Sayfa 865/1004 İlkİlk ... 365765815855863864865866867875915965 ... SonSon
Arama sonucu : 8025 madde; 6,913 - 6,920 arası.

Konu: Viop XXXIV

1. Discretus başkan seni andım. Enfes bir gün oldu %3 net kar var sadece endeks kontratı. Dönmediğimiz yön kalmamış. Şimdi flat gönül rahatlığı ile yazayım dedim, sen de seversin böyle günleri :D

Bankalarda, en beğendiğim tereddütsüz YKB. İvme var ivme, kar ivmelenerek artıyor.

Tekrar söylüyorum mevcut faiz ortamında borsa ucuz diyemeyiz, ama YKB ucuz deriz.

Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Discretus başkan seni andım. Enfes bir gün oldu %3 net kar var sadece endeks kontratı. Dönmediğimiz yön kalmamış. Şimdi flat gönül rahatlığı ile yazayım dedim, sen de seversin böyle günleri :D

Bankalarda, en beğendiğim tereddütsüz YKB. İvme var ivme, kar ivmelenerek artıyor.

Tekrar söylüyorum mevcut faiz ortamında borsa ucuz diyemeyiz, ama YKB ucuz deriz.
    benim de iyi gidiyor bugün.. pair trade ağırlıklı.. havayolları ve endeks ve kchol ağırlıklı işlemler..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

muhalefet açıklaması:

"Erdoğan, milletimizin huzuruna çıkmalıdır. Haziran ortasında, kapalı kapılar ardında, Yanına dışişlerinden bir görevli dahi almadan, Biden ile yaptığı pazarlığın detaylarını millete açıklamalıdır. Erdoğan Türkiye'ye kurulan bu tuzağa nasıl razı olmuştur? Veya razı edilmiştir?

Bunu Türkiye'de Erdoğan'dan başka, Sadece Saray sosyetesine mensup Kavakçı'nın kızı bilmektedir. Muhataplarımız şunu bilsin ki, Kapalı kapılar ardında Erdoğan'ın verdiği sözler Erdoğan'ı bağlar. Türkiye Büyük Millet Meclisi onayından geçmemiş hiçbir anlaşma, Türkiye Cumhuriyetini bağlamaz. Herkes bu açık gerçeğe göre ayağını denk alsın. Planlarını ona göre yapsın."

https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem...ustur-6596584/
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Discretus başkan seni andım. Enfes bir gün oldu %3 net kar var sadece endeks kontratı. Dönmediğimiz yön kalmamış. Şimdi flat gönül rahatlığı ile yazayım dedim, sen de seversin böyle günleri :D

ykbnk ben de inceliyorum.. bankacılık sektöründe garan, tskb ve ykbnk..

son ikisi viopta trade etmek için çok iyi değil, fiyatları çok düşük.. keşke biraz daha yüksek fiyatlı olsalardı..ama uzun vadeli (trade gerektirmeden) spot alabilirim onları..araştırıyorum..

5. Küçük abim satmış malları gümüşten çıkıp endekse vurdum, toaso en azından marj sağladı

SPOT kapanış, alıcı tarafı güçlü kapattı gene!

7. Vade sonu poz taşımamalar erken başladı

8. Bugun altın işlemlerim altın palası beni 250 dolar açığa attı tahmin ettiğim gibi olmadı ilk işlem hatalı olunca sonraki işlemde hatalı oldu neyse altın 20 günlük hareketli ortalama ile bollinger orta bandın kesiştiği 1789 usd den döndü bakalım 40 kısa var gelirse 1782 gibi kapatırım inş.

Sayfa 865/1004 İlkİlk ... 365765815855863864865866867875915965 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •