Doğru kağıttayım diye kendimi avutuyordum, tüpü kaçtı Originally Posted by sindoma53 Evet ahali benim banta 7430 geldik. karar verecekler dönüşte doğru tahtalarda olun kağıtlar karılacak.
Originally Posted by sindoma53 Evet ahali benim banta 7430 geldik. karar verecekler dönüşte doğru tahtalarda olun kağıtlar karılacak. Hangi sektörleri şanslı görüyorsunuz?
Yatırım tavsiyesi değildir.
Originally Posted by EMLAK bi binmişim.... inmem diğer hissseleri şükür tepelere yakın yerden dağıttık.. Bunun tepesi neresi hocam,bilanço da.cevheri söylesen hocam
yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643
Originally Posted by EMLAK şahit kanki... naber Trilc fos fos ne durumda. dün ne durumdaydı
bir halt olacağı yok.
Originally Posted by cash_is_king Hangi sektörleri şanslı görüyorsunuz? banka,holding,petro kimya,çelikler,gıda , xu30 olmasına dikkat edin takip ettiğiniz süpriz at varsa 5+1 kuralı benim için uygun.
Originally Posted by ayhan53 dün ne durumdaydı dün tabandı. maliyet 10.xx 7 8 aydır bekliyorum bunda.. reelde zarar var tabi. bu enflasyonda. reelde kar yok ne yazıkki.
Originally Posted by sindoma53 banka,holding,petro kimya,çelikler,gıda , xu30 olmasına dikkat edin takip ettiğiniz süpriz at varsa 5+1 kuralı benim için uygun. Bunlara sigorta da ilave edilebilir bence. Hatta bankalardan bile önce gidebilirler. Çalışma sistemleri gereği en çok onlara yarar.
hadi bakalım 5M de ikili dip yaptı.. sekti sekti.. sekemedi.. sekerler
Forum Rules
Yer İmleri