Sayfa 846/999 İlkİlk ... 346746796836844845846847848856896946 ... SonSon
Arama sonucu : 7991 madde; 6,761 - 6,768 arası.

Konu: Viop LVII

1. Bugün shortlarla yaklaşık 15 bin puan kardadim sıkıldım kapattım ekranı nerdese tüm kar gidecekti
    Short poz resmen kilicdaroglu boş kaleye gol atamıyor
    Yalnız çok fazla taban var bir ihtimal sırtından atmaya mi çalıştı shortlari

Yine bir çok şeye zam gelmiş deyorlar..

Ak troller iyi misiniz sesiniz çıkmaz oldu

Veriyolar mı dombirayi

3.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    Yine bir çok şeye zam gelmiş deyorlar..

Ak troller iyi misiniz sesiniz çıkmaz oldu

Veriyolar mı dombirayi

Şu an bir seçim olsa akp 20 üzerini anca görür
    Cehape başındaki zat erken seçim isteyeceğine yeni anayasaya ile tayyibi ülkenin başına 5 yıl daha bela etmenin pazarlığını yapiyor

4.  Alıntı Originally Posted by bahriyeli Yazıyı Oku
    ikiside değil çuvala girmiş

Bozkurta Piyangodan büyük ikramiye çıkınca borsayı bırakmış diye duyum aldım

senin bilgin vardır belki
    Puahahahhahsh
    Yok dayucuğum büyük ikramiye neyim çıkmadı, kimden duyduysan yanlış bilgi vermişler asparagas haber o
    Güccük ikramiye çıktı teselli ikramiyesi gibin bişii
    İşin şakası bi yannı daytradeyi bıraktım artık sepetnen dolaşıyorum, saolsun abka abi nickini kurtardı bizde sepet sahibi olduk o gün
    Hamdım Piştim Yandım

5.  Alıntı Originally Posted by D83 Yazıyı Oku
    Şu an bir seçim olsa akp 20 üzerini anca görür
    Cehape başındaki zat erken seçim isteyeceğine yeni anayasaya ile tayyibi ülkenin başına 5 yıl daha bela etmenin pazarlığını yapiyor
    chp kendi içindeki problemi halletmeden erken seçim istemez
    seçim olursa kim aday olacak, 2 belediye başkanından biri ise

başkanlar da biliyor ki partiye g.başkan olmadan c.başkanı olursan adamı osurturlar
    yoksa tayyip güle oynaya genel başkanlığı verirdi, eğer parlamento önemli olmasaydı ne yapsın mhp'yi..

6.  Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku

başkanlar da biliyor ki partiye g.başkan olmadan c.başkanı olursan adamı osurturlar
    yoksa tayyip güle oynaya genel başkanlığı verirdi, eğer parlamento önemli olmasaydı ne yapsın mhp'yi..
    DSP Genel Başkanı Bülent Ecevit, ikinci parti MHP'nin Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve dördüncü parti ANAP'ın Genel Başkanı Mesut Yılmaz arasında 28 Mayıs 1999 tarihinde imzalanan 57. Cumhuriyet Hükûmeti Koalisyon Protokolü ile 57. Hükûmet kuruldu.

Türkiye Cumhuriyeti'nin dört kez Başbakanlığı'nı yapmış Bülent Ecevit. 57. hükûmet döneminde anayasa kitapçığı krizi sonucu 2000 Türkiye Finansal Krizi ve 2001 Türkiye ekonomik krizi (veya "Kara Çarşamba") olarak adlandırılan Cumhuriyet tarihinin en büyük krizlerinin çıkması 57. hükûmetin sonunu hazırlamıştı.

Adalet ve Kalkınma Partisi, kurulduğu günden 2024'e dek katıldığı seçimlerin tamamında birinci parti olmuş ve katıldığı yedi genel seçimin dördünde (2002, 2007, 2011 ve Kasım 2015) tek başına iktidar olmuştur.

Derviş, 2001-2002 yıllarında ekonomiden sorumlu devlet bakanı ve hazine müsteşarı görevlerini yürütmüştü.

olay budur ekonomik krizle boğuşan bir iktidar iyicene zayıflamasını bekleyen muhalefet vakti saati bekliyor yapılan yanlış politikalarla ekonominin geldiği kötü durumdan derviş gibi getirilen Şimşeğin elindeki silahları kullanmasını bu zaman diliminde uygulanan politikanın acı reçetenin halka kesileceğini bilen muhalefet vakti saatini bekliyor .Boks maçı gibi düşünün önce sersemletip vurdun mu indireceksin sonra halk saymaya başlayacak NAKAVT .
    1999-2001 arasındaki müsabaka böyle başladı ve nakavt la bitti.
    bana göre muhalefetin seneryosu bu yönde
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

7.  Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku

milli takım sonrası bir güzel yorumunuz daha,
    cehepenin kendi içinde sorunları büyüktür,..buna rağmen cehepeye oy verecekler bugün seçim olsa koşa koşa yine cehepeye oy vereceklerdir ve cehepe bu açmazlarıyle bile seçimin galibi olacaktır,..bunu bilen cehepe tepe kadrosu ise kenetlenecekleri yerde kavgayı büyüterek birbirleriyle savaşı göze alıp tek adam olmak isteyeceklerdir,..bu yönlü kazan kaynamaya başladı bile,..üstelik bu tepe kadronun birbirinden farkı olmadığı halde bunu yapacaklar,..çünkü koltuk tek,..eğer şöyle olsa idi, direk İmamoğlu bunu yapamadılar çünkü İstanbulu garantilmek istediler,..

burada kesin olan tek şey halkın olası seçimlerde tercihini iktidar dışına kullanacağı,..ve en güçlü aday elbette cehepe,..
    burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
    yatırım tavsiyesi değildir,...

8. Seçim istemeyen politika değişikliği istemeyen Türkiye sermaye sınıflarıdır, tusiad TOBB vs..

Cehape de bunun sadece sözcüsü..

Sayfa 846/999 İlkİlk ... 346746796836844845846847848856896946 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •