Anket Sonuçlarını Gör: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

Oylayan
344. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • Balon 1 yıl içinde patlayacaktır, nakitte fırsat beklenmelidir

102 29.65%
  • dolar bu fiyatlarda iken, yatırım yapmak mantıklı

23 6.69%
  • faizler insin, şimdi almak mantıklı değil

21 6.10%
  • ömür boyu alacak param olmayacak

16 4.65%
  • Kira çarpanlarının uçtuğu ortamlarda ev almak doğru değildir, beklenmelidir.

130 37.79%
  • İstanbul gibi metropollerde gayrimenkül yatırımı her zaman karlı bir iş olacaktır.

52 15.12%
Sayfa 844/1014 İlkİlk ... 344744794834842843844845846854894944 ... SonSon
Arama sonucu : 8108 madde; 6,745 - 6,752 arası.

Konu: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

5 ocak guncellenmis veriler

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

2.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Bahçelievler'deki Efes fabrikasının yanında Emlak Konut Sitesi var bilen bilir. Arkadaşın evi var orada. Böyle rezalet bir yaşam tarzında yaşamak için insanevladı nasıl milyonlarca TL para öder aklım almıyor.

Neyden bahsettiğimi anlamanız için en iğrenç kısmını anlatayım. Sitede araba park edecek yer yok. Bildiğin yok. Apartmanın önünde *** kadar bir alan var ve arabalar tepeleme park ediliyor. Her sabah telefonla uyandırılıp işe gidecekler için arabanı çekmek zorunda kaldığını düşün. Ya da işe gidecek sen isen her sabah işe gitmeden önce 3-4 telefon numarasına ulaşıp arabalarını çekmelerini rica etmek zorunda kaldığını hayal et. Her gün. Her sabah. Saat 7'de.

Cehennemden beter hayat bakalım kaç para imiş:
    https://www.sahibinden.com/ilan/emla...75286099/detay

1milyon tl.

Siteden çıkarken yolun kenarına park etmiş diğer arabalara sürtmemek de neredeyse imkansız onu da unutmadan belirteyim. Çiziksiz/boyasız araba yoktur o sitede.
    Foto lara baktım da arabası olmayıp çocuğu olan için çok güzel duruyor site... 1 milyon eder mi ayrı konu...
    Bir de eski bi site olduğundan sanırım otomobilin bu kadar yaygınlaşacağını düşünüp yeterli otopark alani bırakmamışlardır...🤣😂🤣😂

SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Bahçelievler'deki Efes fabrikasının yanında Emlak Konut Sitesi var bilen bilir. Arkadaşın evi var orada. Böyle rezalet bir yaşam tarzında yaşamak için insanevladı nasıl milyonlarca TL para öder aklım almıyor.

Neyden bahsettiğimi anlamanız için en iğrenç kısmını anlatayım. Sitede araba park edecek yer yok. Bildiğin yok. Apartmanın önünde *** kadar bir alan var ve arabalar tepeleme park ediliyor. Her sabah telefonla uyandırılıp işe gidecekler için arabanı çekmek zorunda kaldığını düşün. Ya da işe gidecek sen isen her sabah işe gitmeden önce 3-4 telefon numarasına ulaşıp arabalarını çekmelerini rica etmek zorunda kaldığını hayal et. Her gün. Her sabah. Saat 7'de.

Cehennemden beter hayat bakalım kaç para imiş:
    https://www.sahibinden.com/ilan/emla...75286099/detay

1milyon tl.

Siteden çıkarken yolun kenarına park etmiş diğer arabalara sürtmemek de neredeyse imkansız onu da unutmadan belirteyim. Çiziksiz/boyasız araba yoktur o sitede.
    20 yasindan buyuk bir yere o parayi verip oturmak cok sacma

LG-H735 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by ikare Yazıyı Oku
    Foto lara baktım da arabası olmayıp çocuğu olan için çok güzel duruyor site... 1 milyon eder mi ayrı konu...
    Bir de eski bi site olduğundan sanırım otomobilin bu kadar yaygınlaşacağını düşünüp yeterli otopark alani bırakmamışlardır...��������

SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    İlk yapıldığı yıl daire fiyatı sormuştum o günün piyasasına göre %20-30 pahalı fiyatlar isteniyordu ama kısa sürede hepsi satılmıştı. Yapıldığı günün koşullarında sıradan apartmanlara göre site vasfıyla dikkat çeken bir betondu ama bugünün koşullarında ve eskimiş haliyle bu parayı verip alacaklara allah akıl fikir versin derim. Öte yandan bilen bilir bölge 1. derece ciddi deprem bölgesi ve bu binalar yüksek her ne kadar emlak bankası projesidir ve iyi yapılmıştır desek de 20 yıl önceki yapı deprem standartları ile bugünün standartları arasında kayda değer farklılık olduğunu da unutmamak gerekir.

5. Sitede oturmanın mantıklı olduğunu söyleyen arkadaşlar. Atakent iş çıkışı basın ekspres yolu halkalıya giriş yolu hep tıkalı hep trafik. Halen siteler yapılıyor ve yollar kaldırmıyor. 500 -- 1000 tl aidatlar. Ev satın alıyorsun kira ödüyosun. Kiracıysan duble kira ödüyosun. Ne anladım bu işten?? Havuzu kullanmam spor salonunu kullanmam bir park ve güvenlik için dünya para veriyosun ama yine hısızlık oluyor yine park yeri bulamıyorsun. Avrupa konutlarında oturdum atakentte 2012 senesi daha yeni açılmıştı yer yoktu otoparkta. Geç gelirsen gece gelirsen yer yok yok yok. Şimdi nasıl bilmem.
    Almadığın hizmete para verirsin üç kuruş petekleri açarsın 500 tl fatura gelir. Her yerden kazık. Kışın ısınma için 3 kira ödemen gerekir ikibinbeşyüz kira bin aidat bin ısınma ettimi sana 4500 tl. 500 benzin koy 5 bin tl. bide trafiği çek basın ekpresste. He bide bahçeşehir ayağı var onu hiç düşünemiyorum bin berbat trafik olarak uzak zaten. İşin ordaysa sorun değil ama şehir merkezindeyse vay haline 2 saat git 3 saat gel 5 saat günde yol ayda 150 saat senede 1800 saat senede 75 günün yolda geçsin. Pehhh almıyım.
    5 bine gider yeşilköyde apartmanda otururum hırsızlıkmı kardeşim tak iyi kapını tak alarmını ee yine giriyosada yapcak bişey yok sigorta yaptır geri alırsın. Yazık 75 gün yolda geçicek bide istanbullun eski çöplüğünde oturağcağıma yeşilköyde kuruçeşmede erenköyde modada otururum en azından pazar günü yürüyüş yaparım
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir!!

6. 5 bin kira verebiliyorsanız gelir sağlam olmalı

Alıntı Originally Posted by tarantula Yazıyı Oku
    Sitede oturmanın mantıklı olduğunu söyleyen arkadaşlar. Atakent iş çıkışı basın ekspres yolu halkalıya giriş yolu hep tıkalı hep trafik. Halen siteler yapılıyor ve yollar kaldırmıyor. 500 -- 1000 tl aidatlar. Ev satın alıyorsun kira ödüyosun. Kiracıysan duble kira ödüyosun. Ne anladım bu işten?? Havuzu kullanmam spor salonunu kullanmam bir park ve güvenlik için dünya para veriyosun ama yine hısızlık oluyor yine park yeri bulamıyorsun. Avrupa konutlarında oturdum atakentte 2012 senesi daha yeni açılmıştı yer yoktu otoparkta. Geç gelirsen gece gelirsen yer yok yok yok. Şimdi nasıl bilmem.
    Almadığın hizmete para verirsin üç kuruş petekleri açarsın 500 tl fatura gelir. Her yerden kazık. Kışın ısınma için 3 kira ödemen gerekir ikibinbeşyüz kira bin aidat bin ısınma ettimi sana 4500 tl. 500 benzin koy 5 bin tl. bide trafiği çek basın ekpresste. He bide bahçeşehir ayağı var onu hiç düşünemiyorum bin berbat trafik olarak uzak zaten. İşin ordaysa sorun değil ama şehir merkezindeyse vay haline 2 saat git 3 saat gel 5 saat günde yol ayda 150 saat senede 1800 saat senede 75 günün yolda geçsin. Pehhh almıyım.
    5 bine gider yeşilköyde apartmanda otururum hırsızlıkmı kardeşim tak iyi kapını tak alarmını ee yine giriyosada yapcak bişey yok sigorta yaptır geri alırsın. Yazık 75 gün yolda geçicek bide istanbullun eski çöplüğünde oturağcağıma yeşilköyde kuruçeşmede erenköyde modada otururum en azından pazar günü yürüyüş yaparım
    Yazdığım mesajlar şahsi görüşlerim olup kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

7.  Alıntı Originally Posted by faruko Yazıyı Oku
    5 bin kira verebiliyorsanız gelir sağlam olmalı
    5 bin kira vermiyorum ben merkezde uygun bir semtte oturuyorum.2 binin altında kira veriyorum verdiğim aidat 40 tl benzin masrafım çok düşük iş yerime yürüyerek gidiyorum. 10 dk yürüme mesafesi.
    ama 2500 liraya atakentte oturmanın maliyeti 5000 tl dir o paraya git yeişlköyde otur derim. o da 2+1 de oturursun

8. https://www.sahibinden.com/ilan/emla...18272262/detay

bu dairenin aidatı bin tldir en az ısınması yol vs 5 bin eder minimum

Sayfa 844/1014 İlkİlk ... 344744794834842843844845846854894944 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •