Sayfa 840/1003 İlkİlk ... 340740790830838839840841842850890940 ... SonSon
Arama sonucu : 8022 madde; 6,713 - 6,720 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XX

Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    -o mavın sandık var ya o mavın sandık

-eee nine?

........................

-böööhhhhööö
    Aynen öyle.
    [emoji23][emoji23][emoji23]

2.  Alıntı Originally Posted by aslanbey Yazıyı Oku
    hala mevcut yönetim iyidir diyenler var ya.....
    KK'nın görevlerinden birisi de kendisi için "bakın beterin beteri var" dedirtip mevcut iktidarı aklamak..

3. KKM yi cazip hale getirmeyip TL mevduata geçişi hızlandırmak için bak faiz artırıyoruz buraya gel şeklinde yeni bir dönem başlatılmak isteniliyor yapılanlara bakınca.

İşler iyice karıştı gibi.

Önce kim pes edecek bakalım (dominonun ilk taşı).Faturanın üstüne kalmadan görevden affını isteyerek.
    Önce bir sistem kur.
    Sen sadece sistemi denetle yeter.

4.  Alıntı Originally Posted by aslanbey Yazıyı Oku
    hala mevcut yönetim iyidir diyenler var ya.....
    milletin anlamadığı şu var, gelecek olan mevcuttan kötü olsa da bir yerden sonra görevden alırsın
    kendi şirketimde benim de oyumla öz abimi yönetim kurulu başkanlığından aldık yerine
    daha iyi olmayacağını bildiğim halde bir kuzeni getirdik, biri koltuğu sahiplenmeye kalktı mı babama bile sittiri çekerim..

Erdoğan: (ÖTV) 6 Şubat depremlerinin getirdiği yoğun mali yük, bu anlamda bütçenin ihtiyaçları kapsamında böyle bir düzenlemeye ihtiyaç duyduk

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Erdoğan: Emekli maaşlarında yeniden değerlendirme yapılabilir

Erdoğan: Akaryakıt fiyatlarında Türkiye, Avrupa'nın en ucuz ülkelerinden biri

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

7.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Erdoğan: Emekli maaşlarında yeniden değerlendirme yapılabilir

Erdoğan: Akaryakıt fiyatlarında Türkiye, Avrupa'nın en ucuz ülkelerinden biri

emekli zammı için yılsonu tekrar değerlendirme yapılabilir demiş. heyecanlanacak bir durum yok yani
    Yazdıklarım kendi görüşümdür, Yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by boymatlı Yazıyı Oku
    emekli zammı için yılsonu tekrar değerlendirme yapılabilir demiş. heyecanlanacak bir durum yok yani
    Emekliler bununla oyalanır bir süre, kahvede falan.

Sayfa 840/1003 İlkİlk ... 340740790830838839840841842850890940 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •