Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Gazeteciler Barış Terkoğlu, Ferhat Çelik ve Aydın Keser tahliye edildi
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Mahkeme Barış Pehlivan, Hülya Kılınç ve Murat Ağırel'in ise tutukluluk halinin devamına karar verildi
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Turkiyede silahlanma nasil bu kadar hizlandi? Tehlikeye bakarmisiniz?
https://twitter.com/i/status/1275866938263179272
Kütahya’da özel engelli bakım ve rehabilitasyon merkezinde koronavirüs çok sayıda pozitif vaka artışı üzerine aralarında personelin de yer aldığı hastalar ambulanslarla pandemi servisine görülerek tedavi altına alındı.
Van ve çevresinde hissedilen bir deprem meydana geldi
Afad : Saat 13:03’de Van Özalp merkezli 5.4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi
Yer İmleri