Sayfa 840/992 İlkİlk ... 340740790830838839840841842850890940 ... SonSon
Arama sonucu : 7936 madde; 6,713 - 6,720 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Alıntı Originally Posted by sadecegrafik Yazıyı Oku
    Yiyene afiyet olsun. Karışmam. Ben çok araştırdım bu konuları. Araştırınca hep kökeni aynı yere varıyor. 13 Aile. :-)

Yerinizde olsam ayran, renksiz gazoz, su ve çay dışında hiç bir şey içmezdim.

Fastfood tan ve paketli raf ömrü uzun olan tüm gıdalardan uzak dururdum.

Hastalık gelince öyle kolay kolay gitmez. Burada 3 kuruş fazla kazanalım diye tonla uğraşıyoruz.

Halbuki sağlık en önemli zenginlik. Sağlık bozulunca para da işe yaramıyor.
    Aramizda daktirlar var onlar daha iyi bilgi verecektir ama kanserin suan tam sebebi sudur denemiyor. Sadece sekerin kanser hucresini besledigi biliniyor. Arti soylediginiz hic bir seyi tuketmiyorum. Ama bu kacis degil. Bana soylermisiniz pazardan aldiginiz neyde gdo yok???????

Bir tanidigim cocugunu bu sekilde sakiniyordu. Ciklet bile vermiyordu kizcagiz 14 yasinda lenfoma oldu
    Allah kimseyi evladiyla test etmesin.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir

2.  Alıntı Originally Posted by sadecegrafik Yazıyı Oku
    Tamam işte. FED faizi indirirse arkanızı sağlam yerlere dayayın diyorum. Daha ne diyeyim!

Emtialardaki hareket çok şaşırtıcı. Yaklaşıyor yaklaşmakta olan...
    Ons 1339'a geldi 1335'e tekrar düştü, yön yukarıya devam mı acaba?Devamsa nereye kadar?
    Geçenlerde de 1350'ye gelip tekrar 1276'ya kadar düşmüştü.

3.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Ons 1339'a geldi 1335'e tekrar düştü, yön yukarıya devam mı acaba?Devamsa nereye kadar?
    Geçenlerde de 1350'ye gelip tekrar 1276'ya kadar düşmüştü.
    son 5 yıl içinde en az 4 kere denedi..

https://www.zerohedge.com/news/2019-...-times-5-years

4.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Aramizda daktirlar var onlar daha iyi bilgi verecektir ama kanserin suan tam sebebi sudur denemiyor. Sadece sekerin kanser hucresini besledigi biliniyor. Arti soylediginiz hic bir seyi tuketmiyorum. Ama bu kacis degil. Bana soylermisiniz pazardan aldiginiz neyde gdo yok???????

Bir tanidigim cocugunu bu sekilde sakiniyordu. Ciklet bile vermiyordu kizcagiz 14 yasinda lenfoma oldu
    genetik yapı çok önemli.. çok fazla puro alkol tüketen churchill 90 yaşına kadar yaşadı.. ölümü de beyin kanamasından..
    japonyada atom bombasından etkilenip hala yaşayan insanlar var..

5. O zaman arabaya binince emniyet kemeri de takma, belki kaza yapınca ölmezsin. Emniyet kemeri takmayıp büyük kaza yapıp ölmeyen insanlar tanıyorum.

Ben senin neden ters indikatör olduğunu çözdüm sanırım. Olasılık hesaplama yöntemlerini bilmiyorsun. Matematik hocalarına lütfen küfret. :-) Kulakları çınlasın.

Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku

6. grafiklere devam...

FED faiz indirince altın yükselmiyor , FED para basınca Altın yükseliyor...FED faiz indirince borsalarda sağlam gömüyorlar , Ayrıca petrolde sağlam düşüyor....Fed pause sonrası hep crush gelmiştir , bakalım crush la FED yine QE yapacak mı? QE yapmayıp da başka bir modelle krizden çıkma planı açıklarsa ne olur !!!!????????

FED toplantısına da pek birşey kalmadı .....Hayırlısı bakalım....

Gıdalardan çok fazla endişe etmeyin ...Endişe etmeniz gereken çocuklarınıza yapılan aşıdır...Bağışıklığı zayıf çocuklar Aşıyı tolere edemeyince en hafif Dikkat etkisliği veya öğrenme güçlüğü oluşuyor....Şekerle değilde sağlıklı yağlarla beslenin ....Şarap , bira mayası , yoğurt peynir, ev sirkesi gibi fermante gıdalar sindirim için faydalıdır...Vucut oral yoldan alınan her toksini tolere edebilir fakat damardan aldığınız aşı içerisindeki toksinleri tolere edemiyor ....

Sayfa 840/992 İlkİlk ... 340740790830838839840841842850890940 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •