Selâmlar,
Aşı konusu geçmiş, bir kaç kelam etmek istiyorum bende musadenizle..
3 yıl önce bir hastalık ve sonrasında beyin ameliyatı geçirmiştim, bu sebeple idari izinli olarak bir yıldır evden çalışmaktaydım, kullandığım düzenli bir ilaç yok ancak ayda bir nöbet şeklinde baş ağrılarım olduğu için ağrı kesiciler kullanıyorum, hastalık sonrası kalıcı oldu bende sanırım.( Bunları biontec yan etkilerini çok sert yaşamış olmam dolayısıyla yazdım)
Geçmişteki hastalığım sebebiyle doktorumun da tavsiyesi ile ilk iki aşımı sinovac oldum ve 3. aşımı da geçtiğimiz pazartesi biontec oldum, aman Allah'ım çok sarstı beni, ateş-sıtmalanma-ağrı-halsizlik-bulanti v.s ölüyorum sandım, fakat ertesi sabah yani bir gün sonra sabah kalktığımda birşey kalmamıştı, bir gece önceki halimden eser yoktu yani, belki de benim kronik hastalığımdan ötürü bu kadar sert yaşamış olabilirim yan etkilerini ancak şu an yine aşı yaptırma mı söyleseler sinovac olurdum sanırım, fakat illa ki aşımı olurdum..
Düşünüyorum da, aşı yan etkisi ile bu hastalığa ben bir gün zor dayanabilmişken ya gerçekten covid olsam buna hiç dayanamazdım sanırım..
Allah hem sağlık personelinin hem de bu hastalığa yakalananların yardımcısı olsun, yakalanıyor muş gibi yapmak bile demosu bile zormuş, risk almayın aşı olun bir an önce bence.. Naçizane..
Redmi Note 8 Pro cihazımdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri