Artan

99,00 10 18:10
16.477,50 10 18:10
134,20 10 18:10
71,50 10 18:10
291,50 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

87,30 -10 18:10
512,00 -9.94 18:10
11,87 -9.94 18:10
56,95 -6.64 18:10
32,60 -6.48 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

25.705.427.996,65 18:10
25.126.837.234,00 18:10
19.159.886.780,88 18:10
15.041.630.827,90 18:10
14.530.506.819,80 18:10
Tüm Hisseler

Anket Sonuçlarını Gör: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

Oylayan
344. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • Balon 1 yıl içinde patlayacaktır, nakitte fırsat beklenmelidir

102 29.65%
  • dolar bu fiyatlarda iken, yatırım yapmak mantıklı

23 6.69%
  • faizler insin, şimdi almak mantıklı değil

21 6.10%
  • ömür boyu alacak param olmayacak

16 4.65%
  • Kira çarpanlarının uçtuğu ortamlarda ev almak doğru değildir, beklenmelidir.

130 37.79%
  • İstanbul gibi metropollerde gayrimenkül yatırımı her zaman karlı bir iş olacaktır.

52 15.12%
Sayfa 857/875 İlkİlk ... 357757807847855856857858859867 ... SonSon
Arama sonucu : 8108 madde; 6,849 - 6,856 arası.

Konu: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Ahh ahhh .... ne güzeldi 70'li yıllar ,

eşi-dostu, torpili, tanıdiği olanlar

murat 124-131 , şahin , doğan alırdı ....

ertesi sene 3'e aldığını 5'e satıp ne güzel para kazanırlardı !!!

İktidar partisi ''hayranı'' bir esnafın dediği gibi :

'' eskiden , ekmek alıp satıyorduk, şimdi pasta alıp satıyoruz, beğenmiyorsunuz! ''
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku
    Ahh ahhh .... ne güzeldi 70'li yıllar ,

eşi-dostu, torpili, tanıdiği olanlar

murat 124-131 , şahin , doğan alırdı ....

ertesi sene 3'e aldığını 5'e satıp ne güzel para kazanırlardı !!!

İktidar partisi ''hayranı'' bir esnafın dediği gibi :

'' eskiden , ekmek alıp satıyorduk, şimdi pasta alıp satıyoruz, beğenmiyorsunuz! ''
    Evet ya di mi korenin hyundai lisansı ile mıtsubıshının eski teknolojisini aldığı yıllar eski teknoloji ile hyundai excel i ürettiği yıllar di mi.Daha hyundai otomatıv işine yeni girmiş,samsung falan emekleme devresinde,kia otomotiv dünyasında adını duyurmaya başlamış di mi.Şimdi ne güzel hyundai sonataları ,santa feleri, samsung galaxy leri alıp satıyoruz kimse güney korenin bu gelişimini görmüyor varsa yoksa iktidara çakalım.Bak ne güzel adamlar bize eski hyundai accentleri falan satmıyor acaip geliştiler valla, hele samsung tv telefon dedi mi apple ,pfılıps falan önünü ilikliyor.Bu muhalefet adam olmaz kardeşim.

3.  Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Evet ya di mi korenin hyundai lisansı ile mıtsubıshının eski teknolojisini aldığı yıllar eski teknoloji ile hyundai excel i ürettiği yıllar di mi.Daha hyundai otomatıv işine yeni girmiş,samsung falan emekleme devresinde,kia otomotiv dünyasında adını duyurmaya başlamış di mi.Şimdi ne güzel hyundai sonataları ,santa feleri, samsung galaxy leri alıp satıyoruz kimse güney korenin bu gelişimini görmüyor varsa yoksa iktidara çakalım.Bak ne güzel adamlar bize eski hyundai accentleri falan satmıyor acaip geliştiler valla, hele samsung tv telefon dedi mi apple ,pfılıps falan önünü ilikliyor.Bu muhalefet adam olmaz kardeşim.
    Yatırımlarımızdan para kazanmak istiyorsak objektif bakmak zorundayız:

Eskiden alım gücümüz daha düşüktü inkar edilemez, bu yüzden üretim maliyetlerini düşürmek üzere gelişmiş ülkelerde raf ömrünü tamamlamış projeler getirilir ve satılırdı bize.

Şu anda toyota CHR sadece Türkiye'de üretiliyor, tüm dünya ile birlikte Türkiye'de satılıyor ve yurtdışından daha ucuz fiyata.

Ayrıca fiat linea yerine gelen egea serisi sonucu, linea üretim bandı sökülüp geri kalmış bir ülkeye gönderildi ve orada üretim yapılarak halka satılacak.

Hükümeti geçtim, ülkemiz politikacıları enerji sorununu çözdüğü an zirve yaparız. Bunu takip edelim.

Çünkü 47milyar dolar cari açığımızın 32milyar doları enerji, 10 milyar doları altın ithalatı sonucu.
    Yukarıda yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by Turnike Yazıyı Oku
    Yatırımlarımızdan para kazanmak istiyorsak objektif bakmak zorundayız:

Eskiden alım gücümüz daha düşüktü inkar edilemez, bu yüzden üretim maliyetlerini düşürmek üzere gelişmiş ülkelerde raf ömrünü tamamlamış projeler getirilir ve satılırdı bize.

Şu anda toyota CHR sadece Türkiye'de üretiliyor, tüm dünya ile birlikte Türkiye'de satılıyor ve yurtdışından daha ucuz fiyata.

Ayrıca fiat linea yerine gelen egea serisi sonucu, linea üretim bandı sökülüp geri kalmış bir ülkeye gönderildi ve orada üretim yapılarak halka satılacak.

Hükümeti geçtim, ülkemiz politikacıları enerji sorununu çözdüğü an zirve yaparız. Bunu takip edelim.

Çünkü 47milyar dolar cari açığımızın 32milyar doları enerji, 10 milyar doları altın ithalatı sonucu.
    Toyota CHR burda üretiliyor da toyota kimin şirketi.

5.  Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Toyota CHR burda üretiliyor da toyota kimin şirketi.
    Tamamen yabancı. Ancak şöyle bir avantajı var bilinmese de Türkiyede satılmayan toyotaların çok önemli motor parçaları ülkemizde üretiliyor. Bu ne sağlar? Teknolojiyi üretebilme bilgisini sağlar.

Tasarımlarındaki hatayı bulup geliştiren yine bir Türk şirketidir. Sonra ne oluyor aselsan geliyor bilgisinden faydalanıyor vs.
    Yukarıda yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Bir de bu altınları biz niye ithal ediyoruz bilen var mı.

7.  Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    bir kısmı azalan rezervleri takviye için olabilir mi

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    islenip yurtdisina satiliyor

bunu herkes biliyor zannediyordum

Sayfa 857/875 İlkİlk ... 357757807847855856857858859867 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •