Sayfa 855/892 İlkİlk ... 355755805845853854855856857865 ... SonSon
Arama sonucu : 7135 madde; 6,833 - 6,840 arası.

Konu: GESAN - Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by aslan.42 Yazıyı Oku
    Evet bu kar realizsasyonu dışında bir bakı hissettiriyor. Biz işlere ve vaadettikleri yıllık karlara odaklanalım. Umarım dedikleri kar rakamından fazla sapmaz. Eğer dediklerinin %70 i bile olsa hisse fiyatı üç rakamlı olur.
    Yakın zamanda KAP'a moktan bir haber düşerse şaşırmamak lazım. Bu şirketin patronu hiç güvenilir değil.

Alıntı Originally Posted by CAL Yazıyı Oku
    Yakın zamanda KAP'a moktan bir haber düşerse şaşırmamak lazım. Bu şirketin patronu hiç güvenilir değil.
    Bugün kap sonrası tekrar ekleme yaptım. Baskı baskı nereye kadar. İlerleyen yıllarda temettü bekliyorum.

3.  Alıntı Originally Posted by Cilginfenci Yazıyı Oku
    Bugün kap sonrası tekrar ekleme yaptım. Baskı baskı nereye kadar. İlerleyen yıllarda temettü bekliyorum.
    Ben de düştükçe ufak ufak aldım maliyet düşüreyim diye ama, zarar hala kol gibi. Düşüncem şu ki; bu ve bunun gibi şirketlerde temettü kararı alınsa bile, o temettünün bir operasyon amacıyla olduğunu düşünürüm, hiç bir şekilde güven veren şirket değil. 100-110 liralarda iken şirket hakkında güzelleme yapıyorlardı, hatta bazı aracı kurumların youtube kanalından patronu ziyarete gidip, hem fabrikayı gösteriyorlar hem sohbet ediyorlardı. Sarışın bir hanım efendi var o yaptı epey, şimdi ismini zikretmeyim, elindeki kağıtları satmak için mi yaptı nedir! Ama ne oldu 110 küsürlerden kağıt 35 lere geldi. İhlas'tan ne farkı var şimdi bunun? Şimdi ağzıma bir küfür geldi ama seviyeyi düşürmek istemem. Uzun lafın kısası maliyetimin az üstüne çıksın satıp, hiç arkama bakmadan giderim. Adam gibi şirketlere yatırırım, fiyatı çıkmasa bile bunun kadar sahtekar değillerdir herhalde diye düşünüyorum. Bunun gibi mesela bir de Tukaş var...

Syg

Alıntı Originally Posted by CAL Yazıyı Oku
    Ben de düştükçe ufak ufak aldım maliyet düşüreyim diye ama, zarar hala kol gibi. Düşüncem şu ki; bu ve bunun gibi şirketlerde temettü kararı alınsa bile, o temettünün bir operasyon amacıyla olduğunu düşünürüm, hiç bir şekilde güven veren şirket değil. 100-110 liralarda iken şirket hakkında güzelleme yapıyorlardı, hatta bazı aracı kurumların youtube kanalından patronu ziyarete gidip, hem fabrikayı gösteriyorlar hem sohbet ediyorlardı. Sarışın bir hanım efendi var o yaptı epey, şimdi ismini zikretmeyim, elindeki kağıtları satmak için mi yaptı nedir! Ama ne oldu 110 küsürlerden kağıt 35 lere geldi. İhlas'tan ne farkı var şimdi bunun? Şimdi ağzıma bir küfür geldi ama seviyeyi düşürmek istemem. Uzun lafın kısası maliyetimin az üstüne çıksın satıp, hiç arkama bakmadan giderim. Adam gibi şirketlere yatırırım, fiyatı çıkmasa bile bunun kadar sahtekar değillerdir herhalde diye düşünüyorum. Bunun gibi mesela bir de Tukaş var...

Syg
    Ben en az 5 yıl bekleyeceğim. 5. Yılın sonunda bakacağım. Yaptığı iş sektörün tekel firması. Bence eninde sonunda gidecek.

5. Güç trafosu yatırımı çok büyük bir iş..
    Astor’un karşılayamadığı pazarı domine edecekler..
    Pazarda astor-girişim ve best dünya markası haline geldiler..

6. Girişim’in eupwr üzerinden yaptığı güç trafosu üretim hamlesi astor’un karşılayamadığı talebe yönelik bir hamledir..
    Astor’un yıllık 36 bin adet transformatör üretimine karşılık Girişim 20 bin adet üretim kapasitesine yükselecek..
    Ayrıca ABD ve Kanada pazarına UL sertifikalı dağıtım transformatörü de üretilecek..

7. Sn. Kazanckapısı portföyünüze aldınız mı gesanı

8.  Alıntı Originally Posted by maozcan Yazıyı Oku
    Sn. Kazanckapısı portföyünüze aldınız mı gesanı
    Konjonktür gereği burada pozisyon açtım..

Sayfa 855/892 İlkİlk ... 355755805845853854855856857865 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •