-
Tahtanın çıkmaması için hiç bir neden Yok
Burda boş şeyler paylaşmayın ne o yazıyı yazıyosun kardeşim tahta sahibi spk doları bahane edip neden çıkarmıyosun tahtayı bu dünyanın öbür dünyası var hesap veremiyeceksin
-
Şirketin döviz borcu yok biraz dolar alacağı var. Bizimki aklısıra buralardan bıktırıp mal toplayacak.
-
2 seneki önce fiyata gelmiş geçen seneden bu zamana tahtayı nereye getirmiş kar açıklmasına rağmen süper kar yapmış ama kağıda yansıtmıyor böyle olmazki bıktırma böyle olmaz yap ard arda tabanı sıkıysa ceza getir zaten götürmüyon ismin karalansın
-
ne oluyor bu lokmana endeksden bayaga kötü ayrıştı...şirket geri alımı da kesti...tahta yapıcı mal toplayacam diye bastıkca basıyor bakalım neler olacak..
-
sayende ucuzdan mal sahibi oluyorum sevgili tahta yapıcı...bu şirket 5 yıl içinde bir medical park bir medicana olacak buna eminim...basmaya devam et bekliyorum...
-
Konkasor
Önce öve bitiremiyordun sesin çıkmaya başladı hani tahta sahibi nerede o kadar kaliteli şirket ne yollar izliyor bir tahta sandalye şirketleri daha kaliteli hastaları dolarlamı yatırıyorlar taburcu ederkende euro kullansınlar...
-
bence olayları abartıyorsun labirent...hala geleceginden çok umutluyum...neredeyse her hafta lot alıyorum...ama tahta yapıcının kötü olması şirketin kötü oldugunu göstermez benim sitemim şirkete degil tahta yapıcıya istersen bi daha oku...
-
***LKMNH* *TCELL*** BORSA İSTANBUL A.Ş.( Hak Kullanımı
***LKMNH******TCELL*** BORSA İSTANBUL A.Ş.( Hak Kullanımı )
Yapılan Açıklama Düzeltme mi ? Hayır
İlgili Şirketler LKMNH, TCELL
17.09.2018 tarihinden itibaren hak kullanımı işlemleri nedeniyle ilgili hakları kullanılmış olarak işlem görecek payların listesi aşağıdadır.
Kar Payı Ödemesi
Pay Adı Pay Kodu 1 TL Nominal değerli paya BRÜT (TL) 1 TL Nominal değerli paya NET (TL) Açıklama
LOKMAN HEKİM SAĞLIK LKMNH 0,1 0,085
TURKCELL TCELL 0,2878788 0,244697
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/708005
BIST
(14/09/2018 - 16:41:28)
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules