Artan

209,00 10 18:10
36,74 10 18:10
82,55 9.99 18:10
5,40 9.98 18:10
62,25 9.98 18:10
Artan Hisseler

Azalan

19,91 -9.99 18:10
713,00 -9.97 18:10
110,10 -9.83 18:10
49,00 -9.18 18:10
23,40 -8.38 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

19.329.556.703,30 18:10
17.923.256.805,16 18:10
15.640.917.764,22 18:10
11.083.995.953,40 18:10
10.014.131.104,75 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 841/867 İlkİlk ... 341741791831839840841842843851 ... SonSon
Arama sonucu : 7081 madde; 6,721 - 6,728 arası.

Konu: BRKSN - Berkosan Yalıtım

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. "Kendileri hariç herkesi suçluyor" demek ne demek acaba ?!...Sanki her şey normal, kurallara uygun da...Adamlar şirketlerinden birinin finansal verilerini bilançoya dahil etmeyecek kadar gemi azıya almış, ahlaksızlığın dibine vurmuşlar, daha ne olsun ?!..Ben ki yılların piyasa erbabıyım, her türlü dümen gördüm böylesiyle ilk defa karşılaştım ve adım gibi eminim ki bu eleştirileri yapanların en az 2-3 kat hatta belki daha fazla hissem vardır...

Ayrıca, şu bir gerçek ki bu başlıkta hiç bir zaman öyle abartılı bir yorumum kesinlikle olmamıştır, hele de son Scumtech rezaletinden sonra şirketin vasat verilerine devam edeceğini yazdığımda Dünyanın hakaretini yemişimdir...Ama zarardayım...Neden acaba ? Kaldı ki, burada keko ya da Kazançkapısı ya da bir başkası bir şeyler yazıyor diyerekten pozisyon tutma çocukluğunu da asla ve asla göstermemişimdir...Hatta ara ara abartılı bir şeyler paylaştıklarında da gerekli ikazlarda bulunmuşumdur; sonuçta buradaki hiç kimseyi tanımam etmem, hiç kimseyle hiç bir sosyal platformda iletişimim olmamıştır ama zarardayım...Eee ne yani ?!...İlk fırsatta başkalarını suçlayacaksam Allah bana bu aklı neden vermiş acaba ?!

Esasen böyle çocukça yazılar yazanları foruma ilk üye olma sırasında yeterlilik testlerinden geçirmek gerekir...
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    "Kendileri hariç herkesi suçluyor" demek ne demek acaba ?!...Sanki her şey normal, kurallara uygun da...Adamlar şirketlerinden birinin finansal verilerini bilançoya dahil etmeyecek kadar gemi azıya almış, ahlaksızlığın dibine vurmuşlar, daha ne olsun ?!..Ben ki yılların piyasa erbabıyım, her türlü dümen gördüm böylesiyle ilk defa karşılaştım ve adım gibi eminim ki bu eleştirileri yapanların en az 2-3 kat hatta belki daha fazla hissem vardır...

Ayrıca, şu bir gerçek ki bu başlıkta hiç bir zaman öyle abartılı bir yorumum kesinlikle olmamıştır, hele de son Scumtech rezaletinden sonra şirketin vasat verilerine devam edeceğini yazdığımda Dünyanın hakaretini yemişimdir...Ama zarardayım...Neden acaba ? Kaldı ki, burada keko ya da Kazançkapısı ya da bir başkası bir şeyler yazıyor diyerekten pozisyon tutma çocukluğunu da asla ve asla göstermemişimdir...Hatta ara ara abartılı bir şeyler paylaştıklarında da gerekli ikazlarda bulunmuşumdur; sonuçta buradaki hiç kimseyi tanımam etmem, hiç kimseyle hiç bir sosyal platformda iletişimim olmamıştır ama zarardayım...Eee ne yani ?!...İlk fırsatta başkalarını suçlayacaksam Allah bana bu aklı neden vermiş acaba ?!

Esasen böyle çocukça yazılar yazanları foruma ilk üye olma sırasında yeterlilik testlerinden geçirmek gerekir...
    eskiden buraları çok kaliteliydi dostum..iki isim altında yazmak ebedi olarak bu foruma veda etmek demek idi..ama görüyorsunuz bir nicki yasaklanınca hemen başka bir tane bulup tekrar yazmaya başlıyorlar...zaten böyle yapacaklarını da ta başından söylemişlerdi...yönetim ile adeta dalga geçiyorlar...

hisse net harici yeni yazma mecraları çıkınca buraları da artık daha az kalabalık olunca yönetim de kendince kimseyi tamamen buradan koparmak istemiyor...oysa kalitenin olduğu yere daha çok yatırımcı gelir...

dün bir şey daha öğrendim...şu suzan o....su eski çalıştığı kurum olan gediği aramış ve sizin müşteriniz olan 3 kişi var bunlar ne zaman satacak diye sormuş...adi reziller...bu üç kişiden biri benim de yakın dostum...evet arkadaşlar nasıl bir yönetim ile karşı karşıya olduğumuzu şimdilik daha iyi anlıyoruz...bunları öğrendikten sonra inadım daha da güçlendi...baştan beri bu hissede kasti ve bilinçli bir baskı var diyordum...bu düşüncem böylece doğrulanmış oluyor...suzan ,enes ve yaşlı mehmet birlikte yatırımcı düşmanlığı yapıyor....yoksa berkosan benzeri hisselerin hepsi uçtular...50 nin altında olan yok...

geçmişte aralarındaki değer farkı sadece %20 olan sanfm un piyasa değeri 5 milyara yaklaştı ama berkosanın hala 750 milyon civarında....bu hisseyi tekrardan çıkaracaklar...elleri mahkum..bu aç kurtlara para lazım...bunu bilerek inadına bekleyeceğim...diğer yatırımcı arkadaşlar artık ne yapar bilemem...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

3.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    hisse net harici yeni yazma mecraları çıkınca buraları da artık daha az kalabalık olunca yönetim de kendince kimseyi tamamen buradan koparmak istemiyor...oysa kalitenin olduğu yere daha çok yatırımcı gelir...
    Evet...Ben de bunun farkındayım, son dönemde nezih bir tartışma platformu olmaktan giderek uzaklaşılıyor ve bu kendi adıma çok can sıkıcı bir durum...Geride onlarca mesaj var bana açıkça hakaret içeren...En son "süzme" deme cesaretinde bile bulundular...Size söyledikleri bunların yanında hiç bir şey yani...

Zaten ben de yazıp yazmama konusunda kararsızlık içerisindeyim, her ne kadar bana edilen hakaretler üzerinden birilerine para kazandırmak ahmakça gelse de bu tür platformların devamlılığına olan gereksinim de ortada...Bilemiyorum ve kem söz sahibine aittir diyerekten -kerhen- devam ediyorum...

Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    Evet...Ben de bunun farkındayım, son dönemde nezih bir tartışma platformu olmaktan giderek uzaklaşılıyor ve bu kendi adıma çok can sıkıcı bir durum...Geride onlarca mesaj var bana açıkça hakaret içeren...En son "süzme" deme cesaretinde bile bulundular...Size söyledikleri bunların yanında hiç bir şey yani...

Zaten ben de yazıp yazmama konusunda kararsızlık içerisindeyim, her ne kadar bana edilen hakaretler üzerinden birilerine para kazandırmak ahmakça gelse de bu tür platformların devamlılığına olan gereksinim de ortada...Bilemiyorum ve kem söz sahibine aittir diyerekten -kerhen- devam ediyorum...
    dostum seninle geçmişte de tartıştık..birbirimizi hep yanlış anladık..belki de birbirimizi hiç tanımamamız nedeniyle böyle oldu..ama seninle tartışırken bile güzel bir seviye vardı...okumuş akıllı adamların tartışması bile bazen çok güzel olabiliyor...ben seninle tartışırken hep bu kaliteyi gördüm...bel altına gitmeden ,hakaret etmeden, düzeyli bir tartışma oldu..zaman zaman yeri geldiğinde özür dilemesini de bildik..

o yüzden de bu gün seninle şu anda olduğu gibi olumlu bir ortamda konuşabiliyoruz..

malum kişinin ise amacının ne olduğunu sen de dahil herkes anladı...telegram yetmiyormuş gibi burayı da pislik çukuruna çevirme gayretine girdi...ne kadar kaos ne kadar bel altı hakaret o kadar yatırımcıyı bezdirmeye dönüştü...

borsada geçmişte gedzada tahtacı ile inatlaşmıştım...tabi o vakitler daha tecrübesiz idim..tüm sermayem ile pozisyon almıştım...1,5 yıl inadına sabır etmiştim..bu gün ise şükürler olsun ki tek hissede değilim...buda benim elimi daha da rahatlatıyor...dayanma gücüm geçmişte göre çok daha iyi...buradaki pozisyonumu yıllarca unutabilecek durumdayım..

burada hep birlikte dayanışma içine girmemiz lazım...karşımızda yatırımcı düşmanı kurt sürüsü var..biz sabırlı olduğumuz sürece onların da paraya ihtiyacı olduğu sürece biz kazanacağız bu sinir harbini...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

ne olursa olsun sosyal medyada en kaliteli mecralar buralarıdır...diğer mecralarda bu kadar güzel bilgi paylaşılamıyor...yatırımcıların çoğu trader olmuş o yüzden de en kısa sürede zengin olma hayali ile finansal okur yazarlığı göz ardı ediyorlar...çok da uzun yazı okumayı sevmiyorlar...en kısa sürede en isabetli tüyoyu edinmeye çalışıyorlar...ne yazık ki yeni yatırımcıların büyük çoğunluğu kolayı seçiyor..o yüzden de bir çoğu artık buraları bilmiyor...şahsen ben de 2010 yılından beridir bu tür forumlardayım...moderatör arkadaşların kalitesiz ve seviyesiz paylaşım yapanları ayıklaması ile burası daha da kaliteli olacaktır...

twiteer hesabımı ise bazı arkadaşların çok ısrar etmesi ile yanlış hatırlamıyorsam 2021 yılında açtım..öyle çok da büyük takipçi kitlem yok...ama kitlemin çok kaliteli yatırımcılardan oluştuğunu düşünüyorum..çok şükür ben de onlar da çok kazandık...yalnız bu yıl benim için de onlar için de iyi bir yıl olmadı...doğruya doğru...20 yılda bir olacak bir borsa çöküşünü tahmin edemedim...

6. Yahu hadi senin kitlen var, başka sosyal platformlardan tanıdıkların; bunlarla zaman zaman yapmış olduğun istişareler felan var...Haliyle, olmadık sebeplerle de olsa zarar edildiğinde aralarından bazılarının çıkıp (tasvip etmiyorum ama) sana hakaret etmesi gayet anlaşılabilir bir durum, kaldı ki sen de akıllı adamsın bütün bunları göze almış olmalısın...Ama ben ?!..Buradaki (sen de dahil) hiç kimseyi tanımam etmem ve aylardır gayet temkinli mesajlar yazıyorum dikkat edin gibisine...Bunu bile "aşağıdan mal almak için yapılan" bir oyun zannederek demediklerini bırakmadılar...Hakaretin bini bir para !...

Sayın Kazançkapısı'nın Sırbistan ile ilgili paylaşımıyla tekrar pozisyon açmaya başladım burada...Yazdıklarının aklımdaki jeopolitik gerçeklerle örtüştüğüne inandığım için portföyümün totali içerisinde oldukça defansif olsa da hissem oldu bu süreçte...Hatta 25 TL civarından da ara ara 3-5 bin lot ilaveler yapıyorken pat diye oradaki % 15'lik alım satım haberi geldi ve işte o zaman nedir ne değildir neler oluyor gibisine durdum ve ilk fırsatta da o aldıklarımı geri verdim...Bunu yazdım diye süzme dedi yahu...Ayıptır ayıp...

ben her zaman hakarete karşıyım..ben kazandırınca dua edin ,kayıp edince de bedua etmeyin yeterdir demişimdir..bu güne kadar hiç kimseden gram menfat almadım...hatta hediye gönderem diyenlerden bile yollamayın demişimdir..durum böyle iken kimsenin bana hakaret etme hakkı yok...adamlar dünya kadar parayı yatırım danışmanına veriyor buna rağmen zarar edebiliyorlar...

fikirlerimiz her zaman örtüşmez...bunun için başkasını suçlamayı ve hakaret etmeyi kabul edemem...sonuçta herkesin kararı kendinedir...kar ve zarar da kendilerine aittir...

borsada hisselerin çoğu ciddi düşüşler yapınca herkesin morali bozuldu...biraz da bu moral bozukluğundan dolayı millet birbirine girdi...bu günler de geçecek...konjöktür olumlu yönde dönüyor diye düşünüyorum...

KKM bitiyor...enflasyon muhasebesi bitiyor..faizler inmeye başlayacak...bunlar borsanın yükselmesi için iyi işaretlerdir...

8. Bir taraftan genel kurullarda yatırımcılarına "Enis bizim Avrupa işlerini organize ediyor" deyip onore eden diğer taraftan Avrupa Birliğinin en önemli ülkelerinden biri olan İspanya'daki görevinden el çektiren, koskoca şirketin finansal verileri ile ilgili abidik gubidik işler çeviren/çevrilmesine kayıtsız kalan Memet bey bu gidişat ile ilgili olarak ne düşünüyor merak ediyorum...Şayet masum ise oğlu babasının itibarını bitirmeye ahd etmiş demektir...İsmini hatırlayamadım ancak geride bir arkadaş çok önceden yazmıştı bunu...Emin değilim ama sanırım sayın BERKOSANN idi...Ve sanki haklı çıktı ?!

Sayfa 841/867 İlkİlk ... 341741791831839840841842843851 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •