Sayfa 85/309 İlkİlk ... 3575838485868795135185 ... SonSon
Arama sonucu : 2467 madde; 673 - 680 arası.

Konu: ANELT - Anel Telekomünikasyon Elektronik Sistemleri Sanayi Ve Ticaret A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by mahoney Yazıyı Oku
    Plan yok çaresiz kaldılar birleşme akıllı avukat hesaba katmadi o yüzden 2 yıl süre verir sandı.ama ben biliyordum.sigortali çalışan yok.mal toplayinca vurdular tepesine onlar size gelecek ama 15 TL aşağı vermeyin vermezseniz yillik borç bitince kira alırsınız.yuzde 80 portföy değerine göre ytd
    Faaliyetsiz, şirkete 17M TL zarar yazdıran bu zihniyet, sizce bize kira geliri verir mi?

Siz ve grubunuzun bu durumda izleyeceği yoL ne olacak, gerçi daha çok yeni herkes şokta ama BİR FİKRİNİZ VAR MI?

***YAZIKLAR OLSUN, HAKKIMIZI YİYENLERE...ANELT SAHİPLERİNE, BUNA ÇANAK TUTAN SPK'YA GÖZ YUMAN EN ALTAN, EN ÜST'E KADAR.
    YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
    Twitter Adres : @okan_dr

2. Arkadaşlar yahu ne yaparsa küçük yatırımcı kendi kendine yapiyor.cok tehlikeli durum oldu bazıları seviniyor.bu şirket nasıl atılır kottan küçük yatırımcı yüzünden işte böyle atılır.kottan atılıp dönen bir şirket oldu evet oldu.ama oda ky nin çabaları sonucu oldu yani iş gene ky de ama burda bir kaç kişi kendi kendini bitiriyor haberi yok.kottan atılıp dönen artog oldu küçük yatırımcı uğraştı diidiindi SPK ile görüşen oldu tahtası açıldı tabi 1 ay içinde yapmadılar tekrar kapandı tahtası

3.  Alıntı Originally Posted by mahoney Yazıyı Oku
    Sakın sakın size lot ver diyen olursa sakin vermeyin.uyanik çok ytd faaliyete geçiyorum der bu adı o benim işime gelmez.boyle olduğu iyi yapıda yerim var ytd
    Bu saatten sonra faaliyete geçiriyorum demez.

Faaliyete geçirmek isteyen şimdiye kadar çoktan geçirir idi. Olay belli KY kaybetti şeytaNlar kazandı.

Ama haLa anlamadığım, neden bir uyarı/ihtar vb yapmadan KALEMİ KIRDI...ŞEYTAN RIDVAN BÖYLE Mİ rica etti. Mahkeme yerine siz atın, Mahkeme atarsa doğaL olarak suçlu olacaktı.

Şimdi SPK attı, yine ŞeytaN Rıdvan dört ayak üstüne biz ise KAFA üstü çakıldık. SPK zenginin yanında olan kurum!
    YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
    Twitter Adres : @okan_dr

4.  Alıntı Originally Posted by mahoney Yazıyı Oku
    Sakın sakın size lot ver diyen olursa sakin vermeyin.uyanik çok ytd faaliyete geçiyorum der bu adı o benim işime gelmez.boyle olduğu iyi yapıda yerim var ytd
    Mahoney kottaan atılmak iyiye işaret diye anımsıyorum bu adamlar şimdi paylarını toplamazsa yasalolarak hak sahibiyiz değil mi? Peki banka ile mi iletişime geçmemiz lazım?

5. Yok öle bir şey ya mahkeme harici yok öle bir şey.ancak bu şirketin kota tekrar gireceğine inanıyorum.gecmiste örneği olmasa da artoguda saymiyom 1 ay döndü tekrar düştü çünkü orda patron yoktu ky yönetime geçti

6. Bu spk kadar ky düşmanı yok.insan 3 bilemedin 5 ay içerisinde bişey yapmazsan der uyarır ilk önce.atmadan süre vermedin bari atarken verseydin.memsayı atarken 1 yıl süre vererek çıkardı kottan.önümüzdeki salı memsanın genel kurulu var.ondan sonra kota geri dönmek için başvuru yapmasını bekleyecez.bakalım ne olacak alacaklar mı geri.anelte süre falan vermeden direk attı.şok olduk valla.

7. Arkadaşlar kimde ne lot varsa eğer bu halk dusmanlari pazartesi bir açıklama yapmazsa mecburen mahkeme ye başvurulacak başka bir çare yok rezil ettiler bizi Sorumsuz herifler.

Yeni yatırımcı Guest
    kottan atıldıktan sonra imtiyazlı paylar ve oy hakkı ne oluyor bir değşiklik oluyor mu

Sayfa 85/309 İlkİlk ... 3575838485868795135185 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •