Sayfa 844/894 İlkİlk ... 344744794834842843844845846854 ... SonSon
Arama sonucu : 7151 madde; 6,745 - 6,752 arası.

Konu: GESAN - Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş.

Alıntı Originally Posted by Cilginfenci Yazıyı Oku
    verdikçe veriyorlar. tahtacı patron el ele... bugün 42 tl yi gördü. daha düşmez dedikçe düştü
    düşmez artık bura son dedikçe düştüüüüü

42 nin altı bu firma için bedavanın bedavası. Belki suan %30 zarardayız ama 5 yıl sonra bu firma dolardan altından fazla kazandıracak. Bu kadar iş alıyor hepsi dolar bazlı. Bu karlar eninde sonunda bilançoya girecek.

Borsada böyle bir düşüş var mı bilmiyorum. 2 yıl önce alan ve hiç satmayan kişi bile zararda. Bu hisseye patronların sahip çıkıp geri alım yapması lazm.

5. Zannediyorum çıkan şu tebliğ Gesan'ı kötü etkileyecek.

https://istanbulticaretgazetesi.com/...%20%C3%BCretim

Türkiye'de sadece Kalyon hücre üretiyor. Smrtg'nin de yılbaşından itibaren üreteceği söyleniyor.

‘Yerli hücre’ kullanmayana teşvik yok
    Yurt içinde üretilmiş, güneş hücreleri kullanılmadan yapılan güneş panelleri teşvik belgesi kapsamında olmayacak.
    Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından hazırlanan Yatırımlarda Devlet Yardımları Hakkında Kararın Uygulanmasına İlişkin Tebliğ'de Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ, Resmi Gazete'de yayımlandı.
    Buna göre, güneş enerjisine dayalı elektrik üretimi yatırımları kapsamında yurt dışından temin edilecek güneş paneli ve güneş paneli taşıyıcı konstrüksiyon sistemlerinin yanı sıra üretim süreci ingot dilimleme aşamasından veya öncesindeki bir aşamadan başlayarak yurt içinde üretilmiş güneş hücreleri kullanılmadan yapılan güneş panelleri "teşvik belgesi kapsamında değerlendirilmeyen harcamalar" kapsamına alındı.
    Tebliğ, 24 Ağustos'tan itibaren geçerli olmak üzere yürürlüğe girdi.
    25 Ağustos 2024 Pazar

herkese selam

son üç dört aydır kol kesen oldu mu?

vazgeçen var mı?

kol kesilmeli mi?

daha beklemek iyi midir?

borsada fırsatlar biter mi?

bu şirket neden böyle leş?

fikri olan var mı? ne yapmak lazım?

yoksa herkes kol kesince mi gidicek? ne yapmak istemektedirler? aklı karışmayan var mı?
    tşk ler

Alıntı Originally Posted by Acemi1i Yazıyı Oku
    herkese selam

son üç dört aydır kol kesen oldu mu?

vazgeçen var mı?

kol kesilmeli mi?

daha beklemek iyi midir?

borsada fırsatlar biter mi?

bu şirket neden böyle leş?

fikri olan var mı? ne yapmak lazım?

yoksa herkes kol kesince mi gidicek? ne yapmak istemektedirler? aklı karışmayan var mı?
    tşk ler
    Hocam kol kesmeyi bırak düştükçe ekledim. Firmaya güvenim tam. Eninde sonunda gidecek. Sabırlı olan kazanır. Bizim elimizde 20-30 bin lot varsa onlarda milyonlar var. Onlar düşünsün. Şahsen 1 kere daha vurup ondan sonra götüreceklerini düşünüyorum.

kaplumağanın

ekim 2024 tarihli yatırımcı sunumuna göz attım.

güzel işler yapılmış sasa nın çatısı mesela
    şak bi yana finansallarına baktığımızda yine önceki tahmin veya beklentilerini hala değiştirmedikleri

aşağı yönlü revize etmediklerini görüyorum. bu ısrar demek ki 1) inanç 2) hala buna kanacak KY olabilir bu kısım şaka

olarak ele alınabilir.

tamam ciddi özet yazayım.

dolar olarak bakacaz ve 460 mio sermayeyi kabaca 13 milyon dolar olarak hesap edeceğim.

2024 net kar 101 mio 2025 kar 157 mio dolar 25 ise 259.7 mio $ gibi bir rakam konuyor ortaya.

bakalım dört işlemden giderek.... karı sermayeye bölelim bakalım
    100/13
    2024 için : 7,69

25 için : 12
    26 yılı için ise : 19,9 HBK alıyoruz

gelelim buradan hisse fiyatını değerleyelim bakalım.

2024 de 20 fk alsak 150 10 FK alsak 77 oluyor.
    2025 15 fk alsak : 180
    2026 10 FK alsak 200 TL yapar.

FK lara dikkat bilerek her yıl giderek düşürdüm ki hayalleri anlaşılmasın. ;)

bi yerde bi yanlışlık var ama nerede bilmiyorum. bi yerde bi hata var ama bulamıyorum.

her zararı kurtaranın çıkacağını da düşünenlerdenim.
    saygılar....YTD haaa

Sayfa 844/894 İlkİlk ... 344744794834842843844845846854 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •