Sayfa 85/1005 İlkİlk ... 3575838485868795135185585 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 673 - 680 arası.

Konu: Viop L

1. cümleten selamlar bayadır yoktum..trendin dalları kırılınca istirahate çekilmiştim 2,5 ay .. tepki için bugün petkm 13,92 ve eregl 33,12 aldım bende bakalım .. kısmet .. Sn Başkaranın grafiğindeki yapıya şans verme taraftarıyım ... çalışır mı göreceğiz. kolay gelsin herkese
    Yatırım Tavsiyesi Değildir. extended (epik) wave5 rally started@06.11.2024

2. İkinci dip daha yüksekte, şu düşeni kırarsa bugün biraz toparlar. Bakalım. 5dklık graf

3.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Burada vıopculardan Abka haricinde net saatlik ekstra koyan olmadı iş 31 dönmesin
    şu ekstraları görelimki kim bu cengaver desin topik 15 milyon oyun dönüyorsa
    Sağdan say 10 soldan say 1 tane cılız cetonumuz var ona da ispa tistemezsin herhalde buludabi.

Ben bu forumda 1000 1000 açıp kapanan abeylerimi var, gördüm.

Big abeyim onlardan biri mi bilmiyorum. Beyan esasdır emme 500 ++ kontrat çok sert olur 25 milyon para koyuyorsun masaya Allah göstermesin ben bu borsada 3 gün taban yedim.

Şurası net ki endeks zirvesinden çok da fazla düşmedi. Bu düşüşler olacak ki endeks daha ileriye gitsin. Ama asıl sorun endeks 4800 civarı ama çoğu hisse 3000 3200 endeks fiyatlarında, ereğliyi falan söylemiyorum bile. Millet bu yüzden fena içerde özellikle geçen sene ekim ve kasımda borsayla tanışanlar.

5.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Sağdan say 10 soldan say 1 tane cılız cetonumuz var ona da ispa tistemezsin herhalde buludabi.

Ben bu forumda 1000 1000 açıp kapanan abeylerimi var, gördüm.

Big abeyim onlardan biri mi bilmiyorum. Beyan esasdır emme 500 ++ kontrat çok sert olur 25 milyon para koyuyorsun masaya Allah göstermesin ben bu borsada 3 gün taban yedim.
    ben bunu ortaya yazdım çağrı kimse kimseye ekstra göstermek zorunda değil herkesin mermisi belindeki tabancaya göredirhazır sıkılıyorsa kuru sıkımı değilmi onu görelim dedim kim afaki yazıyorsa , sende yeri geldiğinde güzel alımlar yapansın kendini kenara koyma milyonlara gelince bizimde gördüklerimiz oynadıklarımız var ama böyle bir piyasada hiç bir oyuncu bu kadar el belli etmez yapıyorsa sebep ararım bu yüzden ortaya yazdım .
    kolay gelsin
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

SPOT,

7. Adamlar 2 sene bizim paramızla oyun çevirdiler bu piyasada ,yani karşımızdakiler depremden sonra yel değirmeni adamı dikkat etmezsen don kişot yaparlar
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Benim sabit 40 kontrat var.2 aydır hep aynı....tek işlemde oynarım.Kademeli işlem yapmam.Longtan shorta geçince 80 tane göndermek lazım geliyor...

O zaman bile zor oluyor..Kademeler boş.

Sayfa 85/1005 İlkİlk ... 3575838485868795135185585 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •