Sayfa 843/1005 İlkİlk ... 343743793833841842843844845853893943 ... SonSon
Arama sonucu : 8035 madde; 6,737 - 6,744 arası.

Konu: Viop LXV

1. Yani 1 ralli olucaksa herkes nasiplensin, Karaduman dayuyu 9binde çok uğraştım ama mallanduramaduk belki 10binde garip gurabayı fakir fukarayı mallandururuk
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Bugün için mi yoksa 1 hafta sonrası için mi yoksa 1 ay sonrası için mi yoksa 1 yıl sonrası için mi tek abi sana yardımcı olmak adına soruyorum.
    27 haziranda 9200 lerde olan bist 1 haftada 10200 lere geldi yani hali hazırda 7 günde yüzde 10 dan fazla kâr getirisi oluştu. Biraz sindirmesi gerekiyor sağlıklı 1 trend için yoksa aksi durumda zorlama olursa ayu arkadaşlar tedirgin olur bu durumda kavga çıkar ve zopayı yersin
    Şey, Ağustos'un 1'ine kadar abi. Malum bizim yaz kursu başlıyor. "O vakte kadar bekle, bahtına ne çıkarsa... Şansın yüzde elli. Sağa sola yalvarmana lüzum yok." mu diyorsun abi?

3.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Yani 1 ralli olucaksa herkes nasiplensin, Karaduman dayuyu 9binde çok uğraştım ama mallanduramaduk belki 10binde garip gurabayı fakir fukarayı mallandururuk
    Yakışıklısı viobu bıraktın otluk oldu bura. Sen en iyisi dansöz kıyafetini giy iki dolan belki pala nin aklı bulanır. Belki bizimkilerin sonuçta ortada heyecan olur. Yoksa ne indiği belli ne çıktığı

- Dünyada bir haber geçilince "BİST şu yöne evrilecek." derdi ustam. Dediğinin tersi olurdu. BİST dünyadan ayrıştı, derdi...
    - Böyle ustaların çırağı olduğun belli.

5. Kendim hiç başaramadım ama bir arkadaşım yıllar önce 4-5 ay süren bir yukarı trendde açtığı long pozisyonun üzerinde resmen kıpırdamadan oturup çok ciddi bir servet yapmıştı.trend esnasında düşüşler düzeltmeler vs de olmuştu tabi haliyle ancak teminatını çok iyi ayarladığı için hiç stres yapmadı.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

6.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Yakışıklısı viobu bıraktın otluk oldu bura. Sen en iyisi dansöz kıyafetini giy iki dolan belki pala nin aklı bulanır. Belki bizimkilerin sonuçta ortada heyecan olur. Yoksa ne indiği belli ne çıktığı
    Ama ben tek abiye dedim, bak ben vobu bırakırsam mazut bulaman deye, dinlemedi beni
    Hep cizgi çekip go go tar tar gelsin paralar diye diretti. Ahanda yazım aşada
    Peki öyle olsun, zararı sineye çekip kapatıyorum şortları, eğer ki bist ileriki günlerde yükselmezse bilki mazut bitti
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by TEK Yazıyı Oku
    Şey, Ağustos'un 1'ine kadar abi. Malum bizim yaz kursu başlıyor. "O vakte kadar bekle, bahtına ne çıkarsa... Şansın yüzde elli. Sağa sola yalvarmana lüzum yok." mu diyorsun abi?
    Belki 1.5 ay

Sonra kazık yemeyelim

Bak enerji bakanımız açıklamış doğalkazık ortalama %25 demiş lakin Ankara da %38 e geliyormuş Botaş sitesinde bakan var.

https://www.youtube.com/watch?v=kxbj_T-7JV8&t=2773s
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

Ama ben tek abiye dedim, bak ben vobu bırakırsam mazut bulaman deye, dinlemedi beni
    Hep cizgi çekip go go tar tar gelsin paralar diye diretti. Ahanda yazım aşada
    Abi, mazot devri bitti. Artık elektrikli, sessiz ve beygir gücü daha fazla... Gerçi benimki 96 Vectra, tüplü.

Sayfa 843/1005 İlkİlk ... 343743793833841842843844845853893943 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •