5 ocak guncellenmis veriler
![]()
Balon 1 yıl içinde patlayacaktır, nakitte fırsat beklenmelidir
dolar bu fiyatlarda iken, yatırım yapmak mantıklı
faizler insin, şimdi almak mantıklı değil
ömür boyu alacak param olmayacak
Kira çarpanlarının uçtuğu ortamlarda ev almak doğru değildir, beklenmelidir.
İstanbul gibi metropollerde gayrimenkül yatırımı her zaman karlı bir iş olacaktır.
5 ocak guncellenmis veriler
![]()
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Foto lara baktım da arabası olmayıp çocuğu olan için çok güzel duruyor site... 1 milyon eder mi ayrı konu...
Bir de eski bi site olduğundan sanırım otomobilin bu kadar yaygınlaşacağını düşünüp yeterli otopark alani bırakmamışlardır...🤣😂🤣😂
SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
20 yasindan buyuk bir yere o parayi verip oturmak cok sacma
LG-H735 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İlk yapıldığı yıl daire fiyatı sormuştum o günün piyasasına göre %20-30 pahalı fiyatlar isteniyordu ama kısa sürede hepsi satılmıştı. Yapıldığı günün koşullarında sıradan apartmanlara göre site vasfıyla dikkat çeken bir betondu ama bugünün koşullarında ve eskimiş haliyle bu parayı verip alacaklara allah akıl fikir versin derim. Öte yandan bilen bilir bölge 1. derece ciddi deprem bölgesi ve bu binalar yüksek her ne kadar emlak bankası projesidir ve iyi yapılmıştır desek de 20 yıl önceki yapı deprem standartları ile bugünün standartları arasında kayda değer farklılık olduğunu da unutmamak gerekir.
Sitede oturmanın mantıklı olduğunu söyleyen arkadaşlar. Atakent iş çıkışı basın ekspres yolu halkalıya giriş yolu hep tıkalı hep trafik. Halen siteler yapılıyor ve yollar kaldırmıyor. 500 -- 1000 tl aidatlar. Ev satın alıyorsun kira ödüyosun. Kiracıysan duble kira ödüyosun. Ne anladım bu işten?? Havuzu kullanmam spor salonunu kullanmam bir park ve güvenlik için dünya para veriyosun ama yine hısızlık oluyor yine park yeri bulamıyorsun. Avrupa konutlarında oturdum atakentte 2012 senesi daha yeni açılmıştı yer yoktu otoparkta. Geç gelirsen gece gelirsen yer yok yok yok. Şimdi nasıl bilmem.
Almadığın hizmete para verirsin üç kuruş petekleri açarsın 500 tl fatura gelir. Her yerden kazık. Kışın ısınma için 3 kira ödemen gerekir ikibinbeşyüz kira bin aidat bin ısınma ettimi sana 4500 tl. 500 benzin koy 5 bin tl. bide trafiği çek basın ekpresste. He bide bahçeşehir ayağı var onu hiç düşünemiyorum bin berbat trafik olarak uzak zaten. İşin ordaysa sorun değil ama şehir merkezindeyse vay haline 2 saat git 3 saat gel 5 saat günde yol ayda 150 saat senede 1800 saat senede 75 günün yolda geçsin. Pehhh almıyım.
5 bine gider yeşilköyde apartmanda otururum hırsızlıkmı kardeşim tak iyi kapını tak alarmını ee yine giriyosada yapcak bişey yok sigorta yaptır geri alırsın. Yazık 75 gün yolda geçicek bide istanbullun eski çöplüğünde oturağcağıma yeşilköyde kuruçeşmede erenköyde modada otururum en azından pazar günü yürüyüş yaparım![]()
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir!!
5 bin kira vermiyorum ben merkezde uygun bir semtte oturuyorum.2 binin altında kira veriyorum verdiğim aidat 40 tl benzin masrafım çok düşük iş yerime yürüyerek gidiyorum. 10 dk yürüme mesafesi.
ama 2500 liraya atakentte oturmanın maliyeti 5000 tl dir o paraya git yeişlköyde otur derim. o da 2+1 de oturursun
https://www.sahibinden.com/ilan/emla...18272262/detay
bu dairenin aidatı bin tldir en az ısınması yol vs 5 bin eder minimum
Yer İmleri