Kavcıoğlu: 2022 yıl sonu gıda enflasyonu tahmini %71,3 oldu(Önceki %49)
Kavcıoğlu: Enflasyonun 2022 yıl sonunda %60,4 olarak gerçekleşeceğini tahmin ediyoruz (Önceki %42,8)
Kavcıoğlu: Enflasyonun 2023 yıl sonunda %19,2 olarak gerçekleşeceğini tahmin ediyoruz (Önceki %12,9)
Kavcıoğlu: Enflasyonun 2024 yıl sonunda %8,8 olarak gerçekleşeceğini tahmin ediyoruz (Önceki %8,3)
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Kavcıoğlu: Tüm dünya resesyondan etkilenecektir, ancak buna en az tepki verecek ülke Türkiye'dir
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Kavcıoğlu: Reel sektörün kullandığı faizlerin önemli bir kısmı politika faizi civarında
Kavcıoğlu: Faizler politika faizi etrafında oluşuyor
![]()
![]()
*Kavcıoğlu: Enflasyonun olumsuz etkisinin vatandaşa çok yansımaması için yoğun bir çalışma içerisindeyiz, dünya 25 yılın en yüksek enflasyon rakamlarını yaşıyor, Türkiye resesyonun konuşulmadığı tek ülke
Kavcıoğlu: Enflasyonu aşağı getirme noktasında hükümet ve merkez bankası olarak yoğun mücadele halindeyiz
Kavcıoğlu: Dünyada ne yanlış gidiyorsa bizde de o yanlış gidiyor, dünyada bütün ülkelerde enflasyon hızlı yükseliyor, daha farklı sorun nedeniyle sıkıntımızın farkındayız, daha yoğun ve sıkı bir şekilde bu konuda mücadele veriyoruz
Bu meret degerlenir dedik fed ile,euro yukarı gitti![]()
Yer İmleri