Sayfa 849/1002 İlkİlk ... 349749799839847848849850851859899949 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 6,785 - 6,792 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - IV

1. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Son durum :

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

3.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Çernobil faciasından sonra TV’ye çıkıp çayda radyasyon riski olmadığını kanıtlamak için çay içen Bakanı anımsattı bana nedense.
    Ne alakaysa?
    [emoji3]
    Vurdurduğu aşının çin aşısı olduğunu nereden bileceğiz? Ufak bir etiket değişikliğine bakar

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

Dolar/TL 7.3992

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

5. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

6. @SedefKabas

1. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca,
    ilk Sinovac aşısını olduysa; Alişan,Demet Akalın,Çağla Şikel hangi aşıyı oldular?

2.Kendileri BioNTech aşısı olup,halkı Çin aşı olmaya mı davet ediyorlar?

3.Bilim Kurulu üyeleri şimdi aşı oluyorsa 2 gün önce nasıl maskesiz toplantı yaptılar?
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu, analizleri tamamlanan CoronaVac aşısı için 'Acil Kullanım Onayı' verdi
    Yılmaz Özdil yazmış.

Maske bile %60 koruyor diye ben ise 2 tarafta taşırsa 4 saat den fazla aynı ortamda bulunulmazsa bulaş riski %2 mesafe korumalı.

Net doktor arkadaşlarımdan duydum.

Çin aşısı %50 bile yalan olabilir yani.

Maske ye devam galiba.

Yada İnternetten sipariş edip alacağız istediğimiz aşıyı.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

ABD Temsilciler Meclisinde yapılan oylamada Başkan Donald Trump'ın "isyana teşvik" ile suçlandığı azil maddesi kabul edildi.

Sayfa 849/1002 İlkİlk ... 349749799839847848849850851859899949 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •