Sayfa 842/997 İlkİlk ... 342742792832840841842843844852892942 ... SonSon
Arama sonucu : 7970 madde; 6,729 - 6,736 arası.

Konu: Viop XXXIII

1.  Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    zonguldakta gaz müjdesi verildiği gün yapılan hareketten kimse bahsetmemiş. geçen sene yaz aylarındaydı.
    Hiç unutamam,araba almak için dolar bozdurmak zorunda kaldığım gün,maalesef en düşükten bozdurmuştum..

2.  Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    1994 te ibb başkanı olmuştu yanlış hatırlamıyorsam...1994-2021 arasına google earth ten bakmak lazım...slayt show şeklinde böyle yıl yıl istanbul'un uydudan görüntüsü...

öyle bir imkan var mı tabii onu bilmiyorum...
    Biraz ipucu olabilir.

Al sat yat uyu bekle tüyo vesaire değildir. Aracı kurumunuza danışınız. Sadece kişisel yorumlarimdir, beni bağlar.
    Al sat yat uyu bekle tüyo vesaire değildir. Aracı kurumunuza danışınız. Sadece kişisel yorumlarımdır, beni bağlar.

3. Eskiden İstanbul daha yeşilmiş. Son 20 yılda resmen İstanbul’a ihanet edilmiş.

Alıntı Originally Posted by Paragöz35 Yazıyı Oku
    Erdoğan : Ben İstanbul belediyesini devraldığımda İstanbulda ağaç yoktu.
    O dönemler buzdolabı otomobil ve tuvalette yoktu biz tuvaleti akp zamanında öğrendik
    bir halt olacağı yok.

Şimdi müjdete çakacaklar
    bir halt olacağı yok.

6.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    EM para birimleri içinde son 5 yılda aşırı biçimde negatif ayrışan bir türk lirası var.. hiç bir makro göstergenin izah edemediği bu anlamsız ayrışmayı sadece manipülasyon olarak adlandırabiliriz, ve bu balon er yada geç, öyle yada böyle patlamaya mahkum

patlamaya gidiyor zaten, sıkıntı tamda orada,..patlamadan sönen kur görmedim,

neden ne olursa olsun manipülasyonda deseniz, insanlar mecburen bir değişimde bunu kullanacaklar ve hissedecekler, bir süre sonrada benimseyecekler,..süre sonrada bu gruba yenileri eklenecekler, buna kronik enflasyon diyoruz,..

2011 sonrasında dünyada USD şarjörü değişti, para basma devri kapandı, geri çağırma devri başladı ama baktılar her yer tüm ötükler çatırdıyor bundan kısmen vazgeçildi, para coin denilen otoparka çekildi, onunda fazlalığını geçenlerde aldılar ve hizaya soktular,..

yani paraya yeni şarjör takıldı ve 2011 den yana bu şarjörden ateş ediliyor, Türkiye bu süreçte İnşaata değilde üretime yatsaydı daha isabetli olurdu,..

tercih meselesi
    burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
    yatırım tavsiyesi değildir,...

7. https://youtu.be/r75NlYZryD4

E heeeyyy!!!!

Milleti yıllardır limon gibi sıka sıka,kibrit kutusuna sokanlar...
    Sizler iğnenin deliğinden geçeceksiniz...
    Millet yandım anam bi çare diye feryat figan ettiğinde,,,
    BECEREKSİZLER HER ŞEY YOLUNDA,SORUN SİZDE NANKÖRLER DİYE ÇEMKİRENLER...
    E HEEEYYYY!!!!
    YAKLAŞIYOR GELMEKTE OLAN!!!...
    Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi içermez.Başkalarının fikirlerine göre yatırım yaparsanız zarar edebilirsiniz.

8. hergün tv .lerde rahmetli kemal sunalın filmleri tekrar tekrar oynatılıyor çokta severim ama neden zübük filmi oynatılmaz.?

Sayfa 842/997 İlkİlk ... 342742792832840841842843844852892942 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •