Sayfa 84/168 İlkİlk ... 3474828384858694134 ... SonSon
Arama sonucu : 1339 madde; 665 - 672 arası.

Konu: Viop LXV

Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Günaydın. Hayvan gibi alacakmış gibi bir his var içimde gibi gibi.
    sen hissetme la

Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    sen hissetme la
    Selam dayu.

Silkmeye basladilar

3.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Ben gıbraşmadan duramıycam sindoma abi

10.478 den verdim lönkleri ryil tim flat izleyim eccük
    tarifeden dolayı mı bu tepkihayır teknik olarak dün görülen 2.33 bölgesi kanal dibi 70 günlük artı indikatörler diplere geldi makiana ile bu hareketleri yapması normal önümüzde bayram tatili var adam 4-5 gün risksiz mevduat veya ppf kalıp para almak varken neden burada olsun bu 5-6 günlük bu gitgeller olur 2.33 altı günlük kapanışlarda aşağıda yeni bant açılır 2.24-2.25 bölgesi.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

4.  Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    sen hissetme la
    Benim aile 1500 nesildir avcı. Hislerime güven. Kendini bana bırak. Rahatla

5. güne gülücekle başlıyor emme zemin kaygan yokuşu yemiyor..bu form dahil, ekranlarda dolaşan ekonomistler yorumcular analistler vs. dahil hiç kimse ama hiç kimse 23 yıllık serüvenin sonlandığını ağzına bile almıyor, bunu duymak ve duyurmak istemiyor..duymayalım konuşmayalım diyor..sen konuşmayınca bu gerçek kaybolmuyorki, sayfanın en başında duruyor..
    hiçbir tepe dip çalışması yapabilemez..

6. Karaduman dayunun dediği yere elbette gelebilir ama çok zaman sürer bu iş, o zamana kadar 30 pivan 30 pivan vobda malı götüren götürür.
    O yüzden çokta şaapmamak lazım. Piyasa bu düşerde çıkarda, önemli olan bu dalgalardan ne ölçüde faydalandığın yohusa endekis 5bin olsa ne olur 10bin olsa ne olur
    Hamdım Piştim Yandım

7. Abd borsaları tarifeden dolayı yeşil de yalnız oradada bana kalırsa siyasi bir çalkantı mevcut Trump ın önü kesilmek isteniyor , 2026 kasım ara seçimlerinde yara almasına oynuyor gizli eller fed bunun içinde diğer kurumlarda.Kimse trumpa göre hesap yapmasın bugunden söyleyeyim seneryomu
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Selam dayu.

Silkmeye basladilar
    o ne demek ? haltermi yapıyoz

onun adı ALPER bi kerem

Sayfa 84/168 İlkİlk ... 3474828384858694134 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız