polietilen kompaundları bu cümleden kompaundları kelimisinin anlamını bilmiyordum...google amcaya sordum ...bana şu cevabı verdi....
Kompaundlar, istenen özellikleri elde etmek için polimerleri ve katkı maddelerini erimiş halde karıştırarak ve/veya harmanlayarak plastik formülasyonlar hazırlamaktan oluşur.
demek ki polietilen kompuandları her türlü polietilen karışımları ile elde edilmiş plastik formasyonlarıdır...malumunuz berkosanda ürün çeşitliliği çok yüksek...bir çok sektöre ürün üretiyorlar...
bu kanun büyük bir ihtimalle yılbaşından sonra uygulanmaya başlanır...buda bize 2025 yılının berkosan için altın yılı olacağını işaret ediyor...şu ana kadarki en uygun şartlar oluşacak...ekonomimiz ve yurtdışı piyasaların da biraz canlanması halinde göze hoş gelecek ve bir çok değer analistlerinin dikkatini çekmeye başlayacaktır..
uzmanlar önümüzdeki aydan itibaren bizde de faizlerin inmesini bekliyor...amerika ve avrupada faiz indirim süreçleri son bir kaç ayda zaten başlamıştı...artık ekonomiler yavaş yavaş canlanmalı...dediğim gibi 2025 yılı bana heyecan vermeye başladı...merakla bekliyorum..
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Yer İmleri