Sayfa 829/997 İlkİlk ... 329729779819827828829830831839879929 ... SonSon
Arama sonucu : 7970 madde; 6,625 - 6,632 arası.

Konu: Viop XXXIII

zonguldakta gaz müjdesi verildiği gün yapılan hareketten kimse bahsetmemiş. geçen sene yaz aylarındaydı.
    audentes Fortuna iuvat

2. Ula kisme yohhmii huuu...
    Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi içermez.Başkalarının fikirlerine göre yatırım yaparsanız zarar edebilirsiniz.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul/L.A
    Gönderi
    723
     Alıntı Originally Posted by mustican Yazıyı Oku
    Müjdeye güvenip mala yatırım yaptık.
    Şimdi piyasa kapandıktan sonra ne edeceğuk
    Tüp maliyetim 99... Verir çıkarım bugün.
    Seans içinde olsa tutup, anlık coşkuda verme planım vardı ama iş hafta sonuna kalacak ise beklemem.
    Bugüne kadar her müjdeleri fos çıktı.

Yine yerin km lerce altında, çıkarma maliyeti kendini geçen, zaten bizim kendi başımıza çıkartamayacağımız, saçma sapan bir reserv bulmuşlardır ve trt/ahaber de bunun kendi seçmenine show unu yapmak için bir tiyatro düzenlemişlerdir. Bu riski almam
    “Is man merely a mistake of God's? Or God merely a mistake of man?” - F.Nietzsche

4. Ha şöyle,
    Gara Kemalı kontrol altına alın...
    Elinin ayarı da yokmuş...
    Gızdırmayacaktınız Gara Kemalı...üvvv
    Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi içermez.Başkalarının fikirlerine göre yatırım yaparsanız zarar edebilirsiniz.

5. zonguldak cami açılışına baktım biraz ama televizyon açılışa iştirak eden kalabalıkları göstermedi oysa reis kalabalık sever ama nedense televizyon göstermedi ya da ben göremedim
    Batık ayıyım poz açacak halim yok

6. Baba beklenti ne yaaa !...
    TDI öncekinin iki katı gelmiş...

7. google a müjde üstüne müjde yazdım 37 milyon civarı sonuç geldi.
    istediğiniz bir müjdeyi seçip idare edin akşama kadar.

8. Rusya dolardan çıkıyor arkadaşlar dolar rezervlerini sıfırlayacak dolarda düşüşler beklenebilir

putin: Abd, doları ekonomik ve politik savaş aracı olarak kullanıyor

matriks data
    FAİZLE ALIŞVERİŞ YAPANIN , FAİZLE YATIP KALKANIN BURNU B.....K DAN KURTULMAZ.

Sayfa 829/997 İlkİlk ... 329729779819827828829830831839879929 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •