akp li garibanların torunlarıda alamanlara hizmet için adeta sıraya girmiş.
millet işsiz.
özelikle bayanlar
vayki vay.
durum vahim.
çok yazdık burda
siz değil çoluk çouklarını torunlarınızın çekeceği var. diye
akp li garibanların torunlarıda alamanlara hizmet için adeta sıraya girmiş.
millet işsiz.
özelikle bayanlar
vayki vay.
durum vahim.
çok yazdık burda
siz değil çoluk çouklarını torunlarınızın çekeceği var. diye
haklısın cumle eksık olmasından.ben orda son 2 yıl pık yaptıgını artık alanen goz gore gore talandan bahsetmek ıstedım.tabıkı gecmısde o yapılan hatta ayakkkabı kutuları seçımle gelen secımle gıder soylemlerıne rahmen davutoglunun elınden alınan basbakanlıgı hatta pkk ocalan bayraklarıyla tum ulkede sov yapmalarnda tabıkı kaygı duydum.hanı bı sekılde calısıyoruz meslegımız var evlatlarda o yonde gıder dıye umardım maalesef dusmanın alt edemedıgı ulkemız bu haramılerle elden gıtmekte umarım basımızdan bıran once gıderler hamdolsun .artık onlara hamdolmasın.
Kurtulmuş gündemimizde erken seçim yok diyor. Zaten sizin gündemimizde olamaz ki sıkıyorsa olsun bakalım başınıza neler gelecek. Birde demesin mi bizim adayımız Erdoğan dır onun karşısına da ana muhalefet lideri ķılıcdar çıkmalıdır diyor. Gözüne kılicdarı kestirmiş tabii kolay av çantada keklik görüyor lan biz salak miyiz. Yıllarca bu milletin zekası ile alay etmeye çalıştınız. Ondan sonra immortal padişah 2071 e kadar devam etsin demi..
Binali ailesinde 3milyar usd lafı geçti..
Eli sopalı biri gelse, islamcıları silkelese
100 milyar usd çıkar, TR rahat ta eder..
SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri