Sayfa 84/309 İlkİlk ... 3474828384858694134184 ... SonSon
Arama sonucu : 2468 madde; 665 - 672 arası.

Konu: ANELT - Anel Telekomünikasyon Elektronik Sistemleri Sanayi Ve Ticaret A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Bir iş döndüğü belliydi !!!...acaba hisse miktar ortalaması kaçtan olacak ???... !!!...biz neyse, maliyeti yüksek olanlar var !!!...3 hissede başıma gelmişti,ne şiş,nede kebap yanmıştı onlarda,ama onlardan alacağımı almıştım...afmas-petrol ofisi-haznedar tuğla...Ayrıca mahkeme yoluda gösterilmişti !!!...işler karışık,kuruşuk oldu
    Kardeş siz olayı yanlış anladınız,afmas .petrol ofisi falan onlar kendileri kottan çıkmıştı,anelt ise kottan atıldı,yani senin anlayacağın dil ile söylim ,PARANIZ PUL OLDU..
    Şöyle bir ihtimal var,belki şirket herhangi bir faaliyete başlarsa o zaman tekrar kota girebilir ,yani allah yardımısınız olsun ,

2. Allah belasını ya bu kadar şikayet bu kadar bok olursa olacağı bu burada ne. Yaparsa ky kendine yapıyor.onca bomboktan şirket varken Bula Bula bunumu attılar kottan. Nasıl olur böle bir şey yaaa

3. Anelt kottan çıkarılmış. Geçmiş olsun umarım zararınız başka yerden çıkar

4. Abicim uyarı yapmadan nasıl atarsın kottan yahuu

5.  Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Bir iş döndüğü belliydi !!!...acaba hisse miktar ortalaması kaçtan olacak ???... !!!...biz neyse, maliyeti yüksek olanlar var !!!...3 hissede başıma gelmişti,ne şiş,nede kebap yanmıştı onlarda,ama onlardan alacağımı almıştım...afmas-petrol ofisi-haznedar tuğla...Ayrıca mahkeme yoluda gösterilmişti !!!...işler karışık,kuruşuk oldu
    Syn refaba; kottan atılan hiç bir hisse kota yeniden girmedi yada girmek için başvurmadı diye biliyorum. Bu şeytanLar'ın da istediği sanırım tamda bu idi yani kottan atılma.

Mahkeme de zaten buna yönelik bir dava idi, mahkeme bu durumda hemen sonuçlanmaz mı? Zaten kottan atıldı.

Bu cümlenizi açarmısınız..? !!!...acaba hisse miktar ortalaması kaçtan olacak ???... Böyle bir geri alıp yaparsa neye göre hesap edecek veya nasıl çağrı yapacak?

***0,91 KURUŞU ÇOK GÖREN VE BİRLEŞMEDE GERİ ÇEKİP 0,46'DAN VERİN DİYEN ZİHNİYET ŞUAN Kİ 0,44 FİYATI BİLE SANKİ PLANLI YAPTI.

% 1000 KOTTAN ATILACAKLARINDAN HEBERLERİ VARDI...YOKSA SON 2/3 GÜN GÖRÜNTÜ OLSUN DİYE 200/300k lot almazlardı.
    YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
    Twitter Adres : @okan_dr

6. Plan yok çaresiz kaldılar birleşme akıllı avukat hesaba katmadi o yüzden 2 yıl süre verir sandı.ama ben biliyordum.sigortali çalışan yok.mal toplayinca vurdular tepesine onlar size gelecek ama 15 TL aşağı vermeyin vermezseniz yillik borç bitince kira alırsınız.yuzde 80 portföy değerine göre ytd

7. Sakın sakın size lot ver diyen olursa sakin vermeyin.uyanik çok ytd faaliyete geçiyorum der bu adı o benim işime gelmez.boyle olduğu iyi yapıda yerim var ytd

8. 1000 lot 35 bin değeri oldu 1 metre kare yere sahipsiniz Türkçesi bu ytd

Sayfa 84/309 İlkİlk ... 3474828384858694134184 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •