Sayfa 865/882 İlkİlk ... 365765815855863864865866867875 ... SonSon
Arama sonucu : 7056 madde; 6,913 - 6,920 arası.

Konu: BRKSN - Berkosan Yalıtım

1. sn keko sn kazançkapısı... abim değilsiniz arkadaşım kardeşim değilsiniz... ama buradaki yazışmalarımızdan tanıdığım kadarıyla insan evladısınız... size bir soru.. muhattaplarınızdan kaçı insan ??? değmez vallahi buralarda kendinizi heba etmeye..iyilik haram.. bakın algıcılar bi anda üstad olup şapka çıkartılarak alkışlanıyor.. siz??? bi dayak yemediğiniz kaldı...
    hadi bana eyvallah...

2.  Alıntı Originally Posted by BERKOSANN Yazıyı Oku
    Ne oldu kazançkapısı burada yeni hayaller sundun millete yok decatlon yok ingiltere pazarı. Madem bunlara inanıyorsun bilanço için aldıklarında gayet dip fiyattan aldığın mallar ozaman niye satıyorsun ? Bekle 2025'i katla paranı ... Ama hayatınız yalan sizin.
    Alıntı Originally Posted by BERKOSANN Yazıyı Oku
    Burdayız burda , ne satması satanın malını karşılıyoruz haftalardır. Karşılamayada devam Hala çok ucuz berkosanımız. Bu fiyatlar hayal olacak 3-4 ay sonra

ulen ufukkk.. daha çok gençsin ... çok toysun... hangisisin ulen sen??? bak abin seni ne güzel yakalamış.. ama benim aylar önceki tespitim ulen bu..biliyon değil mi? telegram dm den defalarca yazdım sana bi nokta cevap bile vermedin. göz göz göztepe ufuk.... kim olduğumu bi bilsen... bak genç önünde daha çok uzun bir hayat var.. ağaç yaşken eğilirmiş... bırak bu yolları.. haram iyi değildir. burası borsa kim kime koyarsa diyip koyanların hep bir yerinden çıkmış benim duyduğum... bana cevap vermeden önce bi düşün 50+ adam ne diyor diye... haaa istiyorsan geleyim izmire? orada yüzüme konuş??? hadi sanada eyvallah ..

3.  Alıntı Originally Posted by hkn71 Yazıyı Oku
    1,5 ay önce atılan sırbistan satınalma kapıyla ilgili hisse oranları değişmez ibaresini görüp şirketi kaç defa aradınız?
    sn kazançkapısı ilk söyleyen buraya ilk yazanda benim ispanya bilanço hatasını? hanginiz bunları yakalayıp burada paylaştınız veya şirketi aradınız? sen mi yoksa üstadın ufuk mu??

Yahu benim sana veya bir başkasına yalan söylemeye borcum mu var?!..Gitmiş bir de konuyu sahiplenmiş iyi mi.. İlk defa bunu gören ve buraya yazan zaten benim, o mesajın tarihine ve e-mail tarihine bir bak...İnanmıyorsan Suzan'ı na sor ya da sordur...Hani çok yatırımcı düşkünü bir bacımız ya o bakımdan...

Şu hakaretleri de kes artık, yani sabır taşı olsa çatlardı ama heyhat hala devam...Hem burada "ben hancı siz yolcu, çok eskiden beri buradayım, maliyetim çok düşük" bilmem ne yaz, hem de gel 7/24 hakaret et...

Hastasın sen, hem de gayet ileri düzeyde...Git tedavi ol, ondan sonra konuşalım...
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

4. cımbızcı seni.........

hastalıkmış... buradaki adilikleri ortaya koymak hastalık mı oluyor muş??? hem hastalık tedavi edilebilir ama 50 yaşından sonra karakter düzelmez....

aferin sana...mail atmışsın valla bravo... hiç beklenmiyecek bir hareket hem alavere dalavereye alıştırdığın için gözden kaçmış..

hem sen 26 dan satmamış mıydın?

o kadar şeyden cımbızlamışsın yine ..ama kıvıramazsın... hastaymışım.. karaktersiz hırsızalgıcı kul hakkı yiyen ş..siz demesinlerde...

5. Hakan Yaşının kaç olduğunu inan bilmiyorum saygılı davranırsan o şekilde karşılık alırdın ama ağzın bozuk maalesef. Senden rica ediyorum beni şikayet et. 1.5 senedir 1 lot alıp sattıysam 1 lot alıp sattirdiysam tüm hesabıma bloke konulsun para cezası kesilsin bana.

Senin tek problemin hep söylediğim gibi sahip olduğun şeyleri kötüleyememek. Objektif değilsin. Benim durumun takım taraftarı gibi. Çok güzel takım kurulur 3 maç kazanırsın oooo kesin şampiyon bu takım kimse önünde duramaz dersin översin heyecanlanırsın , sonra takım 2 maç kaybeder saçma oyuncu değişiklikleri olur artık takıma sovmeye başlarsın dimi ? Bela okursun yapacağınız ise dersin takım 2. 3. Sıraya düşer her maçını kufur ederek izlersin çünkü işler yolunda gitmiyordur. Ama takımdan bir fayda sağlamazsın ?

Bende aynı şekilde bilanço hacim teknik iyiken çok umutluydum. Skumtechi kucumsediniz ama bu şirketin tek hikayesi o idi. Oda olumsuz olunca acın grafiği bakın %60 düştü , sence buyutulmesinmi skuntech bistin +3 +4 yaptığı defalarca gün bile aşırı baskı olduğunu hep gözlemledim, biran alım geldiği an peşine aşırı satış geldiğini, bunun sonucundada tahtacinin bir bildiği olduğunu demekki şirket batığa doğru gittiğini söyledim. Ki son bilanço ortada , elinde 2 şans olan şirket ilk şansını kaybetti , yıl sonuda kötü gelirse sen o zaman gör partiyi.

Kötü haber dipte gelir dedik genelde kötü bilançonun 2. Günü artık yataya sarar yada yükselir hisseler. Ama bu üstüne 3 gün boyunca hala aralıksız düştü. Demekki hala var olumsuz biseyler. Elimde var diye bunları konuşmayım mı ?

Farklı grup kurduk çünkü diğer grupta hem reklam hemde tahtacinin adamları vardı, boş boş konuşup işi dalgaya alan fake hesaplar vardı.biz bize olalım diye grup kurduk. Oradaki herkes uzun vadeci zaten. Bizden sana ekmek çıkmaz Hakan. İnan kendimi ispatlamak için çaba sarfetmicem sana. Başka hissemi yokta bu hisse ile uğraşayım al satiyla vs.

Seninde dediğin gibi 1 lot alıp sattıysam 1.5 senedir dualarınıza raziyim. 7 aylık çocuğumun yüzünü göremiyim 1 lot sattıysam yada aldıysam. Beni çok yanlış tanıyorsun.

Son kez diyorum, hisse giderse överim evet gidişine bağlı tabi. Öyle hemen düşerse laf etmem acemi gibi, ama %60 düşmüşsün hala düşersen bu işin içinde patronda şirkette biseyler arar ve kötülerim.

6. dik dur ağlama yeter.. algı hiç yapma.. yeni bir grup kur.. ağlayanlar klubü..

dualar yerini sahibini bulur ufuk.. 1,5 senedir buraymışsın.. maliyetin buralarında altında. sen 53 ken de ağlıyordun..senin gruptaki adamların diyordu biz ufukla 3-4 kişi trade ediyoruz diye.. sana o kadar yazdım dm den bir kere ben yapmıyorum algıcı değilim dedin mi? demedin..

madem şirket batacak mışşş
    madem ky yıllarca sürünecek mişşşşş e o zaman sat git ufuk..
    yada
    bekle-sabır et-ama burada algı yapmadan..
    4 yılı geçmiş almışım yatırım yapmışım.. bekliyorum.. maliyetim göreceli çok aşağıda...

senin ALLAH bağışlasın yedi aylık bebeğin varmış Allah önce size sonra vatana millete hayırlı etsin...

şimdi bu çocuk ilkokula başlasa sonra ortaokula 3-5 dersten zayıf veya kötü not alsa 2-3 haylazlık şikayeti gelse ben de bu çocuğun öğretmeni olsam seni de okula çağırıp bu çocuk adam olmaz desem veya veli toplantısında bu çocuğun babası iyi yetiştiremez desem... sürekli ama..sürekli kötülesem.... şaftın kayar....

onun için ya bu çocuğu evlatlıktan red edeceksin yada sabırla terbiye edeceksin..

terbiye nasıl mı edeceksin?

başında durup dersini çalıştıracaksın.. andımızı istiklal marşını Türk tarihini anlatacan örf ve adetleri anlatacan Ufuk.. kötü arkadaşlarından uzaklaştıracan. ispanya 3 aydır iş yapmadı mı diye sabah 9 da arayacaksın. değerlemeyi niye bilançoya koymadınız diyecen ufuk..

ister evlatlıktan at istersen terbiye et...

karar ver ama biz bilmeyelim..
    yeter..
    not: yaş 54..
    daha da yazma bana..

Alıntı Originally Posted by ft-2 Yazıyı Oku
    F/K 17,35
    FD/FAVÖK 15,52
    PD/DD 6.88

--çarpanları çok yüksekmiş...

--buralardan girmek için bir sebep var mı?

--bir zamanlar benzer tartışmalar GEDZA da da vardı...
    ---gelir tablosuna kabaca bakınca satışların maliyetindeki direkt ilk madde ve malzeme giderinin geçen yıla göre çok az yükselmiş, karlılık da buradan geliyor; bu durum süreklilik arz edecek mi?
    --cevap veren olmadı; bu durum sürdürülebilir mi?...ileri de PE fiyatları arttığında ayni karları elde edebilir mi?...
    --12 mayısta dikkat çekmişim...

8. Geldi yine... Onları biz de yazdık evladım, brent 70'lerin altına inmezse sıkıntı olur vs hepsini dedik...Keşke bu kadar basit olsa, buradaki mevzu çok daha karmaşık...Yönetimi ele geçirme savaşı gibi bir şeyler sezinliyorum baba-oğul arasında, o da gitti bizi buldu, umarım haklı çıkmam...

Ha, önsezilerine ve ihtiyatlı duruşuna da hayranım...Benzer uyarıları CANTE'de de sık sık yapmıştın ve günün sonunda haklı çıktın, hassaten tebrik ederim...Gerçi ben o çember sakallılardan alacağımı aldım ancak kalanlara Allah sabır versin...

Ara ara uğra, yaz...Çayımız var yani...
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

Sayfa 865/882 İlkİlk ... 365765815855863864865866867875 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •