Sayfa 847/882 İlkİlk ... 347747797837845846847848849857 ... SonSon
Arama sonucu : 7056 madde; 6,769 - 6,776 arası.

Konu: BRKSN - Berkosan Yalıtım

1.  Alıntı Originally Posted by BERKOSANN Yazıyı Oku
    İngilterede yeni bir fabrika satın alınmasımi olacak ? Yoksa müşterimi bulunmuş. Birde decathlon ile anlaşmamı yapılmış , birazdaha açma şansınız var mı bu konuyu
    İngiltere pazarına girdiklerini ve ilk siparişlerin geldiğini ayrıca decathlon ile çalıştıklarını enis bey kendisi ifade etmişti kurulda..

2. "Olağanüstü" genel kuruldan sonraki AKD...Satıcı taraftakiler tahtacıya ait...Enisçiğim iyi gaz vermiş, verdikçe vermiş yani... İş'ten sat Garan'a sonra virmanla İş'e, arada Bofa ile çalkala falan...Yıllardır aynı numaralar...

YTD
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

3.  Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku

"Olağanüstü" genel kuruldan sonraki AKD...Satıcı taraftakiler tahtacıya ait...Enisçiğim iyi gaz vermiş, verdikçe vermiş yani... İş'ten sat Garan'a sonra virmanla İş'e, arada Bofa ile çalkala falan...Yıllardır aynı numaralar...

YTD
    Gedza da dikkat et serkan abiye)
    Üç harfli kurum dan cılız işlemler..

4.  Alıntı Originally Posted by Kazançkapısı Yazıyı Oku
    Gedza da dikkat et serkan abiye)
    Üç harfli kurum dan cılız işlemler..
    Abimize saygımız sonsuz, çıtır işlemleri o da sever... Madem açık ettin arada uğra, çayımız kahvemiz var çok şükür...

5. Şahsen ben paranın önünde her zaman eğilmişimdir piyasa anlamında...Asla kimsenin tahtasına gereğinden fazla bulaşmam...Bu böyledir...Cebindekine güvenerek inat eden tokadı yer, oturur, taşımacı olur...Kimseyi ve özellikle kendini üzmeye gerek yok...Damlaya damlaya göl olur...

6.  Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    Abimize saygımız sonsuz, çıtır işlemleri o da sever... Madem açık ettin arada uğra, çayımız kahvemiz var çok şükür...
    Viski varsa gelirim

7. John denver dinliyorum keyfim yerinde..

8.  Alıntı Originally Posted by Kazançkapısı Yazıyı Oku
    Viski varsa gelirim
    Bıraksa...Viski de ısmarlarız sorun değil...Çayla idare ettiriyor bizi, ben de misafirim sonuçta o evde...

Sayfa 847/882 İlkİlk ... 347747797837845846847848849857 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •