akşener borsa açıkken böyle açıklama yapması piyasayı iyi bilmediğini ....ekonomiden ne kadar uzak olduğu iyi anlatıyor....bunlar ülkenin ekonomisini yönetecek.......
akşener borsa açıkken böyle açıklama yapması piyasayı iyi bilmediğini ....ekonomiden ne kadar uzak olduğu iyi anlatıyor....bunlar ülkenin ekonomisini yönetecek.......
Yatırımcı olarak tamgaz maldayim. Donsuz kalırım malsiz kalmam. İktidar kazanmış muhalefet kazanmış çok da fifi. Kârı alırım çıkarım. Son taklami atarim
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Mansur Yavaş
@mansuryavas06
·
7m
Bugüne kadar yaptığımız açıklamalarda Genel Başkanımız Sn. Kemal Kılıçdaroğlunun iradesi dışında hareket etmeyeceğimizi belirtmiştik. Aynı çizgideyiz.
https://twitter.com/mansuryavas06
Ekrem imamoğluda tweet atmış.
Meral hanıma bir bardak su verin şu sıralarda fenalaşmasın.
Önce bir sistem kur.
Sen sadece sistemi denetle yeter.
Kadin oyle buyuk kotuluk yapti ki deprem ve hukumetin 100 binden fazla kisiyi olume suruklemesi rafa kalkti.
Ekonomi batik hatta lagim cukuru gibi,insan haklari batik,saygi sevgi yok kim olursa olsun vermeyecegimiz kisi belli degil mi bu neyin tartismasi boyle?
Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.
@borsavizyon
Kayıtlara göre ellibin kişi depremde vefat etmiş bir tane istifa yok.. yemişim iktidarı. Necefli maşrapa koysun adaylığını ona veririm Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şahsi Düşüncemdir !!!
Meral hanımın söylemini daha doğrusu kendimce özetleyerek çıkardığım sonuç
Kemal bey sen aday olursan kazanma ihtimalimiz yok
Başkanlar vatandaşdan oy olabilir
Birlik kazanmaksa vatandaşı dinleyelim
Şahsen Meral hanımın bu çıkışı koltuk sevdası olmadığı
Ülke sorunlarını kayıtsız kalmadığı vb vb
Benim takdirimi kazandı arkadaş
Ülkeyi bu duruma getiren yüksek enflasyon alım gücü düşmesi işsizlik mülteci felan hepsinin tek sorumlusu mevcut iktidardır
Oy kesinlikle vermeyeceğim ama Kemal beyde aday olsa ona da asla oy vermem
Ankara belediye başkanı olursa oyum onadır
CHP den istifa eden ince beyfendi de Kemal beyden fazla oy alır bence
CHP’nin öz evladı ve Millet İttifakı’nın Belediye Başkanı olarak milletimizin arzu ettiği birlik içinde, ittifak masasında irademizi temsil eden Sayın
@kilicdarogluk
’un ve Millet İttifakı’nın, eksilmeden çoğalarak büyüyeceğinden şüphem yoktur.
@mansuryavas06
İmamoglu tvit
Sağmış solmuş oymuş buymuş valla ilgilenmiyorum ...
Vatandaş olarak yüksek enflasyonun
Ezilen emeklimin ezilen emekçimi öğrencimi düşünüyorum
Vatandaşın alım gücü yerle bir oldu
Elimizi atsak Suriyeli afkanlı
Açık ve net delikanlı gibi sözünde duracak
Enflasyonla mücadele edecek !!!
Güven verecek
Rant peşinde koşmayacak
Önce kendi vatandaşım diyecek
Helal haram korkusu olan
Bu ülkeye 1 iğne bile kazandırmak İçin çalışacak
Dürüst siyasetçi istiyorum