Sayfa 847/1001 İlkİlk ... 347747797837845846847848849857897947 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 6,769 - 6,776 arası.

Konu: Viop-XX

1.  Alıntı Originally Posted by secbul Yazıyı Oku
    Caho geç bunları geç...Bana bir şey olması için corono dibin altına düşmesi lazım...Tey allam..
    .
    .
    Haftalardır burada baş cavuşun eşşemi şey ediyor..
    Önce eline hesap makinasını al sonra investingten Amerikan endekslerinden benim oynaştığımın puanını yaz makinaya ve 4 e böl... Hedef ora... Üç aşağı beş yukarı... Ama sana yine birşey olmaz... Tabi tl bazında 💔

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,163
    Blog Entries
    1
    Yeminle puskuvit hesabını gördüm sanki.

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

3. Dow bu şekilde devam ederse bist bu ay zirvede kapanış yapacak. Oysaki son 1 hafta pala poz azaltınca ve dow 25.000 olunca 113.000 falan kapatiriz diye bekliyordum.

4.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Valla ben veri izlemeyi bile kapattım .

Son iki üç haftada ne satsam tavan oluyor diye paranoya vardı demek ki yanlız değilim .

Halka açık Hisse sayısının 10 binde 5 binde birini vs tahtada satarsanız tavan kaçınılmaz sanırım oluyor .

9999 paya sahip 4999 paya sahip malı görüyorlar .

Bize şapı denk yaprağı başkası yiyor hep

hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
    İşlem hacminin %90 ını aynı adamlar yapıyor dışarıdan giren kabak gibi belli oluyor bence.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

5.  Alıntı Originally Posted by borsa1978 Yazıyı Oku
    Caho piyasayı iyi tahmin ederdin bu sefer kullandığın analiz yöntemini mi değiştirdin. Var bi gariplik
    Ben direk globale oynadım, bistten uzak kaldım bist ayrışmış pozitif (pala mal çıkıyordur)... Ben foruma gelip bugün son yazdığımda down 27,200 den dönüşümü yaptı... Bir önceki dibinin de çok altına inecek...

6.  Alıntı Originally Posted by Verge Yazıyı Oku
    Ereğli konusunda ikilemde kaldım...

Ama tüpraş kesinlikle önü açık, bugün 89.90 kapattı, bu hafta içinde 98 - 100 lira görürse hiç şaşırmam...
    İnşallah dediğiniz gibi olur

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    İşlem hacminin %90 ını aynı adamlar yapıyor dışarıdan giren kabak gibi belli oluyor bence.
    Eskiden bu kadar böyle değildi sanırım robotlardan sonra böyle oldu sanırım

8. Şuan forumun Bist100 hatta hatta Bist30 da batacak şirketleri konuşması gerekiyordu... Ama konular Tupraş 100 olur mu, Akbank yüzde 5 daha çıkar mıdan öteye gitmiyor...

Sayfa 847/1001 İlkİlk ... 347747797837845846847848849857897947 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •