Sayfa 840/882 İlkİlk ... 340740790830838839840841842850 ... SonSon
Arama sonucu : 7052 madde; 6,713 - 6,720 arası.

Konu: BRKSN - Berkosan Yalıtım

1. kekonacci yanına kendin gibi birini almışsın derken laflarını dikkat etsen iyi olacak zira görüntülerde ortada aylardır neler yazdığınızda ortada kazanckapısı denilen ozman onur da gelip bir iki kelam edebilse keşke hem ortak hareket etmişsiniz hem tüm olayları sen siper ediyorsun kendine birde güzel güzel yollarımız kesişti diyorsun çocuk mu kandıryorsunuz siz

2. Borsa bir yatırım aracıdır belli dönemlerde yolunun kesiştiği yatırımcılar,arkadaşlar olur..
    Keko da arkadaşımdır tabi..
    Bu fiyatları fırsat görerek ben ufak ufak alıyorum hissedarx da alıyor..özelden iştişare ederiz bu çok normal..
    Şimdi biz ortak mı hareket etmiş oluyoruz..
    Herkesin kendi hesabı kendinedir arkadaşlar..
    Konjonktürü okuyamamak bu dönem bir çok değer analizciyi zor durumda bıraktığı doğrudur ancak şirket ile ilgili tahminlerim ve gerçekleşmeler ortadadır..
    Risk dağılımım çok dengeli olduğu için kafam rahat..
    Kalın sağlıcakla..

3. yol kesişmesi arkadaşlık fikir alışverişi ayrı birşey görüntüler silinmiş fakat yazılan belli ortak hareket ediyorlardı lafı yeterlidir ekstra olarak yazıdan gördüğümüz zarar uğruna 45 den destek atıldı yazısı da cilası oluyor bence fazla kasmayın 2 yıldır ekip olarak hisselerre girip çıktığınızı herkes biliyor zaten burada biz temiziz yatırımcıyız demek kurtarmıyor

4. berkosan sabah sabah güzel bir tepki verdi...şu sıralarda da gevşemiş görünüyor...berkosan akranlarına göre çok ucuz..bakalım piyasa bunu görüp gereğini yapacak mı ??
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

5. arçeliğin bilançosu geldi....5 milyar tl zarar açıkladığı söyleniyor (ben henüz bakmış değilim )...diğer gelecek bilançoları herkes çok merak ediyor...yalnız böyle bir ortamda berkosanın gelecek bilançosu muhakak ilgi çekecektir...berkosanın yurtdışındaki güçlü ihracat ayağı berkosanı her türlü olumsuz şarttan koruyacak nitelikte...gelecek bilançoyu ben de çok merak ediyorum...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

6.  Alıntı Originally Posted by ikonia Yazıyı Oku
    berkosan için çok güzel haber...haberin özeti şu pragraftır...

Uygulanan gümrük vergileri ve ek mali yükümlülükler, ticari hayattaki gelişmeler ve sektörel ihtiyaçlar dikkate alınarak güncelleniyor.

Bu doğrultuda yerli üretimin iç pazarda düşen payının yükseltilmesi ve korunmasını teminen, artan ithalatın olumsuz etkilerini bertaraf etmek amacıyla, damıtılmış yağ asitleri, polistiren, polietilen kompaundları, plastikten muhtelif borular, streç film ve vinilklorür polimerden levhaların ithalatında, Azerbaycan hariç DTÖ üyesi olmayan ülkeler için, ton başına 50-400 dolar arasında değişen tutarlarda ek mali yükümlülük uygulanması kararlaştırıldı.

şimdilik berkosanın web sayfasına da baktım...hakkımızda butonu tıklandığında şu bilgiler çıkıyor....

Gelişen İşletmeler Piyasası’nın ardından 2012 yılında II. Ulusal Pazar'da işlem görmeye başlayan Berkosan A.Ş., bünyesindeki 6 farklı markasıyla; inşaat, otomotiv, ambalaj, tesisat, ayakkabı ve çanta gibi sektörlerin önde gelen kuruluşlarına Düz Bağlı Polietilen, Polipropilen ve Çapraz Bağlı Polietien Köpük kategorilerinde ürünler geliştirmektedir. Bu üç ürün gamında, Türkiye’de üretime ilk başlayan firmadır.

görüldüğü üzere bu gümrük vergisinden en çok olumlu etkilenecek sektörlerin başında berkosanın bulunduğu sektör olumlu etkilenecektir..gümrük vergileri ile çin ,hindistan,iran...v.b ülkelerden gelecek polipropilen ürünleri yüksek vergiler ile engellenmiş veya en azından azaltılmış olacak...buda yurtiçinde üretim yapan yerli firmaların satış ciroların ve karlılıklarını olumlu etkileyecektir...

7. berkosanın sabah sabah zıplamasının nedeni bu taze haber olabilir arkadaşlar...berkosan zaten güçlü ve güzel bilançolar yolluyordu...bu yeni gelen gümrük vergileri yürürlüğe girdikten ve etkileri görülmeye başlandıktan sonra çok daha güzel bilançolar görmeye başlayacağız...bebek hissemiz büyüyor....düşük sermayesi ,güçlü finansal yapısı, güçlü ihracatçı yapısı,güçlü döviz pozisyonu bu hissemizin vakti geldiğinde yatırımcısını memnun edeceğini düşünüyorum...bu düşünceler benim şahsi düşüncelerimdir arkadaşlar...kimseye tavsiye niteliğinde değildir...her koyun kendi bacağından asılır diyeyim...

Sayfa 840/882 İlkİlk ... 340740790830838839840841842850 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •