 saat içinde 100 erkekle birlikte olacağını" belirtmişti. Hedefinin önce Türkiye, ardından dünya rekoru kırmak olduğunu ifade eden Vandan, "Başvuru ve detayları ekibimle birlikte düzenleyip yakında sizlere aktaracağız" demişti.

https://www.reddit.com/r/Turkey/comm...tukland%C4%B1/

24 saat icinde 100 erkek

Matematigi kuvvetli olanlar hesaplasin

3.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku

BAĞ-GUR Emeklisi perişan, ramazanda iki dilim sucuğu çok gördüler.
    Bende kg 20 TL lik çay var iki senelik en son da 130 dan ilave ettim, Marmara Birlik Gold zeytin kg 100 TL, jelette mach 3 6 lı tıraş köpüğü hediyeli 25 TL. Duru gliserinli zeytinyağlı banyo sabunu 4 lu paket 20 TL. Bunların çoğundan bir iki yıllık daha var. Salça Tukaş biber 1,5 kg 22,5 TL. Uzun miyadi olanlar hep böyle tuvalet kağıdı deterjanlar şeker temizlik ürünleri bakkaldan çok var. Şuan ilave zeytinyağı stokluyorum. Fırsat bulursam ayçiçeği yağı da alacağım bir senelik kaldı bunda. En son 90 TL ye almıştım 5 lt. 200 e yakın da ilave yapmış olabilirim. Sürekli stoga ilave yaptığım için. Hele Beyaz eşya Bosch çamaşır ve bulaşık makinesi çiftçini 3 bin buzdolabı 20 bin . Süperge miele marka 1200. Bu sebe kırtasiye de almadım zamanın da çok almışım çok da sevindim.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,751
     Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Sn. Refaba öyle bir olay yok, Tavşanlı yunanlılarla gayet iyi geçinmiştir, beraberce rakı çekmişlerdir.

Tavşanlı yakılmamıştır bile, fakat Emet derseniz yunanlılara epey direnmiş Cevizdere denen bölgede epeyce yunanlı gebertmişlerdi, bu nedenle Emet yakılmıştır.

Tavşanlının köyü.

Zamanist'in Keles'e ulaşmadığı bilgisini alan Yunan taburu araştırma yaparak Eşen Köyü'ndeki cesetleri bulurlar ve 18 Temmuz 1921'de Derbent Köyü'ne gelerek evleri basarak buldukları tüm insanları köy camisine doldurup ateşe vererek yakarlar. Aynı gün Derbent'ten başka Eşen, Bozbelen, Alabarda (Çamalan) ve Merkezyeniköy de yakılır.[8]

26 Ağustos 1922'de Afyon Cephesi'nde başlayan Büyük Türk Taarruz'u 2 Eylül 1922'de Tavşanlı'da etkilerini gösterir. Yunan subay ve askerleri evleri basarak at, araba gibi nakil vasıtalarını toplayıp partiler halinde Tavşanlı'yı boşaltmaya başlarlar. 3 Eylül 1922 sabahı Tavşanlı'nın tüm minarelerinden sâlâlar verilir.
    https://tr.wikipedia.org/wiki/Tav%C5%9Fanl%C4%B1

5. Rte ile birlikte 2003 yılından itibaren stok yaparım hiç yanıltmadı beni. Emekli olduğumdan bu yana da hiç maaş çekmedim desem yalan olmaz. Zaten maaş kredi kartına ancak yetiyor. Bu aralar kredi kartından sonra artıyor stoktan dolayı borsaya atacağım bundan sonra.

6.  Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku

Zamanist'in Keles'e ulaşmadığı bilgisini alan Yunan taburu araştırma yaparak Eşen Köyü'ndeki cesetleri bulurlar ve 18 Temmuz 1921'de Derbent Köyü'ne gelerek evleri basarak buldukları tüm insanları köy camisine doldurup ateşe vererek yakarlar. Aynı gün Derbent'ten başka Eşen, Bozbelen, Alabarda (Çamalan) ve Merkezyeniköy de yakılır.[8]

26 Ağustos 1922'de Afyon Cephesi'nde başlayan Büyük Türk Taarruz'u 2 Eylül 1922'de Tavşanlı'da etkilerini gösterir. Yunan subay ve askerleri evleri basarak at, araba gibi nakil vasıtalarını toplayıp partiler halinde Tavşanlı'yı boşaltmaya başlarlar. 3 Eylül 1922 sabahı Tavşanlı'nın tüm minarelerinden sâlâlar verilir.
    https://tr.wikipedia.org/wiki/Tav%C5%9Fanl%C4%B1
    Nisan 1922'deki Emet Hükûmet Konağı Baskınından sonra yörede Yunanlar olağanüstü tedbirler alırlar. Kabakçı Salih Efe ve çetesi, daha önce araları bozulan Yunan Komutanı Zamanist'ten intikam almak için pusu kurarlar. Eşen Köyü'nde Yunan komutanı Zamanist, diğeri Artıranlar Maden Katibi Ermeni asıllı Ahmet Rıza ve iki Yunan askeri öldürülür.
    -----------
    Yüreğine sağlık Reha Bey, çok değerli bigiler, çok istifade ettim.

7. Cömertlik ve yardım etmede akarsu gibi ol.

Şefkat ve merhamette güneş gibi ol.

Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.

Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.

Tevazu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.

Hoşgörülükte deniz gibi ol.

Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.

Hz.Mevlana.

Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    sizin memleket popüler oldu ekşi'de.
    Bir günde 20 sayfa yazdılar.
    https://eksisozluk.com/kutahya--50374?a=popular
    4-5 yıl olmuştur
    2 ay kaldım en yobaz 5 il sayın deseler listeye girer
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 84/898 İlkİlk ... 3474828384858694134184584 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları