Sayfa 841/882 İlkİlk ... 341741791831839840841842843851 ... SonSon
Arama sonucu : 7056 madde; 6,721 - 6,728 arası.

Konu: BRKSN - Berkosan Yalıtım

1. polietilen kompaundları bu cümleden kompaundları kelimisinin anlamını bilmiyordum...google amcaya sordum ...bana şu cevabı verdi....

Kompaundlar, istenen özellikleri elde etmek için polimerleri ve katkı maddelerini erimiş halde karıştırarak ve/veya harmanlayarak plastik formülasyonlar hazırlamaktan oluşur.

demek ki polietilen kompuandları her türlü polietilen karışımları ile elde edilmiş plastik formasyonlarıdır...malumunuz berkosanda ürün çeşitliliği çok yüksek...bir çok sektöre ürün üretiyorlar...

bu kanun büyük bir ihtimalle yılbaşından sonra uygulanmaya başlanır...buda bize 2025 yılının berkosan için altın yılı olacağını işaret ediyor...şu ana kadarki en uygun şartlar oluşacak...ekonomimiz ve yurtdışı piyasaların da biraz canlanması halinde göze hoş gelecek ve bir çok değer analistlerinin dikkatini çekmeye başlayacaktır..

uzmanlar önümüzdeki aydan itibaren bizde de faizlerin inmesini bekliyor...amerika ve avrupada faiz indirim süreçleri son bir kaç ayda zaten başlamıştı...artık ekonomiler yavaş yavaş canlanmalı...dediğim gibi 2025 yılı bana heyecan vermeye başladı...merakla bekliyorum..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2. Üstad 30 gün sonra yürürlüğe girecek, 2025 yılından önce uygulanacak bizim için daha iyi olmaz mı?

3.  Alıntı Originally Posted by ikonia Yazıyı Oku
    Üstad 30 gün sonra yürürlüğe girecek, 2025 yılından önce uygulanacak bizim için daha iyi olmaz mı?
    tabiki daha iyi olur...paylaştığın linkte aslında 30 gün sonra yürürlüğe girer yazıyordu ama doğrusu ben görmemiştim...o yüzden de yılbaşından sonra yürürlüğe girer diye tahmin etmiştim...

Çin ,Hindistan,İran gibi ülkelerden gelen ucuz ve kalitesiz ürünlerin azalması ile yerli şirketler çok rahatlar...berkosanın ürettiği ürünler çok kaliteli ve katma değeri yüksek ürünlerdir...bu ürünlere talep artacaktır...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

4. Çok mu kaliteli ?...

Başladı yine...Hadi hayırlısı...
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

5.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    ky düşen hisselere ilgi göstermez...hele ki düşen kağıdı hiç almaz...nedense üyelik yeni almışsın ve alır almaz da üç tane mesajını berkosana yapmışsın...yaptığın yorumların ilki beni eleştirmek olmuş...

kim ne derse desin sen agresif yatırımcısın... biliyorsun seni savcılığa şikayet etmiştim...savcılık senin her şeyini ortaya çıkaracak sen merak etme...IP adresin bu sayfada..bir yere kayıp olmaz...
    birader öncelikle ben burada bütün sayfaları okumadım belli başlı yerlere kadar okudum hep olumlu konuşmana rağmen hisse sürekli geriledi ben bunun sonucunda biraz sessiz olsan dedim sen hemen iki eleştiri ile beni başkası ile karıştırdın ben agresif yatırımcısı kimse onunla karıştırdın sana karşı yanlış birşey söylediysem kusura bakma özür dilerim ben brksan da 6 aydır bekliyorum %40 zarar ile tekrardan özür dilerim yanlış birşey yazdıysam

6. bilanço iyi diğerleri kötü dizisi bilmem kaçıncı bölüm bilanço tek başına bir gösterge değildir bu temel analizciler teknikten hiç mi anlamaz gerçekten

akranlarına göre ucuz kaldı da bir gösterge değil örneğin dnısı ile karşılaştıralım firma berkosandan daha iyi yönetiliyor yeni ürün piyasaya sürüyor ve iş alım ilanları ile büyüme odağı devam ediyor berkosanda ki en son gelen berkosan balkansın vaia as den yüzde 15 payını aldığı kap haberinin geçen sene ki gelişmesini bilen var mı yatırımcıyız biz berkosancıyız diyorsunuz ya gelin tartışalım mı

7. Konu açılmışken, bu % 15 işinden kıllanmadım desem yalan olur...Gezdirip duruyorlar bu % 15'i...

https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1151510

Berkosan Balkans D.o.o, 15.05.2023 tarihli yönetim kurulu kararı ile Şirketimiz ve diğer iki ortağın mevcut paylarından %5 ‘inin (toplam %15) Eastern Grain Slovakia Sro, şirketine satılmasına karar verilmiştir.
    Bu diğer 2 ortak kimdir, neyin nesidir bilen varsa yazsın...

8. Geçen yıl % 15'i satın alan şirketle ilgili doğru dürüst bilgi yok, tek bir yorum yapan olmamış ?!..Gerçekten tuhaf bir durum...

Sayfa 841/882 İlkİlk ... 341741791831839840841842843851 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •