Artan

99,00 10 18:10
16.477,50 10 18:10
134,20 10 18:10
71,50 10 18:10
291,50 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

87,30 -10 18:10
512,00 -9.94 18:10
11,87 -9.94 18:10
56,95 -6.64 18:10
32,60 -6.48 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

25.705.427.996,65 18:10
25.126.837.234,00 18:10
19.159.886.780,88 18:10
15.041.630.827,90 18:10
14.530.506.819,80 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 844/908 İlkİlk ... 344744794834842843844845846854894 ... SonSon
Arama sonucu : 7312 madde; 6,745 - 6,752 arası.

Konu: SASA - Sasa Polyester

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. her seyin hakkini verdim simdi kendiminde hakkini vereyim ,

benim konustuklarimin cikmadigi olmadimi tabi ki benimde tutturamadigim var , yada belki dogru dusundum ama patronun politikasi benim hesabimi bozdu bu yzuden soyledigim sey cikmamis olabilir ,

dedimki zamaninda hisse fiyati bolunmeden once buralara gelmesi lazim dedim ama bolunmeden once benim verdigim degerlere gelmedi , zaten ongorumu yaptiktan sonra daha sonra bi yazi yazdim patron hisseyi 40 liradan bolmek icin yemin etmis heralde bu gidisle hisse 40 liradan bolunecek gibi gozukuyor dedim , daha cooook onceleri anladim patronun niyetini ama biraz gec oldu daha evvel su fiyatlara gelmesini bekliyorum bolunmeden once diye yazmis olduk bi kere ,

normal sartlarda gelirdi ama , patron doymamis , baskilamaya devam etti , cikarmadi yukari , tahtaci anasinin gozu , biliyo isi ,

benimde tutturamadigim sey budur , ama patronun hesabi kitabini bildigimiz halde bu kadarini ben bile tahmin edemedim , kagidi 5 liraya bolmez dedim , ama patron buyuk oynuyor , ne kadar asagi cekerse yukari vurdugunda o kadar fazla kari olacak cunku , iste biz mal topladigini biliyorduk ama bu kadarini hesap edecegini tahmin edemedik , patron harbi voleyi vurma pesinde aynen pandemide 4 bucuk liradan 190 a cikardiginda voleyi nasil vurduysa , yine ayni planlarimi yapiyor ne , yoksa hisseyi o fiyatlardan bolup kagidi 5 liraya dusurmezdi ...

bilginize

2.  Alıntı Originally Posted by ASAP_ Yazıyı Oku
    #SASA
    Bence:
    Bir süredir geçen yılın düşüğü(LLV) olan 4.53 e tutunmaya çalışıyor.
    Tutmazsa onun altında, anlık değeri 3.59 TL seviyesindeki 200 Haftalık ortalama var.

Ek olarak geride gereksiz tartışmalarla yorduk topiği. Şimdi de hayırlı bir şey yapalım.
    Özgün analizleri, küfürleri vb. ile takibe değer bir arkadaş var.

-"SASA'da flama oluşumu" tespit eden*,
    -"RTALB' ın 300 TL ye gideceğini" ima eden, benden farklı olarak ergen dilini asla kullanmayan, saygılı üslubu ile gönüllere taht kurmuş bir arkadaş... Tek derdi insanlara yardımcı olmak...
    Investing vb. de yazıyor. Takibe değer bir arkadaş.

Mutlaka takip edilmeli:
    https://tr.investing.com/members/243683107/comments

Mahsustan selam ve hörmetlerimi iletiyorum kendisine...

*Gerçi 30.08.24 de bu topikte de bazı arkadaşlar, flama oluşumunu tespit etmiş ve "o direğin mutlaka dikileceğini" belirtmiş. Flamayı çizmeyi unutmuşlar ama... Yönü şüpheli olmakla birlikte direk doğru sanırım.

1.Tekil şahıs olarak...
    Tahtacıya falan atarlanmadan fikrim hâlâ aynı:

3.  Alıntı Originally Posted by ASAP_ Yazıyı Oku
    #SASA
    Bence:
    Bir süredir geçen yılın düşüğü(LLV) olan 4.53 e tutunmaya çalışıyor.
    Tutmazsa onun altında, anlık değeri 3.59 TL seviyesindeki 200 Haftalık ortalama var.

Ek olarak geride gereksiz tartışmalarla yorduk topiği. Şimdi de hayırlı bir şey yapalım.
    Özgün analizleri, küfürleri vb. ile takibe değer bir arkadaş var.

-"SASA'da flama oluşumu" tespit eden*,
    -"RTALB' ın 300 TL ye gideceğini" ima eden, benden farklı olarak ergen dilini asla kullanmayan, saygılı üslubu ile gönüllere taht kurmuş bir arkadaş... Tek derdi insanlara yardımcı olmak...
    Investing vb. de yazıyor. Takibe değer bir arkadaş.

Mutlaka takip edilmeli:
    https://tr.investing.com/members/243683107/comments

Mahsustan selam ve hörmetlerimi iletiyorum kendisine...

*Gerçi 30.08.24 de bu topikte de bazı arkadaşlar, flama oluşumunu tespit etmiş ve "o direğin mutlaka dikileceğini" belirtmiş. Flamayı çizmeyi unutmuşlar ama... Yönü şüpheli olmakla birlikte direk doğru sanırım.
    Sözü edilen ortalama 3.70 an itibarı ile...:

Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.

4. beyler bu forumda bana satasan bulasan 4. kisi bu sahis son zamanlarda , ben sebeblerini zaten biliyorum , kafam o kadar basiyo neden bulastiklari , 2 sinin bulasma sebebi farkli , diger 2 sinin ise farkli sebebi var , ben biliyorum sebeblerini , onemli degil hangi sebeble bulasirlarsa bulassinlar cevaplarini veririm , tasi gedigine koyarim , yalan dolan veya olaylari caritmadan , erkekkkk gibi , delikanli gibi !! bu kendini bilmez gibi degil yani ,

ben mecbur kaldim , aciklamak zorundayim bi seyleri , bana bulasanlardan bi tanesi ( isme gerek yok ) zamaninda bi kac sene evvel baska birisine nagmeler diziyordu , yani ovuyordu onu , filanca kisi viop ta uzmandir diye , o kiside evet uzmanlik alanim bu diye cevap vermisti 20 senedir viopta islem yapiyorum demisti , o viop ta islem yapan kisiyi oven kisinin bana bulasmasinin sebebi o viop ta uzman olan kisiyi uyardim eger sasa da pozisyon alirsan seni dava ederim dedim bu kadar sasa yi kotuledikten sonra , simdi bu viop cuya ben bunu dedim diye , viop cuyu zamaninda oven kiside bana burada bulasti demiyeyimde satasti , sonra insan gibi yoluna gitti , Allah var terbiyesizlik yapmadi ama satasip gitti , bu asap gibi cirkeflesmedi asla , sadece bana satasmasinin sebebini de buna bagliyorum ,
    viop cu dedigim kisi burada hissesi olmadigi halde tekrar tekrar buraya gelip hisseyi kotuledi karaladi , hissen yoksa buraya 1 kere bilemedin 2 kere gelirsin iyi niyetle uyarir gidersin bi daha da ugramazsin ama tekrar tekrar bu islemi aylarca yaparsan ben derimki bunda senin art niyetin var ve bundan da cikarin olabilecegini dusunurum , bi de uzerine sen eger short aciyosan o zaman derim bu kadar hisseyi kotuleyip karalamanda bunda cikarin vardir diye dusunmeye baslarim ve yapacagin bi spot pozisyonda seni dava edecegimi o kisiye burda yazarim , cunku kendi cikarlari icin burada zararda bekleyen insanlarin kimse kanina giremez kimseyede zarar verme hakki yoktur o kisinin ...

haaa zamaninda ben o bana satasan kisinin yaptigi bi yoruma bi olaya anlam veremedigi bi konuda ona cevap yazmistim oda bana yaptigim yoruma nezaketen tesekkur etti dogru haklisin bu konuda diye yazdigimi onaylamisti ,bi kac sene once , bana karsi tavir almamisti o zamanlar cunku ben o viop cuya o zamanlar dememistim seni dava ederim diye ... olayi caktiniz dimi ..
    simdi o kisi cikipta diyebilir olayi yanlis analiz etmissin , asil sebebim bu degildi diyebilir , olabilir insanlik hali hata yapmisim olayi yanlis analiz etmis olabilirim derim , normaldir boyle seyler ama ,

ama bu son 2 kisinin bana satasma sebebini cok ama cok iyi biliyorum yuzde yuz de eminim , bu konuyu acmayacagim cunku dersem sebebini onlara hak dogar o zaman kanitini goster madem eminsin diyecekler , bende o kaniti sunamam ama eminim biliyorum sebebini , o yuzden sebebini acmayacagim burada ama ikisininde amacini cok ama cok iyi biliyorum hadi neyse ...

5. Sayfalarca bomboş demagoji... Terbiyesizlik.

2 tane soruya cevap ver yeter.
    1- Göster şu SASA'daki flama neredeymiş?
    2- RTALB ne zaman 300 TL olacakmış.

Temel hikaye şu... Senin gibi milyonlarcası var.

İşine gelince;
    -"Burası forum istediğimi yazarım..."

Birisi pozisyonunun tersine bir ifade mi yazdı...
    -"Hoop!" Küfür, kıyamet, sayfalarca laf salatası. Demokrasi anca sana kadar.

Milleti Cimer-Bimer şikayetleri ile tehdit ediyorsun. Manipülasyon ithamı ile...

Lakin o kadar cahilsin ki, gerideki 2 gönderide RTALB senedinde manipülasyon suçunu işlediğini kendin itiraf ediyorsun.
    Açıkça yazmışsın:
    -"RTALB 300 TL den işlem görür"

Sonra sıkışınca ben tavanlarda kârımı aldım sattım. Al sana mis gibi manipülasyon.
    N'oldu Allah hayrına, vatandaş yararına, Cuma'nın yüzü suyu hürmetine iş yapıyordun?
    N'oldu hayrına iş yaptığın vatandaşlar?

Klasik aynı sürünün taktiği. Yalanın-dolanın suratına vurulunca, hemen "onlar", komplo teorisi, 3-5 kişi.
    Seni kim niye ciddiye alsın yahu? Bir de bunun için ortak çabaya girişsin?

Topiği bir rahat bırak da, olumlu olanlar kadar olumsuz fikri olan da yazsın. Mesele budur.
    Sen nasılsa her haltı biliyorsun. İhtiyacın da yok.

6.  Alıntı Originally Posted by ASAP_ Yazıyı Oku
    Sayfalarca bomboş demagoji... Terbiyesizlik.

2 tane soruya cevap ver yeter.
    1- Göster şu SASA'daki flama neredeymiş?
    2- RTALB ne zaman 300 TL olacakmış.

Temel hikaye şu... Senin gibi milyonlarcası var.

İşine gelince;
    -"Burası forum istediğimi yazarım..."

Birisi pozisyonunun tersine bir ifade mi yazdı...
    -"Hoop!" Küfür, kıyamet, sayfalarca laf salatası. Demokrasi anca sana kadar.

Milleti Cimer-Bimer şikayetleri ile tehdit ediyorsun. Manipülasyon ithamı ile...

Lakin o kadar cahilsin ki, gerideki 2 gönderide RTALB senedinde manipülasyon suçunu işlediğini kendin itiraf ediyorsun.
    Açıkça yazmışsın:
    -"RTALB 300 TL den işlem görür"

Sonra sıkışınca ben tavanlarda kârımı aldım sattım. Al sana mis gibi manipülasyon.
    N'oldu Allah hayrına, vatandaş yararına, Cuma'nın yüzü suyu hürmetine iş yapıyordun?
    N'oldu hayrına iş yaptığın vatandaşlar?

Klasik aynı sürünün taktiği. Yalanın-dolanın suratına vurulunca, hemen "onlar", komplo teorisi, 3-5 kişi.
    Seni kim niye ciddiye alsın yahu? Bir de bunun için ortak çabaya girişsin?

Topiği bir rahat bırak da, olumlu olanlar kadar olumsuz fikri olan da yazsın. Mesele budur.
    Sen nasılsa her haltı biliyorsun. İhtiyacın da yok.

def ol git !!!

bu son cevap yazisim cunku laftan anlamiyon ,

ama hakaret edersen hakkini veririm cevabini alirsin

simdi def ol git !!

7. konuyu degistirelim artik ...

Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu'nun verdiği bilgiye göre, 1. fazda; 2023-2026 arasında 1 milyon ton kapasiteli PDH ve polipropilen üretim tesisi, 2 milyon ton kapasiteli paraksilen ve aromatik üretim tesisi ve liman yapımı, 2. fazda; 2025-2028 arasında 1 milyon ton kapasiteli PDH ve polipropilen üretim tesisi, 200 bin ton kapasiteli SAP, 100 bin ton kapasiteli 2-EH, 300 bin ton kapasiteli ACN, 1,6 milyon ton kapasiteli PTA ve 700 bin ton kapasiteli MEG üretim tesisleri, 3. fazda ise 2027-2032 arasında 12 milyon ton kapasiteli rafineri tesisi ile entegrasyon tamamlanarak 2 milyon ton kapasiteli 2. faz aromatik ve paraksilen, 700 bin ton kapasiteli MEG üretim, 1 milyon ton kapasiteli polietilen ve 600 bin ton kapasiteli PVC üretim tesisleri planlanıyor.

SASA, Honeywell UOP ile Yumurtalık yatırım alanında, 1,5 milyar dolarlık yatırım tutarı ile propilen üretim tesisi kurulması ile ilgili lisans, teknik hizmet ve garanti anlaşması imzaladı.

2026'nın ilk yarısında bitirilerek ciroya katkısı 1,2 milyar dolara ulaşması beklenen, yıllık 1 milyon ton kapasiteli propilen üretim tesisi ile Türkiye'nin ithalatı da önemli ölçüde aşağıya çekilmiş olacak.

Tekstil ülkesi Türkiye'de üretilmeyen ve yıllık yaklaşık 2,5 milyon ton ithalatı yapılan propilenin 1 milyon ton üretimi ile ihtiyacın yüzde 40'ı milli kaynaktan karşılanmış olacak.

8. Tahtacı (patron) halen kendine yetecek kadar malı ky'den toplayamadı ve bıktırma politikası uygulayarak fiyatı düşürmeye devam ediyor. KY'de bulunan o göz diktiği malı almadan da yönünü yukarı çevirmeyecek. PTA tesisi açılışını da düşüş dalgasına çevirirse şaşırmam.

Sayfa 844/908 İlkİlk ... 344744794834842843844845846854894 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •