Sayfa 86/1005 İlkİlk ... 3676848586878896136186586 ... SonSon
Arama sonucu : 8037 madde; 681 - 688 arası.

Konu: Viop LVll

1. Çok ilginç. Her gün Seçil Ersan dosyasından bir iki resimli veya videolu haber servis ediliyor. Konunun soğutulmasına izin verilmiyor ve gündemi işgal etmesi sağlanıyor. Hergün böyle farklı konularda 3-5 haber tek elden piyasaya servis ediliyor bence.

Mi 9T cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

ben önce yukarı kopar diyordum önce aşşağı koptu.. ama yine dengeledi ne şişyandı ne kebap.

bofa short eklememiş bugün

resim paylaşan dostlar resimleri https://imagesupload.net gibi sitelere veya reklamsız veren başka sitelere yükleseniz.

geçen hızlı resimden yanlışlıkla reklama tıkladım pc ye bişey indirdi hala bulamadım .. reklamdan resim görünmüyo aw.

Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Aracı kuruma borç takip kaçtılar deniyor.

Büyük hisseleri teminat gösterince krediler sağlam oluyor ama daha ufak hisseler teminat anlamında çok kuvvetli olmayabilir.
    büyük mü ? hangi kurum abi.

5. Satacak olan yabancı sattı, uygun hisseleri alıyor olabilir. Büyük hisselerde bağımsız oyuncu pek yok deniyor. Atıyorum Koç Holding'in %10'unu alsan ne yapacaksın adam ile pazarlık mı edeceksin.

Biri Petkim almış oradan çıkamıyor bence, o da diğer küçükler gibi uzun vade yatırımcısı olmuştur, belki teselli olarak yönetim kuruluna girer.

Zamanında bir oyucu yönetim kuruluna girmek için bir hisseyi 1 liradan 10 liraya götürmüş ama patron kabul etmemiş sonra 50 kuruşa filan düşmüş.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

6.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    büyük mü ? hangi kurum abi.
    Millet şifreli konuşuyor, başka sohbet odalarında konuşulanları filan birleştirince kaba bir resim çıkıyor. Aracı kurum veya oyuncu ismi yok.

7. Eşit ağırlık bakınca
    hisseler

1-5 %1,80 artmış (THYAO,TUPRS, BIMAS, AKBNK, KCHOL)
    5-10 %0,42 artmış
    10-30 %1,55 artmış
    30-50 %1,85 artmış
    50-100 %1,40 artmış
    100-200 %1,24 artmış
    200-400 %0,56 artmış
    400 sonrası ise %0,82 düşmüş.

Esnaf korkmuş topa girmemiş.

8. Günlük hisse %1-2 düşüyor veya yükseliyor ama gün içi dip tepe %3 den aşağı hisse pek yok, %10 oynayan büyük hisseler oluyor.

Vadelide bugün günlük dip tepe farkı
    ortalama %4,40
    en yüksek %8,72
    en düşük %2,48

Sayfa 86/1005 İlkİlk ... 3676848586878896136186586 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •