Sayfa 842/1005 İlkİlk ... 342742792832840841842843844852892942 ... SonSon
Arama sonucu : 8035 madde; 6,729 - 6,736 arası.

Konu: Viop LII

1.  Alıntı Originally Posted by Emilyo Butragenyo Yazıyı Oku
    Tüm tahtalar düzeltmesini yaparken endeks bir o kağıt bir bu kağıt diyerek düzeltmesiz geldi bu güne kadar. Amacı neydi ki? Düzeltme yapmak ayıp mı günah mı?
    günah.. düzelttirirse aşağıdan mal kaptıranlar tekrar alıcı olur shortçular nefes alır vs bissürü handikapı var

yabancı girişi pek gözükmüyor dün bugün, onun için ovalama moduna geçti, kallavi bi kaç ordino gelirse yine yukarı eser belki newyork uyanmasını bekliyodur

2.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Benim ksnki yok meraktan öleceğim. İnşallah kötü bişi yoktur. Gerisi önemli değil
    hani buluşup kıymalı pide yiyecektiniz. telefonu almadın mı?
    Yatırım tavsiyesi değildir.

3.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Sasa üçgen kırılımını zamansallığa göre bu hafta yapacak.mYönüne karar verince yakalayan iyi marj çıkarabilir...
    İzlemek lazım yakından...
    Umarım başka faydalananlar da olmuştur...

4.  Alıntı Originally Posted by Ozan Erol Yazıyı Oku
    günah.. düzelttirirse aşağıdan mal kaptıranlar tekrar alıcı olur shortçular nefes alır vs bissürü handikapı var

yabancı girişi pek gözükmüyor dün bugün, onun için ovalama moduna geçti, kallavi bi kaç ordino gelirse yine yukarı eser belki newyork uyanmasını bekliyodur
    O yabancı anlaşmalı kurum.Burada kazanılıp yurtdışına kaçırılan paraların piyasa yapıcı , yabancı kisvesi altında geri dönüşü.
    Bunu nereden anlıyoruz.
    a.Yabancılar için girilecek bir yatırım notumuz yok.
    b.Gri listedeyiz.Yabancı girmiş olsa bile bu gri listede olmamıze neden olmuş olan paradır zaten.Ki ondan da şüpheliyim.
    c.Her an herşeyin değişebileceği bir kişinin 2 dudağı arasında müthiş manipülatif bir borsaya yabancı yatırım yapmaz.Yarın ne malum Mehmet ayağını denk alsın denmeyeceği doları 30 35 i vurmayacağı.
    d.Yabancı oturup endeks mühendisliği ile kafa yormaz.Burada endeks cambazlığı yapılıyor.
    Büyük ihtimal bugün böyle kapanır.sasa hekts ikilisi show ile.Yarın hiç bişi olmamış gibi 2 tane bankayı yüzde 5 e çeker sasa hekts -1 -2 de gezinir bütün gün.Hatta bu öğleden sonra bile girişebilir bu aksiyona.Burası artık borsa değil kumarhane.Kumarhaneye de yatırım yapılmaz.
    Bir miktar paran varsa ona buna basarak bişiler yapabilirsiniz ama bu yatırım değildir.

5.  Alıntı Originally Posted by Mathias Yazıyı Oku
    O yabancı anlaşmalı kurum.Burada kazanılıp yurtdışına kaçırılan paraların piyasa yapıcı , yabancı kisvesi altında geri dönüşü.
    Bunu nereden anlıyoruz.
    a.Yabancılar için girilecek bir yatırım notumuz yok.
    b.Gri listedeyiz.Yabancı girmiş olsa bile bu gri listede olmamıze neden olmuş olan paradır zaten.Ki ondan da şüpheliyim.
    c.Her an herşeyin değişebileceği bir kişinin 2 dudağı arasında müthiş manipülatif bir borsaya yabancı yatırım yapmaz.Yarın ne malum Mehmet ayağını denk alsın denmeyeceği doları 30 35 i vurmayacağı.
    d.Yabancı oturup endeks mühendisliği ile kafa yormaz.Burada endeks cambazlığı yapılıyor.
    Büyük ihtimal bugün böyle kapanır.sasa hekts ikilisi show ile.Yarın hiç bişi olmamış gibi 2 tane bankayı yüzde 5 e çeker sasa hekts -1 -2 de gezinir bütün gün.Hatta bu öğleden sonra bile girişebilir bu aksiyona.Burası artık borsa değil kumarhane.Kumarhaneye de yatırım yapılmaz.
    Bir miktar paran varsa ona buna basarak bişiler yapabilirsiniz ama bu yatırım değildir.
    tabii ki, ben yatırım yapmıyorum, ona buna basarak bişeyler kazanmaya çalışıyorum

yabancı demek büyük montanlı para demek onun için izliyorum, 2013den beri satıştaydı ama corona sonrası nerdeyse bütün mal boşaltıldı yabancı takasından.. şimdi ilk defa almaya başladı, 6 haftada 2 milyar dolar soktu- ykbnk dahil.. ath demedi, gri liste demedi, -5 kademesindeki kredi notu demedi 45 milyar TL para soktu.. bu önemli

6.  Alıntı Originally Posted by Ozan Erol Yazıyı Oku
    tabii ki, ben yatırım yapmıyorum, ona buna basarak bişeyler kazanmaya çalışıyorum

yabancı demek büyük montanlı para demek onun için izliyorum, 2013den beri satıştaydı ama corona sonrası nerdeyse bütün mal boşaltıldı yabancı takasından.. şimdi ilk defa almaya başladı, 6 haftada 2 milyar dolar soktu- ykbnk dahil.. ath demedi, gri liste demedi, -5 kademesindeki kredi notu demedi 45 milyar TL para soktu.. bu önemli
    Giren yabancı değil danışıklı dövüş bakın biz ne kadar doğru kararlar aldık yanlışdan döndük rasyonel adımlar atacağız borsamız bunu kutluyor yabancı bile farkında sen de kös kös bakma sende para nı sok yabancısı bu Giren para sizide ifade ettiğiniz gibi 2 milyar dolar.Borsanın komple değeri ne kadar ki böyle nerede ise yüzde 100 götürdü bu borsayı.Bunu sorun bi kendinize.
    Buna ciddi para sokmadan borsada fiyat yapma denir.Tabi sonrası malum şey.Servis.Bu ne zaman olur nereden bırakırlar bilinmez.Ama bu sefer bırakırlarsa biraz tut şunu biz az sonra geleceğiz satışı olmayabilir.Hele bazı hisselerde epey bi süre epey epey epey bi süre boyunca olmak üzere tutulmuş olabilir.

7.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Yatırım fonlarının para çıkışlarını görüyorum çoğu hissede..
    Sanırım kar realizasyonlarını yapıyorlar..Bu borsa hemen düşecek demek değil...
    Not olarak kalsın.
    İzlemek lazım...
    Fon Takip @FonTakip Yatırımcıların fon tercihleri.

Temmuz 2023

Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    808400 ü kaçırdık iyimi... 808600 de kaldım mal gibi

806300 reverse şort

birde böyle deneyelim bakalım
    801850 DE FLAT olur.. bu ne la

Sayfa 842/1005 İlkİlk ... 342742792832840841842843844852892942 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız