THY dikkat.....
THY dikkat.....
Burada bir günde -120.000 tl zarar da gösterildi...AMA VİOB GİBİ bir yerde kimse kimseden anında yaz deme hakkı yok...Kademelerin boş olduğu yerde bunu kimse yapmaz..ha 3-5 kontrata oynuyorsa o başka.Ama 60-80 kontrat demek 6 mil. poz. demek.
Bu kadar kontrat poz. alıpta gerçek zamanlı yazan varsa bir tane gösterin...Ama millet eğlencesine 3-5 kontratı yazabilir.
Ha bazen neden gösterilir.BURADA GAZOZ KAPAĞI YOK..ADAM 2 kontrat için 50 kere algı yapar..buradan short-long diye..
SAKİN OL ŞAMPİYON ..bak çok daha işlem yapıp sessizce işlem yapan var,diye..
Analizi yakın zaman içinde yaparsan analiz olur mesala senin 130-140 dolar beklentin vardı bir gün olsa tutturdum diyeceksin
yazdıklarını iyi oku bence kendinle çelişmiş olmuyormusun abka ,dolar bazlı şu kadar gidecek tahta diye yazıyorsun kaç tur sana soruyorlar burada desene arkadaşlara ben safmıyım tahtayı size söyleyecek kadar , onlarda sormasın ama hep yapılıyor burada .
mesala yukarda yazmışın görüşünü onu neden yazdığınıda biliyorum ama bugun 7430 pıst 100 kapanışına odaklandığım için sonra görüşürüz.![]()
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
7400 kırılmasına nasıl karar vereceğiz...kaç gün saat beklememmiz lazım...?
Haydi 2 saat bekledik diyelim ve o arada 7.100 oldu...oradan short açtık.ve derken 3. saat 7500 kapattı..girdi mi 400 puan(viob)
O zaman ne yapacağız?
Shortları kapatıp long mu açalım?
Ciddiyim bunun çözümü nedir?
17 yıldır viobda bu sorunun cevabını arıyorum.
Bist30 u 10 bin almasini 8180 e cikarmasini bekliyorum. Hadi len
sana 10000 kere yazdım ama anlamak istemiyorsun...ben 1.30 dolar beklerim demedim..onu koşula bağladım..bak aynı muhabbeti yine yaptın yine aynı cevabı veriyorum(10 agustos mesajın)..
Sende unutkanlık var..Aynı soruyu soruyorsun ben de aynı cevabı veriyorum..
Ama o 10x gidecek hisse işi bizim arkadaşlarla muhabbetimiz-esprimizdir..o iş işin geyiği..ben 3x dedim başkası 7x dedi derken 100 x oldu..espri,espri,geyik...Arada bir elbette güzel hisseler paylaşıyorum.NETAS,ARDYZ,CARFSA VS..O BAŞKA...
![]()
Yer İmleri