Sayfa 841/1003 İlkİlk ... 341741791831839840841842843851891941 ... SonSon
Arama sonucu : 8022 madde; 6,721 - 6,728 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XX

1.  Alıntı Originally Posted by boymatlı Yazıyı Oku
    emekli zammı için yılsonu tekrar değerlendirme yapılabilir demiş. heyecanlanacak bir durum yok yani
    enflasyonu doğru ölçseler bir dönem fedakarlık yapsın emekli ama her sene en az % 50 reel kayıp yarat üstüne fedakarlık iste yazık..

Sadece bu ay %10 gelse 6 aylık toplam 25-30 çıkar zaten neyin değerlendirmesini yapacakmış

3. TUİK ustunu başını yırtar, 7/24 mesai yapar yine de çift hane tüfe açıklamaz. Açıklayamaz. Beklentim 5-7 arası.

4.  Alıntı Originally Posted by paramanya Yazıyı Oku
    Sadece bu ay %10 gelse 6 aylık toplam 25-30 çıkar zaten neyin değerlendirmesini yapacakmış
    Seçim geliyor, reis emeklilerimi enflasyona ezdirmem diyecek meydanlarda.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
     Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Emekliler bununla oyalanır bir süre, kahvede falan.
    Alırlar bir de takvim gazatası...
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

6.  Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    milletin anlamadığı şu var, gelecek olan mevcuttan kötü olsa da bir yerden sonra görevden alırsın
    kendi şirketimde benim de oyumla öz abimi yönetim kurulu başkanlığından aldık yerine
    daha iyi olmayacağını bildiğim halde bir kuzeni getirdik, biri koltuğu sahiplenmeye kalktı mı babama bile sittiri çekerim..
    TR de parti başkanlarını ve havarilerini indirmek imkansız

7. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

8.  Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    TR de parti başkanlarını ve havarilerini indirmek imkansız
    ismet inönü'yü 33 yıl sonra şutladılar, benim anlatmak istediğim siyasetçinin veya yöneticinin yeri geldiğinde değiştirilebileceğini bilmesidir, isterse arkasından gelen çok kötü yönetsin, önemli olan bu kültürün yerleşmesi yoksa sokmuşum siyasetçinin terekesine..

Sayfa 841/1003 İlkİlk ... 341741791831839840841842843851891941 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •