Birleşmiş bir gücü hiç bir kuvvet yenemez
Birleşmiş bir gücü hiç bir kuvvet yenemez
Zamanında kottan atılsa diyordunuz,işte atıldı dileğiniz gerçekleşti,peki ne yapacaksınız ???,anlaşılan habersice atıldığı için sizde şok oldunuz !!!,gerçekten durum ilginç,26 senelik borsacıyım hiç bu durum olmamıştı,uyarı yok,bir nitelik yok,ilginç,bundaki zarar diğer hisselerimden çıkartırım,zatende çıkarttım,ama Rıdvana yedirmem !!!...önümüzde mahkeme var,bakalım hakim bu yönde ne karar verecek,ortada şirket olmadığından hakim red verse bile okadarda olacağını sanmam,sanırım duruşmayı tekrar ileri tarihe atabilir,istermisiniz birde cezayı kap yöneticilerine kesmesini,gerçi davalar mevcut şikayete göre görülür,bakalım adalet çarkı nasıl çalışacak,tamam birlikten kuvvet doğar,ama her nedense bu ülke yönetiminde çoğu şeye güvence unsuru kaybolmuş gibi...neyse bakalım Aralık ayında ne olacak...esasında bu durum borsadaki diğer şirket hisselerinede örnek teşgil edecek,pat kottan atılmak demek haber vermeden borsadaki güven unsurunu tehlikeye sokar,zaten borsada hertürlü fırıldak mevcut,herkes vurgun vurma peşine düşmüş borsaya kote olurken,8 senedir hep günü birlik takıldım,ama buna benzerlerinde yattıp,yattığım hisselerin ayarına gelenlerlen değişime gittim,zaten böyle olmazsa borsada kazanamazsınki![]()
Peki herhangi bir bilanço falan talep ettiniz mi şirketten ?
SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
"Adamın ahmağı malını gereksiz övermiş, daha ahmağı da başkasının malını yalan yere yerip kendi malını övermiş"
Arkadaşlar daha önce paranız pul olur demiştim ama önünüzde 2 seçenek var,
1.şirket faaliyete girip kota girmek için tekrardan başvuru yapacak,(zor ihtimal.çünkü şirket sahipleri adam olsaydı,bakkal işletseydi bile kottan Atılmazdı )
2. Şirket tasfiye edilir ,bütün mal varlıklar satılır,borçlar ödenir ,kalan para sermayeye bölünür,herkesin elindeki lot kadar para verilir,ancak çok uzun bir süreç olacaktır.en az 2-3 yıllık süreç,allah yardımcınız olsun
Tek ümidim borsada anel elektrikin olması ona zarar gelmesin diye adım atarlarmiki
çözüm bize katılın. mahkemeye mudahil olun yada avukatımıza vekalet verin hiç bir masrafı yok..elinde 100 bin üzeri lotu olanlarla belke şirket pazarlık yapacak amaaa ky yapmazlar.
bize katılın
yusuf yıldız a ben güveniyorum ve en çok ta avukatımıza güveniyorum.
yt değildir
27 Kasım 2018 de davaya katılma dilekçemi vermiştim. Umarım hakim davaya müdahil olma dilekçemi red etmez. Malum Spk Anelt’i korudu.
Bu Spk kottan atarak kime ceza veriyor! Onun yerine yaptırım uyğula, deki birleşeceksen kottan atmadan önceki serbest piyasa 6 aylık ortalamadan birleş veya faaliyete girmen için şu kadar süre diye ihtar çek! Hadi Şeytan Rıdvan soydu soğana çevirdi, peki SPK sende mi yangından maL kaçırır gibi kalemimizi kırdın!
YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.![]()
Twitter Adres : @okan_dr
Ortada şirket yok kimden talep edecez
Yer İmleri