Sayfa 85/615 İlkİlk ... 3575838485868795135185585 ... SonSon
Arama sonucu : 4914 madde; 673 - 680 arası.

Konu: POLHO - Polisan Holding

1. bu hisseyi ne guzel bir kar ne arsa haberi goturur...Sinek s2ci patronun gözünü torpak doyursun...

2. Hırsızların .hainlerin .o.ç .hissede olmadığı mutlu haftalar dilerim

3. Marşall - 13 milyon zarar açıklamış, ama bugün tavan. Ne biçim borsamız var bizim. Zarar eden şirket bile tavan yapıyor, kar eden şirket - 10 yapabiliyor. Enteresan işler bizim borsanın işleri

4. Mrshl kimde var ki toplamış . Bne at koşturuyor. Gelsin polhoya bak adamı bak s2olar.

5. Dyo taban oldu bizede girer belki bugun biseyler öyle düşünenlere gelsin

6. Marşall eksi bilanço, dyo da geçen döneme göre kar edememiş. Bizimki sadece boya olmadığı için ve arsa satışı bu bilançoda görüleceği için artı bilanço gelecek. Tabi en önemli faktör patronun ne yaptıracağı

7.  Alıntı Originally Posted by gltkn Yazıyı Oku
    Marşall eksi bilanço, dyo da geçen döneme göre kar edememiş. Bizimki sadece boya olmadığı için ve arsa satışı bu bilançoda görüleceği için artı bilanço gelecek. Tabi en önemli faktör patronun ne yaptıracağı
    Bu hissede patronmu yok öyle bisey servetini koruyana çok kazanana patron denir hırsizlar hainler kumarcılar hep bu hissede toplanmış paylasamiyorlar kime ne kazandirmişlar 10 yıldir borsadalar servetlerini saklamayi iyi bilirler baryemez bunlar

8. Bugün miktarımı artırdım. Ben bilancoyu satın alıyorum. Bilanço kötü gelecek umutsuzum diyen varsa ben gelecek kötü bilancoyuda satın alıyorum buyrun sizinkileri koyun ben alabildigim kadarını alayım.

Sayfa 85/615 İlkİlk ... 3575838485868795135185585 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •