Sayfa 85/218 İlkİlk ... 3575838485868795135185 ... SonSon
Arama sonucu : 1743 madde; 673 - 680 arası.

Konu: Entegral Haber Ajansi

1. Dün Bugün Yarın†@DBYarin
    Sadece Hollanda değil tüm Avrupa'da size daha önce anlattığım süreç başlayacak. Türkiye gurbetteki vatandaşlarını da büyük tehlkeye attı.
    Konvoylarla Avrupa sehirlerinde % 100 hayir cikmis referandum sonucunu kutluyorlar. Hollanda yapilan secimlerde siyasi cikmazin icine girdi. Fasist lider simdilik "evet" verenleri geri postalayalim diyerek aslinda yumusak konusuyor. Giderek sertlesecektir. Bugun cifte vatandasligi kaldiralim demis.
    Avrupada yasayanlarin bu yaptiklar fasistleri daha da guclendirecektir. Kedinin fareyle oynadigi gibi oynayacaklar.

2. T.C BÜYÜK KURTARICI†@SerapErim_
    YSK, mühürsüz pusula kararından iki saat önce ‘sahteciliğe yol açar’ diye talebi reddetti' iddiası
    Iddialar havada ucusur. Surec adim adim isler. Kriz yonetimi esastir.

Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku
    http://www.sozcu.com.tr/2017/gundem/...dir-2-1802648/

Referandumun yenilenmesi saibenin kabul edilmesi demektir. Bu durumda hayir % 60'i bulur. Cikis yok. Cikisi olmayan bir tuzak bu.
    erken seçime de gidilemez, hiçbir parti hazır değil.
    resmen siyaset kilit mi şimdi?

4. slıTürk†@55gehc
    #gönülrahatlığıyla Mühürsüz oylara rağmen Hayır çıksaydı bu mühürsüz oylar bahane edilip referandum iptal edilecekti.
    Sacma bir iddia...Yazdigim gibi iddialar havada ucusuyor. Twitterda ne belgeler var.

5.  Alıntı Originally Posted by mühendis ankara Yazıyı Oku
    erken seçime de gidilemez, hiçbir parti hazır değil.
    resmen siyaset kilit mi şimdi?
    Bence 17-25 aralikta oldugu gibi bir surec isleyecektir. Tapeler, videolar...Amac halkin gozunden dusurme olur.

Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku
    Bence 17-25 aralikta oldugu gibi bir surec isleyecektir. Tapeler, videolar...Amac halkin gozunden dusurme olur.
    kilidi açmak ve üstünlüğü ele geçirmek için "her yol mubahtır" safhası mı başlar diyorsunuz?
    eee, bu durumda, her türlü asset, müttefik, denizdeki yılan kullanılır.
    önümüzdeki süreçte oluşacak bir sürü komplo sürecini analez etmek zorunda kalacan nuri agam.
    kolaylıklar diliyorum...

7. https://mobile.twitter.com/kacsaatol...699329/video/1

Buyrunuz...Bir video...Akp'nin ekmegini yiyip, hayir veren serrefsizdir, namussuzdur diyor. Hepsini isten kovmazsam namerdim diyor.

8. İlber Ortaylı†@ilbering
    Bokun bile resmi mühürü var.

Sayfa 85/218 İlkİlk ... 3575838485868795135185 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •