Sayfa 854/1005 İlkİlk ... 354754804844852853854855856864904954 ... SonSon
Arama sonucu : 8035 madde; 6,825 - 6,832 arası.

Konu: Viop LXV

1.  Alıntı Originally Posted by TEK Yazıyı Oku
    Bir ekonomi kanalında ekonomist şöyle demişti: "Piyasa işine gelen haberi görür, gelmeyeni görmez."
    Aynı şey değil. Şimdi CHP kayyum olayı ertelendi. Ama orada da artık şüphe oluştu. Ayrıca ekonomik gidişat tahammül sınırlarını aştı çok acil indirim sürecine girmemiz gerekirken döviz talebi riski özellikle finansal sistemden dövizin altının çıkma riski kontrolden çıktığımda önü alınamazsa bir felakete sebep olur. Ben bu saatten sonra Mehmet Şimşek gitti sayarım. Bunu yapan bunu düşünmüştür.

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Benim aklıma topluca fiziki yeşil alıp yastık altına koymak geliyor. Bu nasıl olur suç olmadan. Banka da olan da çekmesi kaydıyla bu daha etkili bir yöntem
    Evde güvende mi olacağını düşünüyorsun.
    bir halt olacağı yok.

3. Oyak yönetim kurulu başkanı kim olmuş… al sana baas rejimi. Hiç şirket yönetmiş mi hele de böyle devasa holding… halka açık şirket bir de… pehey de pehey.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    O ekonomistin portföyü var mı? Dışarıda iken öyle güzel analizler yapardım ki ne söylesem çıkardı. Mal aldığın zaman o şekilde olmadığını gördüm
    Sanırım piyasanın baktığı; son iki ayda 2'nin altında gelen enflasyon, temmuz faiz indirim beklentisi, İran-İsrail ateşkesiyle jeopolitik riskin sonlanması ya da azalması, kurultay sorunun ötelenmesi.

5. Kendi adıma Pts den itibaren t2 den gelecek parayla fiziki altın ya da altın S1 alarak borsa defterini kapar geçerim. Zaten bilançolar iyi gelmeyecek. Faiz yükü sermayeleri eritti. Dünya da çatır çatır ekonomik savaş varken baas rejiminin daha neler yapacağını düşünmem artık.

6.  Alıntı Originally Posted by TEK Yazıyı Oku
    Sanırım piyasanın baktığı; son iki ayda 2'nin altında gelen enflasyon, temmuz faiz indirim beklentisi, İran-İsrail ateşkesiyle jeopolitik riskin sonlanması ya da azalması, kurultay sorunun ötelenmesi.
    Patron maldaysa nükleer savaş olsa düşmez. Çıkacaksa çıkar burada yazanlar da çok umurunda olmaz. Bu gösterge değildir . Biz neden bahsediyoruz sen hala borsadan zarttan zurttan.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

7.  Alıntı Originally Posted by D83 Yazıyı Oku
    Bir sonra ki çöküş burdan gelecek
    Bay kriz kaos çıkarmadan durmaz
    Bay kriz tayyip rahat durmaz

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Aynı şey değil. Şimdi CHP kayyum olayı ertelendi. Ama orada da artık şüphe oluştu. Ayrıca ekonomik gidişat tahammül sınırlarını aştı çok acil indirim sürecine girmemiz gerekirken döviz talebi riski özellikle finansal sistemden dövizin altının çıkma riski kontrolden çıktığımda önü alınamazsa bir felakete sebep olur. Ben bu saatten sonra Mehmet Şimşek gitti sayarım. Bunu yapan bunu düşünmüştür.
    Şu da olabilir abi: Faizden ve dolardan çıkan, borsaya girebilir. Bu ihtimali de masada bulundurmak lazım. Ekmeği peşinde, işinde gücünde vatandaşlarız.

Sayfa 854/1005 İlkİlk ... 354754804844852853854855856864904954 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •