Sayfa 847/1005 İlkİlk ... 347747797837845846847848849857897947 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 6,769 - 6,776 arası.

Konu: Viop L

1.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Bu nakte ulaşım zorlanınca muhtemelen ikinci el araba satışları yavaşlamış.
    Ama fiyatları da arttı.. Bir şekilde milletin araba alacağıni biliyorlar.Hele dolar da yükselirse artık araba fiyatları ne olur bilemem..

2.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    yanlışın var faizin tamamını ödemezsen para çekemezsin
    Değişik bankaların vade sonu farklı gibi. Yapı Kredi ay sonu hesaplıyor ayın 15'ine kadar ödemeni istiyor, Akbank 15 inde hesaplayıp öde diyor gibi.

Ay sonu borç bırakmamaya çalışıyorum, bir banka şube değiştirmiş, eski şubedeki KMH'dan su faturası ödenmiş, 2 ay oradaki borç ödenmeyince Kredi Kayıt Bürosu notumu indirmiş 6-7 yıl oldu anca düzeldi.

Bir de Kredi Kartında minimum borcu ödediğinde toplam borca faiz işliyor olabilir. Rakamları yanlış görmüşüm borcun tamamından 6 lira eksik ödemeye ertesi ay çok yüksek faiz ödemiştim. Sonra hep 5-10 lira fazla ödemeye başladım. Bir banka sistemini düzeltmişti, bir banka sürekli borcunuzdan fazla ödemeyin diye mesaj gönderiyordu.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

3. Seçimlerden sonra kredi borçlarını ödeyeceğiz vs deniyordu.

Herkese 10 bin lira yatırılacak diye bir vaad iş yapar. Genç Parti 10bin EUR hemen yatacak diyordu.

4. 12 Mayıs haftasında net döviz rezervlerinin de tarihi seviyelere geldiği izlendi.
    TCMB net rezervleri 6,8 milyar dolardan 2,3 milyar dolara geriledi.
    Böylelikle net döviz rezervleri Şubat 2002'den bu yana en düşük seviyeye indi.

iflasmı demek...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,011
    Ariston KKB notu 6 ay 1 yıl arası güncellenir ..özel durumlarda en fazla 2 yıl sürer

gözden kaçırdığın birşey vardır 6-7 yıl sürmez

6.  Alıntı Originally Posted by bahriyeli Yazıyı Oku
    Ariston KKB notu 6 ay 1 yıl arası güncellenir ..özel durumlarda en fazla 2 yıl sürer

gözden kaçırdığın birşey vardır 6-7 yıl sürmez
    Risk Raporu 6 yıl geriye gidiyor olabilir yukarıda yeşil ve kırmızı yan yana işaretler oluyor.

Afrika'da bir kabile reisi ölmüş..
    Borsa ondan da düşmüş olabilir..derler..

8. 1850 üstü olanlara indirimli kredi vardı 4 puan ile kaybetmiştim.

Sayfa 847/1005 İlkİlk ... 347747797837845846847848849857897947 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •