Sayfa 854/901 İlkİlk ... 354754804844852853854855856864 ... SonSon
Arama sonucu : 7207 madde; 6,825 - 6,832 arası.

Konu: GESAN - Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş.

1. son iki yıldır enerji şirketleri düzeltme ve çıktıkları fiyatların altını karlılıklarını artırarak doldurma çabasına girdiler...kazançkapısı dostumuzun hesabına göre artık fk lar 10 a pd/favök=5,5 lara düşüyor ki bunlar da artık normal bir şirketin olması gereken rasyolarıdır...(böylece rasyoların altı dolmuş oluyor ..bu tahminimiz de gerçekleşmiş oluyor ) tabi bunun yanına hızlı büyümeleri devam ediyor , borsa ortamı da iyi olacağı için tekrardan geleceği fiyatlayarak rasyolarının artmasını bekleyebiliriz...tabi bu birden bire olabilecek bir şey değil...gesanın düşüşleri neredeyse iki yılı buldu...bu iki yılda kademeli olarak düştüler...işte olası bir çıkış sürecinin de zamana yayılarak ve kademeli olarak gerçekleşmesini bekliyorum..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2. elimde yataş...ozakgyo...egegübre..gesan..berkosan gibi hisseler var...bakalım nasibimizde neler olacak ??
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

3. Dünya yeni çağa giriş yaptı bunu canlı canlı yaşıyoruz..geçiş dönemlerinde arzda dengesizlikler olur 2025 yılında arz ile ilgili yetersizlikler olacağı söyleniyor..
    Konjonktür buraya evrilebilir yeniden..

4.  Alıntı Originally Posted by Kazançkapısı Yazıyı Oku
    Dünya yeni çağa giriş yaptı bunu canlı canlı yaşıyoruz..geçiş dönemlerinde arzda dengesizlikler olur 2025 yılında arz ile ilgili yetersizlikler olacağı söyleniyor..
    Konjonktür buraya evrilebilir yeniden..
    O zaman kar marjı çok yüksek olur ve bizim şirket en iyi temettü veren şirketler grubuna evrilir. Umuyoruz.

değerli gesan yatırımcıları nasıl bir belaya girdik bilmiyorum. hisse tam toparladı diyoruz tekrar aşağıya basıyorlar. 2024 yıl sonu bilançosundan sonra rasyo değerli düşünce umarım harekete başlar. gesanda çok büyük beklentim vardı. sektöründe bu kadar tekel olmasına rağmen hala yatırımcısına para kazandırmıyor. allah herkesin yardımcısı olsun.

6. Muazzam bir baskı var, durup dururken çok sert düşüşler yaşıyor. Bu durumda bana bir oyun oynanıyor imajı veriyor.

7.  Alıntı Originally Posted by CAL Yazıyı Oku
    Muazzam bir baskı var, durup dururken çok sert düşüşler yaşıyor. Bu durumda bana bir oyun oynanıyor imajı veriyor.
    Evet bu kar realizsasyonu dışında bir bakı hissettiriyor. Biz işlere ve vaadettikleri yıllık karlara odaklanalım. Umarım dedikleri kar rakamından fazla sapmaz. Eğer dediklerinin %70 i bile olsa hisse fiyatı üç rakamlı olur.

Sayfa 854/901 İlkİlk ... 354754804844852853854855856864 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •