Sayfa 844/992 İlkİlk ... 344744794834842843844845846854894944 ... SonSon
Arama sonucu : 7935 madde; 6,745 - 6,752 arası.

Konu: Viop - XVIII

1.  Alıntı Originally Posted by kotancı Yazıyı Oku
    Bam telime dokundunuz. Eğitimde fırsat eşitliği ilkesini bu ülke hep yanlış anladı. Despot tepeden inmeci laik zihniyet imam hatipleri engellemek adına resmen meslek liselerini bitirdi. Hiç unutmam erdoğan teziç denen iblisi. Hakkımıda hiç bir zaman helal etmem o zamanki iktidarda olan sol zihniyete. Neden diyeceksiniz. Ben ticaret lisesi mezunuyum. Derslerim gayet iyi ve üniversite sınavına hazırlanıyorum. Yol iz gösteren yok tabi bizde fakir aile çocuğuz. Babam yemedi içmedi beni dershaneye gönderdi. Ben deli gibi ders çalışıyorum hedefim ankarada odtü iktisat işletme yada hacettepe iktisat işletme. Deneme sınavlarım süper. Birgün rehberlik hocası herkesin hedefi neresidir deneme sınavı notlarıyla karşılaştırarak konuşma yapıyor. Ben hedefi söyledim sen kazanamazsın meslek lisesi mezunusun dedi. Dünya başıma yıkıldı. Türkiyede bir tek gazi üniversitesinde muhasebe öğretmenliği var 4 yıllık ancak aldığı öğrenci sayısı 40 falan dedi rehberlik öğretmeni. Çok üzülmüştüm. Düz lise mezunu oraya giriyor mali müşavir oluyor iktisatçı oluyor ama ticaret lisesi mezunu giremiyor. Endüstri meslek liseleri içinde aynı durum söz konusuydu. Meslek lisesinde çekirdekten yetişen adama hoop sen mühendis olamazsın deniyordu. Velhasıl bu ara eleman olayına o zamandan beri takığım. Çok şükür yılmadım açıktan hem üniversite okudum hem çalıştım 26 yaşımda mali müşavir oldum. Üniversite hayalimi çalanların yanına bırakmamak için inadına gittim finansman yüksek lisansı yaptım. Şimdide bu yönetim aynı yanlışın bir değişiğini yapıp heryere imam hatip açıyor. Mesleki eğitim bu ülkenin eğitimdeki tek hedefi olmalıdır. Şimdi bunu neden anlattım. Bu eğitim sistemi olayı siyasi görüşün üstünde bir milli politika olmalıdır. Çünkü insanların hayatları kararabiliyor. Ha bu arada Ticaret lisesindeki sınıfımızdan sadece 2 kişi mali müşavirlik yapıyoruz gerisinin alakası yok okudukları bölümle.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Bir eğitimci ve eğitim yöneticisi olarak yazınızın altına imza atıyorum..Teşekkürler..

2. Yind bir hafta sonu ve piyasa hakkında paylaşım yok gibi...bir ben mi sevmiyorum siyaset okumayı ve konuşmayı acaba ...neyse iyi sohbetler ...

Mi Note 3 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Bunca siyaset konuşulmuş.
    Hepsini okudum.
    Arada iki kelamda piyasa ile ilgili olsa iyi olurdu.
    Bir bacağı TL olan pozisyonların FX te işlem görmeyeceği haberinden sonra bu gün açılışta döviz gevşeme eğiliminde.
    Bu durum döviz bazlı pahalanma anlamına gelir mi acaba.
    Ytd.

4. Matrix Reoladed filmi oynuyor TV'de, bir dialog geçti.

>>>>>>>
    Merovingian: Peki, ya sen bildiğini sanıyorsun ama bilmiyorsun. Buraya geldin çünkü gönderildin. Buraya gelmen söylendi ve itaat ettin ama işler, her zaman böyle yürür. Dinleyin bir tek değişmez var tek bir evrensel doğru var. Sonuç, hareket, tepki, neden ve sonuç.

Morpheus: Her şey seçimle başlar.

Merovingian: Hayır yanlış. Seçim güçlüler ile güçsüzler arasında yaratılmış bir illüzyondur.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

5. Herkesin hesabına 1000 TL yatmış sa kesin seçim var. Sosyal yardım bana da gelirse Eylül de seçim var.

6. Cümleten hayırlı sabahlar bol kazançlar dilerim

Global borsalar yem yeşil

Dax 1.80 lerde artı

Düylerimiz diken diken oldu yine 🙃
    Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Kuzey Ege - İstanbul
    Gönderi
    14,185
    Ortam yine yeşillenmiş. Dow 23.700 - 24.000 bölgesine geri dönmüş. 24 bin 50 günlük ema, dax 10.800 50 günlük ema, bizde 99.300 de 50 ema.. bizim önemli seviyeler. 98.800-99.300-100.800 ve 102.500 civarı 200 günlük ema bölgesi. Şimdi açılışı 100.800 üstünde yapar geri gelmezse ortamda bozulmazsa 102 bine doğru gider mi!
    Aslında bankacılık için biraz bi olumlu haber gelse 106 bine bile gider ama bekle bekle hep düşüyorlar
    Dünyada en zor şey kırılan bir kalbi onarmaktır...

8. Levyeci başı kalkmadı mı hala yaf ?

Sayfa 844/992 İlkİlk ... 344744794834842843844845846854894944 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •